аз съм супер ентусиазирана за тази година, напук на краища на света, дъра бъра

нептун влиза в знака на слънцето ми, точния съвпад е още далеч но очаквам само положителни неща, нептун е в знака който управлява, не може да не донесе на слънчевите риби нещо хубаво. според мен положителното влияние би трябвало да се усеща през целия транзит през знака, опозицията на сатурн в дева ми действаше през целия транзит на сатурн в знака на девата.
аз имам точен квадрат на светилата така, че тр. нептун ще ми квадратира луната, ще докладвам този двоен ефект на тр. нептун какъв ще е :blink:
уран няма да прави точни аспекти тази година (на 24 градус съвпад с венера, тригон с венера и луната, секстил с меркурии)
плутон транзитира 5-ти дом, без аспектация
юпитер тръгна към медиум цели, към съвпад с парс фортуна и със собствената си позиция в 10-ти дом, надявам се на поне някаква стабилност с оглед транзита на сатурн в момента. в юпитер ще направи опозиция с луната и квадрат със слънцето.
сатурн ми транзитира 3-ти дом в опозиция с венера съвпад със слв, реших че ще се развеждаме с мъжа ми. то това е вследствие миналите вече транзити на уран в съвпад със слънцето и сатурн в опозиция с него. притеснява ме само че наближава имум цели като по същото време (края на 2012 и началото на 2013) ще имам и прогресивно новолуние - нали последните месеци преди новолунието а и при самото новолуние е много тежък период, малко след новолунието и пр. слънце сменя знак.
общо взето приключвам със старото, искам да се видя себе си, това в което съм се превърнала вследствие брака, които приключвам и какво ще правя занапред с живота си. оптимист съм (луна в стрелец

) дано съм пресметнала всичко - цял живот се уча да съм прагматична (с една планета в земен знак не е лесно

)
Стела защо споменаваш и черната луна, по какъв начин влияе транзита й? питам щото при мен натално е в телец, в 10-ти дом