Здравей Гост

Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци

• 141 Отговора
  • 23812 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци
« Отговор #100 -: Септември 11, 2012, 04:34:53 pm »
абе, Риби или Рак да си 2013-та ..., в краен случай Скорпион  :P

И аз на големия си воден тригон разчитам, стига толкова мъки вече.  :-[

хаха..не забравяй Уран - " мощна струя чист кислород "  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Септември 11, 2012, 05:19:56 pm »

И аз на големия си воден тригон разчитам, стига толкова мъки вече.  :-[

хаха..не забравяй Уран - " мощна струя чист кислород "  :P

То и водният тригон е уранов.  :P

Но след дългогодишния мирис на мухъл, който вдишвах от двойка сатурнясали Луни и Слънца, със сигурност ще е като глътка чист въздух.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #102 -: Септември 11, 2012, 06:20:38 pm »

Ами... Да видим какво ще раздава Сатурн на Скорпионите. Само да не вади брадвата.  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Септември 11, 2012, 06:25:08 pm »
Ами... Да видим какво ще раздава Сатурн на Скорпионите. Само да не вади брадвата.  :unsure:

Споко, ще ви се размине - тя се счупи върху овенските рога.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #104 -: Септември 11, 2012, 06:26:41 pm »
Не съм убедена. Както ме е натиснал по Везни, яко усещам сатъра на врата. Ако на излизане не пусне нещо... Много ме измори с тая примка.

*

Grace

• 2257
« Отговор #105 -: Септември 11, 2012, 06:42:57 pm »

Ти си имай едно наум, с оглед на наталната му позиция  ;) обаче от юни 2013 нататък Юпитер ще даде едно рамо ..  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #106 -: Септември 11, 2012, 07:05:45 pm »
Имам си, ако имах гадже, можеше и да ме халоса по 7ми дом, или шеф. В това ми положение по 7ми не знам какво може да ми вземе. То да се чуди човек кое е по-добре - да има за взимане или да няма.  :unsure:

« Отговор #107 -: Септември 11, 2012, 07:24:20 pm »
Пък кардиналите каква хурка сме яли  ;D - де да беше само сатурнова! На нас най-много тежкари ни се събраха - Сатурн, Плутон, Уран. Поне Сатурн да се разкара - каквото е взел, взел. Да кара нататък по реда на знаците, няма да ни инкасира само нас.  :P
той сатурн е подготве,истината е плутон :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #108 -: Септември 11, 2012, 07:29:53 pm »
Пък кардиналите каква хурка сме яли  ;D - де да беше само сатурнова! На нас най-много тежкари ни се събраха - Сатурн, Плутон, Уран. Поне Сатурн да се разкара - каквото е взел, взел. Да кара нататък по реда на знаците, няма да ни инкасира само нас.  :P
той сатурн е подготве,истината е плутон :mellow:

:haha: :confuse3: :72:

и първата ми асоциация бе - "за ада", но ще добавя алхимичния постулат - на едно дърво клоните са в Рая, когато корените му са в Ада.  :tongue2:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #109 -: Септември 11, 2012, 07:33:19 pm »
Аз бера плодовете и по фиксаж, и по кардинал. Сега като се разходи Плутона за трети път по квадрата със себе си и съвсем ще ми блеснат очичките в тъмното. Хем Плутон, хем Сатурн на Слънцето. Две в едно.  ;D Добре, че опозицията му с Марс поне мина.  :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #110 -: Септември 11, 2012, 07:41:06 pm »
Имам си, ако имах гадже, можеше и да ме халоса по 7ми дом, или шеф. В това ми положение по 7ми не знам какво може да ми вземе. То да се чуди човек кое е по-добре - да има за взимане или да няма.  :unsure:

