Здравей Гост

мафиотка

• 27 Отговора
  • 4230 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
мафиотка
« -: Декември 31, 2011, 09:43:24 pm »
Аз не съм вещица...,не съм мафиотка...Аз съм жена...с друга енергия...нося обаче кръв като вашата...,сърце вероятно по-голямо от вашето...и душа...за която мнозина могат да мечтаят...
Аз съм тази , която вие не сте...и това , че се различавам от вас...НЕ ВИ ОЩЕТЯВА...,А ОБОГАТЯВА....
МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ДА МЕ ПЛЮЕТЕ И ДА РАЗНАСЯТЕ КЛЮКИ И ИНТРИГИ...,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА...НА ПРАГА НА 2012-ТА ЗА БОГА СПРЕТЕ....
АЗ ВИ ОБИЧАМ...КАКВОТО И ДА СТОРИТЕ....ЗАЩОТО ЗНАМ ,ЧЕ НИЩО ДРУГО НЯМА ДА СПАСИ СВЕТА...
НА МАСА СРЕД ПРИЯТЕЛИ ОТ АСТРОСАЙТА И АСТРОСИР...ВИ ПОЖЕЛАВАМ СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ....И О С Ъ З Н А В А Н Е!.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: мафиотка
« Отговор #1 -: Декември 31, 2011, 10:30:44 pm »
Марая,пожелавам ти една прекрасна година :blink:,нека любовта те изпълва!Ти си прекрасна,позитивна,профи :blink: и мисля,че можеш да си над нещата..........защото си стрелец :58:Бъди здрава и щастлива!Наздраве .....за по- добрата 2012 :blink:

« Отговор #2 -: Декември 31, 2011, 11:46:19 pm »
Марайче, не се впрягай и не ги мисли тези неща.  :rolleyes: Който ги прави, с бой трябва да му се набие в канчето, а просто не си заслужава.  :rolleyes: Така че просто не обръщаме внимание. Весела, щастлива и прекрасна 2012 на всички и най-вече на теб!  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3 -: Януари 01, 2012, 01:59:11 am »
Марая, ти много си ми помагала, а никога не си парадирала с това! Благодаря ти за това, което стори за сина ми  :88: Не знам за мафиотка ли те смятат, за нещо друго ли, но за мен ти си жена с голямо сърце и съм благодарна на съдбата, че ни срещна  :wub:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #4 -: Януари 01, 2012, 07:41:27 am »
Марая, не те познавам,но правиш впечатление на много добър човек. Пожелавам ти една прекрасна година,изпълнена с много положителни емоции и най-вече да си здрава и ти,и цялото ти семейство. Честита Нова Година на всички нека да сме по-добри,по-усмихнати и да бъдем  най-вече здрави  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Януари 01, 2012, 09:13:36 am »
~Честита нова година, Марая. Нека 2012 ти донесе много светлина, щастие, късмет и здраве.~

То да не е лесно да си "мафиот", това означава да взимаш решения, да се грижиш за толкова хора под теб, да отговаряш пред хора над теб и около теб, това не е обида. Все пак дефиницията за държава е - "акт на авторитарност, контрол и насилствена власт, регулирана чрез 3 "официални власти" (това в Западното общество, на Изток държавата и правителството (изпълнителната власт) са имали съвсем различни статути и тези "граждански философии" много ясно могат да се проследят и днес при обществените формации и корпоративния бизнес на Китай и  Япония).

При мафията системата е друга, резултатът същия - обществото има някакъв тип правила, на които се подчинява и има обществен ред. Мафиотът пак ще се управлява от Юпитер и Сатурн. Кръстникът (кръст - символ, който се вижда в глифовете и на двете планети  :jup: :sat:, но не е част от глифовете нито на Луната - масовия човек, нито на Слънцето - тези, които са на сцената).

Марая усмихни се мила и си живей живота, Господ няма да ти прати съдба, която не е за теб. Никой друг няма право да дава никакви оценки. Знаеш много добре, че Падналият ангел (антихристът, егото) е този, който си позволява са се отрече от Божията воля и се опитва да създаде свой собствен порядък, различен от Божия и да внуши на другите, че е прав. Знам, че ще ме разбереш.   

BTW - един образован човек, никога не би обидил друг на мафиот. Особено в БГ, Русия където нещата са толкова навързани и "мафията" е основен работодател за милиони хора. Корпорациите на Запад са същата история....или би го обидил, само с цел масата да го подкрепи на изборите  :tongue2:...ама тук избори НЕМА. Системата е друга. Но явно на някой не им стигат интелектуалните способности да направят анализ на системата, в която участват.  :P ;D 

;D ;) И най- вече личните обидите показват безсилие, не могат да те оборят по друг начин.  :P

Много целувки Марая, аз за теб ама изобщо не се притеснявам, знам, че ще имаш много успешен живот (и си имала), ти просто си такава. Търсиш светлина. :88:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #6 -: Януари 01, 2012, 09:18:59 am »
 ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 01, 2012, 11:36:50 am »
Не  разбрах за какво молиш? Нещо се е случило ли?
Ти не си нещо повече от другите,
макар да твърдиш, че "сърцето ти е по-голямо от нашето"
Бъди щастлива такава, каквато си.
И ако някой те е обидил, кажи му го на него.
В този форум отдавна никой не се занимава да говори за теб.
За много години!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Януари 01, 2012, 12:18:36 pm »
За много години!

Марая, що ли трябва да се впрягаш?
Такива неща ги говорят онези, които нямат какво друго да кажат. Или вече не могат нищо да кажат. 
Змията изпуска най-много отрова, когато й стане тясно около врата. ;D

Я по-ведро!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Януари 01, 2012, 12:20:05 pm »
Марая, може би защото сърцето ти е по-голямо от нашето, откри отново още една тема за себе си.
На връх нова година, ти показваш толкова негативна енергия, че едва ли някой би искал да си прилича с твоята душа. Бъди по-позитивна, бъди по-широко скроена, и прочети Стела какво написа.
Желая ти една година, през която всички ще те обичат, славословят и обсипват с внимание и любов!!!!!!!!! :58:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Януари 01, 2012, 02:43:26 pm »
~Честита нова година, Марая. Нека 2012 ти донесе много светлина, щастие, късмет и здраве.~

То да не е лесно да си "мафиот", това означава да взимаш решения, да се грижиш за толкова хора под теб, да отговаряш пред хора над теб и около теб, това не е обида. Все пак дефиницията за държава е - "акт на авторитарност, контрол и насилствена власт, регулирана чрез 3 "официални власти" (това в Западното общество, на Изток държавата и правителството (изпълнителната власт) са имали съвсем различни статути и тези "граждански философии" много ясно могат да се проследят и днес при обществените формации и корпоративния бизнес на Китай и  Япония).

При мафията системата е друга, резултатът същия - обществото има някакъв тип правила, на които се подчинява и има обществен ред. Мафиотът пак ще се управлява от Юпитер и Сатурн. Кръстникът (кръст - символ, който се вижда в глифовете и на двете планети  :jup: :sat:, но не е част от глифовете нито на Луната - масовия човек, нито на Слънцето - тези, които са на сцената).

Марая усмихни се мила и си живей живота, Господ няма да ти прати съдба, която не е за теб. Никой друг няма право да дава никакви оценки. Знаеш много добре, че Падналият ангел (антихристът, егото) е този, който си позволява са се отрече от Божията воля и се опитва да създаде свой собствен порядък, различен от Божия и да внуши на другите, че е прав. Знам, че ще ме разбереш.   

BTW - един образован човек, никога не би обидил друг на мафиот. Особено в БГ, Русия където нещата са толкова навързани и "мафията" е основен работодател за милиони хора. Корпорациите на Запад са същата история....или би го обидил, само с цел масата да го подкрепи на изборите  :tongue2:...ама тук избори НЕМА. Системата е друга. Но явно на някой не им стигат интелектуалните способности да направят анализ на системата, в която участват.  :P ;D 

;D ;) И най- вече личните обидите показват безсилие, не могат да те оборят по друг начин.  :P

Много целувки Марая, аз за теб ама изобщо не се притеснявам, знам, че ще имаш много успешен живот (и си имала), ти просто си такава. Търсиш светлина. :88:

Честита Нова година Анабел! :58: :kissd:

За много години!

