Аз понякога не може да удържам толкова много енергия, която дават напрегнатите аспекти, които имам, идва ми много.

Плутон ми е опозиция Слънцето, като цяло, докато е в Козирог, много ще ми вгорчава живота, ако не се овладее адекватно. За сега го удържам и голямата енергия, която дава аспекта, не ми се проявява като обсесия и желание за тотален контрол над всички, както беше отначало. По-скоро като повече енергия на чисто физическо ниво. Каквато промяна носи Плутон за егото, ще я приема, с Плутон не трябва да се правят шегички.

Уран с тия квадратури, които се задават от него, чак квадратчета ще ми се присънват.

Но вече с първата квадратура, към Слънцето, отново, усещам зараждането на бунтовническия си, издържлив дух. Очаквам по-голяма самостоятелност, но промяната в тази насока ще създаде и по-големи отговорности. :blink:
Нептун е направил вече тригон със Слънцето, но въпреки благоприятния аспект, малко се притеснявам най-много от него, да не ми донесе някакви илюзии, че вече патих от такива достатъчно. Транзитния нептун попада в 6 ми дом, някакви идеи как да тълкувам този тригон с наталното Слънце? :rolleyes: