При мен ще направи опозоция със себе си, но няма да е тази година, 2013г. но аз от опит знам, че като тръгне из 6-ти дом, нещата ще почнат да се случват, особено след като закачи Вертекса ми...Разсъждавам си така по логиката на Плутон, когато е минавал през Стелиума ми. Ще трябва да сваля и тук Зетка, за да върна назад нещата да проверя. Всъщност мисълта ми е, че когато Плутон е навлязъл навремето в Скорпион, Сатурн е бил в Козирог, а сега ще са с разменени места...Щото тогавашните промени, белязаха целия ми живот безвъзвратно, разпиляха ме на парченца и предполагам сега ще е възможността - да мога да си ги събера. Само не знам дали ще издържа, защото до тук съм успяла, но усещам че съм пред срив...а ако изпуша нещата излизат извън контрол...Това е най-гадното, защото и аз не знам какво може да се случи, ще съм като изтърван сателит....
И аз съм от тези дето ядат хурката по всички правила

- тр.Уран квадратира Слънцето ми, тр.Нептун квадратира кардиналния ми Меркурий, тр. Плутон е съвпад с кардиналното ми Слънце, управлявано от Сатурн - промените още не мога да ги осъзная, а Сатурна ще бъзика Плутоновите ми планетки,тр. СЛВ то в момента се е закачило за тях - всичко това в 6-ти дом. Към настоящия момент вече съм без работа, но и не искам да търся и не искам да губя време тук, да драпам на едно и също място, че и да потъвам надолу....работиш и пак си зле...Сега все още почивам, но нямам никаква мотивация да работя, искам вече да ме гледат и да се грижат за мен....Но съм странно спокойна, въпреки че по мой разчет имам пари, колкото до края на месеца....Хубаво, че по дирекции нещата са добре - та явно от там идва това спокойствие и безгрижие...В живота ми навлезе мъж - на който истинската дата на раждане не знам, но само мога да предположа че е Юпитеров, Сатурнов и Плутонов тип. Нямам идея кво предстои...