Марая, що ли трябва да се впрягаш?
Такива неща ги говорят онези, които нямат какво друго да кажат. Или вече не могат нищо да кажат. 
Змията изпуска най-много отрова, когато й стане тясно около врата. ;D

Я по-ведро!

Мерси... :kissd: :88:
Нали знаеш , че съм ведра.... :P
Марая, честита нова година! Желая ти много здраве, щастие и много сбъднати мечти!!!

И на теб Веско! Здраве и сбъднати мечти! :kissd: :58:

Не  разбрах за какво молиш? Нещо се е случило ли?
Ти не си нещо повече от другите,
макар да твърдиш, че "сърцето ти е по-голямо от нашето"
Бъди щастлива такава, каквато си.
И ако някой те е обидил, кажи му го на него.
В този форум отдавна никой не се занимава да говори за теб.

За много години!

Явно все още се занимават с мен...
Простила съм ти...,но няма да забравя...,че беше първата , която писа на Алон... ;D...и ме оплю...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 01, 2012, 02:49:14 pm »
Марая,пожелавам ти една прекрасна година :blink:,нека любовта те изпълва!Ти си прекрасна,позитивна,профи :blink: и мисля,че можеш да си над нещата..........защото си стрелец :58:Бъди здрава и щастлива!Наздраве .....за по- добрата 2012 :blink:

И на теб! :kissd: :58:
Разбира се...,че можем да бъдем над нещата...и трябва! :wub:

Марая, не те познавам,но правиш впечатление на много добър човек. Пожелавам ти една прекрасна година,изпълнена с много положителни емоции и най-вече да си здрава и ти,и цялото ти семейство. Честита Нова Година на всички нека да сме по-добри,по-усмихнати и да бъдем  най-вече здрави  :blink:

Честита Нова година и на теб! :kissd: :58:

Марая, ти много си ми помагала, а никога не си парадирала с това! Благодаря ти за това, което стори за сина ми  :88: Не знам за мафиотка ли те смятат, за нещо друго ли, но за мен ти си жена с голямо сърце и съм благодарна на съдбата, че ни срещна  :wub:

И аз се радвам на срещите с хора с които вибрирам на едни и същи честоти.... :kissd: :58:

Марайче, не се впрягай и не ги мисли тези неща.  :rolleyes: Който ги прави, с бой трябва да му се набие в канчето, а просто не си заслужава.  :rolleyes: Така че просто не обръщаме внимание. Весела, щастлива и прекрасна 2012 на всички и най-вече на теб!  :blink:

И на теб весела и щастлива Нова Година! :kissd: :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Януари 01, 2012, 02:53:25 pm »
Плюенето е основно занимание в астрологичните среди, Марайче, би трябвало вече да го знаеш. Особено за онези, които нямат друг фокус в живота. И успехът, и различността могат да предизвикат такава реакция, те затова и се дават само на хора, които могат да понесат всички последици.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 01, 2012, 03:00:29 pm »
Плюенето е основно занимание в астрологичните среди, Марайче, би трябвало вече да го знаеш. Особено за онези, които нямат друг фокус в живота. И успехът, и различността могат да предизвикат такава реакция, те затова и се дават само на хора, които могат да понесат всички последици.  :blink:

Ето с това не мога да се примиря! :-\

Успеха и различността имат своята цена... :rolleyes: Но не всеки е готов да я плати... :wub:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #14 -: Януари 01, 2012, 03:04:42 pm »
Марайке, честита нова година, много щастие ти желая.

