~Честита нова година, Марая. Нека 2012 ти донесе много светлина, щастие, късмет и здраве.~То да не е лесно да си "мафиот", това означава да взимаш решения, да се грижиш за толкова хора под теб, да отговаряш пред хора над теб и около теб, това не е обида. Все пак дефиницията за държава е - "акт на авторитарност, контрол и насилствена власт, регулирана чрез 3 "официални власти" (това в Западното общество, на Изток държавата и правителството (изпълнителната власт) са имали съвсем различни статути и тези "граждански философии" много ясно могат да се проследят и днес при обществените формации и корпоративния бизнес на Китай и Япония).
При мафията системата е друга, резултатът същия -
обществото има някакъв тип правила, на които се подчинява и има обществен ред. Мафиотът пак ще се управлява от Юпитер и Сатурн. Кръстникът (кръст - символ, който се вижда в глифовете и на двете планети :jup: :sat:, но не е част от глифовете нито на Луната - масовия човек, нито на Слънцето - тези, които са на сцената).
Марая усмихни се мила и си живей живота, Господ няма да ти прати съдба, която не е за теб. Никой друг няма право да дава никакви оценки. Знаеш много добре, че Падналият ангел (антихристът, егото) е този, който си позволява са се отрече от Божията воля и се опитва да създаде свой собствен порядък, различен от Божия и да внуши на другите, че е прав. Знам, че ще ме разбереш.
BTW - един образован човек, никога не би обидил друг на мафиот. Особено в БГ, Русия където нещата са толкова навързани и "мафията" е основен работодател за милиони хора. Корпорациите на Запад са същата история....или би го обидил, само с цел масата да го подкрепи на изборите :tongue2:...ама тук избори НЕМА. Системата е друга. Но явно на някой не им стигат интелектуалните способности да направят анализ на системата, в която участват.

И най- вече личните обидите показват безсилие, не могат да те оборят по друг начин.
Много целувки Марая, аз за теб ама изобщо не се притеснявам, знам, че ще имаш много успешен живот (и си имала), ти просто си такава. Търсиш светлина. :88: