А как го тълкуваш съвпада на неговия ЮЛВ с моите Марс и Юпитер конкретно? И чудех се каква е разликата например, ако Юпитера ми беше в съвпад не с ЮЛВ а със СЛВ?
Blueice, Стела е права, но сега ще ти ги протълкувам малко по-различно нещата, за да се успокоиш.

Няма добро и лошо. Никнеймът, който приятелят ми ползваше бе Iceburn (име на обща любима песен). Освен това бе Водолей, с изключително сини очи и затова влезнах и в темата ти - твоя никнейм е Blue ice.

И твоята Венера е в широк съвпад с моя ЮЛВ.
Неговият Марс, Сатурн, Плутон бяха в съвпад с моя ЮЛВ. От първия ден, в който се срещнахме, за нас беше абсолютно естествено да се държим все едно той ми е по-голям брат. Бях убедена, че ми е бил майка в предишен живот.

Извеждаше ме, грижеше се за мен, никога не съм излизала в компания без него (като малка), семейството ми го познаваше, както и аз неговото. Докато не реших какво искам да правя с живота си. Някъде към 2-3 курс вече имах сериозни интереси в професионалната си област, започнах да се срещам с нови хора. Особено много мразеше мой приятел, чието Слънце в съвпад с моя СЛВ (Телец). Днес работя с този Телец.
В момента, в който аз "тръгнах" по пътя си, се разделихме. Днес аз съм различна от това, което бях преди години, и се чувствам добре, много щастлива. Две години ми бяха необходими, за да преживея раздялата си с него. Много ми беше тежко и самотно, и много често буквално ми липсваше енергията му, но сега съм добре.
Не мисля, че ме е дърпал назад, не е. До към 24-25 годишната ни възраст все още се движехме в успоредни коловози, днес окончателно сме в различни "пространства". Близки сме като енергия и до днес се случват преплитания на "пространството", но не както преди.