И започни, че да си различен все още не означава да си по-висок.
Като си различен, може да си отляво, може да си отдясно, може да си отгоре, а може и да си отдолу на тълпата.
Да, различна си.
Обаче си изясни мястото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Януари 01, 2012, 03:09:23 pm »

Като си различен, може да си отляво, може да си отдясно, може да си отгоре, а може и да си отдолу на тълпата.
Да, различна си.
Обаче си изясни мястото.

И на теб Честита Нова Година Кайли...Здраве , хармония и любов!

Няма значение къде си...Всичко си има мястото...и всеки!
Различността е далеч от тълпата...няма значение къде сме... ;D , важно е , че ни има.... :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Януари 01, 2012, 03:53:37 pm »
Не е вярно, Марая, ако си под тълпата, различието ти значи изоставане от тълпата.
Не е все едно дали си гений ли умствено изоставащ от класа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Януари 01, 2012, 04:28:47 pm »

Да, различна си.
Обаче си изясни мястото.

Да си различен означава да признаеш и приемеш, че ДРУГИТЕ СЪЩО СА РАЗЛИЧНИ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #18 -: Януари 01, 2012, 04:42:41 pm »
Не е вярно, Марая, ако си под тълпата, различието ти значи изоставане от тълпата.

но какво значение има, ако тя се чувства добре и не пречи на другите. Не съм видяла Марая да се опитва да пречи на другите хора тук във форума, напротив винаги е била изключително добронамерена.

Ако си в езикова гимназия, но си роден математик, ще изоставаш, но не защото си некадърен, а защото външни фактори (родителите ти) са избрали тази гимназия...

Обществото е измислица, всеки има качества, въпросът е да ги разпознае и да ги развива, не да се състезава в една безсмислена игра...

И к'во Марая е Стрелец със Слънце в 1 дом, естествено че ще пусне тема за себе си. Въпросът е това конструктивно ли е за другите. След като е родена със Слънце в 1 дом, значи Вселената НАРОЧНО я е пуснала такава тук на Земята.

На някой може и да не им харесва, но тя е ЛИЧНОСТ, жива, бореща се, мечтаеща, много повече ме притесняват другите, предали се и опитващи се да направят всички нещастни като себе си.

Марая прави този форум по-ценен и разнообразен. Еднаквостта не води до нищо добро - тоталитаризмът е доказателство за това....какво ще постигнеш, когато убиеш душата на някой... Марая е жива, с всичките си недостатъци и качества и това е най-важното.  :P ;D Ако не Ви се пише в нейната тема не пишете. Тя не Ви насилва. Ако сте се хванали на въдичката, значи Вие сте си виновни.  :P

:P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Януари 01, 2012, 07:31:28 pm »

но какво значение има, ако тя се чувства добре и не пречи на другите. Не съм видяла Марая да се опитва да пречи на другите хора тук във форума, напротив винаги е била изключително добронамерена.

Ако си в езикова гимназия, но си роден математик, ще изоставаш, но не защото си некадърен, а защото външни фактори (родителите ти) са избрали тази гимназия...

Обществото е измислица, всеки има качества, въпросът е да ги разпознае и да ги развива, не да се състезава в една безсмислена игра...

И к'во Марая е Стрелец със Слънце в 1 дом, естествено че ще пусне тема за себе си. Въпросът е това конструктивно ли е за другите. След като е родена със Слънце в 1 дом, значи Вселената НАРОЧНО я е пуснала такава тук на Земята.

На някой може и да не им харесва, но тя е ЛИЧНОСТ, жива, бореща се, мечтаеща, много повече ме притесняват другите, предали се и опитващи се да направят всички нещастни като себе си.

Марая прави този форум по-ценен и разнообразен. Еднаквостта не води до нищо добро - тоталитаризмът е доказателство за това....какво ще постигнеш, когато убиеш душата на някой... Марая е жива, с всичките си недостатъци и качества и това е най-важното.  :P ;D Ако не Ви се пише в нейната тема не пишете. Тя не Ви насилва. Ако сте се хванали на въдичката, значи Вие сте си виновни.  :P

:P ;D

Тц-тц-тц! Каква "Ода за личността" само.
Който не иска да го одумват, да спре да одумва другите! Просто е.