ами остава връзка да ти донесе - по 1-7 дом и Слънце. все за нещо ще трябва да поемеш отговорност.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #111 -: Септември 11, 2012, 08:03:41 pm »
А, виж, за това съм навита.  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #112 -: Септември 11, 2012, 10:17:24 pm »
Аз не се оплаквам от Сатурн в 12, нито във Везни. Дори ми хареса, като пусна прахосмукачката, целия боклук отнесе. Не беше всичко цветя и рози, ама в 10 и 11 ми беше баш зле. Сега направо цъфтеше.
Да си призная, притеснявам се, като иде във 2ри аккво ме чака и ще спестявам от сега, но пък имам 2,5г почти дотогава  ;D Сега ще го видим какви ще ги къдри в 1ви.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #113 -: Септември 12, 2012, 12:26:27 pm »
При мен ще направи опозоция със себе си, но няма да е тази година, 2013г. но аз от опит знам, че като тръгне из 6-ти дом, нещата ще почнат да се случват, особено след като закачи Вертекса ми...Разсъждавам си така по логиката на Плутон, когато е минавал през Стелиума ми. Ще трябва да сваля и тук Зетка, за да върна назад нещата да проверя. Всъщност мисълта ми е, че когато Плутон е навлязъл навремето в Скорпион, Сатурн е бил в Козирог, а сега ще са с разменени места...Щото тогавашните промени, белязаха целия ми живот  безвъзвратно, разпиляха ме на парченца и предполагам сега ще е възможността - да мога да си ги събера. Само не знам дали ще издържа, защото до тук съм успяла, но усещам че съм пред срив...а ако изпуша нещата излизат извън контрол...Това е най-гадното, защото и аз не знам какво може да се случи, ще съм като изтърван сателит....

И аз съм от тези дето ядат хурката по всички правила  ;D - тр.Уран квадратира Слънцето ми, тр.Нептун квадратира кардиналния ми Меркурий, тр. Плутон е съвпад с кардиналното ми Слънце, управлявано от Сатурн - промените още не мога да ги осъзная, а Сатурна ще бъзика Плутоновите ми планетки,тр. СЛВ то в момента се е закачило за тях - всичко това в 6-ти дом. Към настоящия момент вече съм без работа, но и не искам да търся и не искам да губя време тук, да драпам на едно и също място, че и да потъвам надолу....работиш и пак си зле...Сега все още почивам, но нямам никаква мотивация да работя, искам вече да ме гледат и да се грижат за мен....Но съм странно спокойна, въпреки че по мой разчет имам пари, колкото до края на месеца....Хубаво, че по дирекции нещата са добре - та явно от там идва това спокойствие и безгрижие...В живота ми навлезе мъж - на който истинската дата на раждане не знам, но само мога да предположа че е Юпитеров, Сатурнов и Плутонов тип. Нямам идея кво предстои...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Септември 12, 2012, 02:03:30 pm »
И аз съм от тези дето ядат хурката по всички правила  ;D

Добре дошла в отбора.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #115 -: Септември 12, 2012, 02:56:58 pm »
Ингреса на Сатурн в Скорпион - очаквам с интерес  :rolleyes:

Още с влизането в знака на Скорпион ще направи съвпад с Асцендента ми
и също съвпад със Слънцето в Скорпион на партньора ми...

Очаквам - работа, отговорности, концентрация, конструктивност.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #116 -: Септември 14, 2012, 11:41:41 pm »
Аз съм все още начинаеща в астрологията ..непонятни са ми транзитите но ми е интересна всяка тема която публикувате и дискутирате във форума ..чета с интерес ..но искам да ви попитам ..имам натален сатурн в скорпион в 12 дом ..транзитния ми сатурн беше в 11 във везни сега се е запътил към 12 дом ..гледай си картата даже почти вече е там  ;D не мога да кажа какви аспекти ще прави защото незнам къде се гледат аспектите на транзитите ..но искам да ви попитам това че транзитния и наталния сатурн ще бъдат в един и същи дом за добро или за лошо е ?ще се радвам ако ми отговорите  :blink:
Слънце-Телец,Ас-Скорпион,Луна-Козирог

« Отговор #117 -: Септември 15, 2012, 06:49:24 am »
Цитат
искам да ви попитам това че транзитния и наталния сатурн ще бъдат в един и същи дом за добро или за лошо е ?

Bonbonka,означава че ти предстои-или вече дори е активен  ;)-възврат на Сатурн.Публикувай картата си ето тук:http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg286280.html#new
Задавай конкретни въпроси и ако има желаещи,ще ти обърнат необходимото внимание. :blink:

« Отговор #118 -: Септември 15, 2012, 07:31:32 am »

и първата ми асоциация бе - "за ада", но ще добавя алхимичния постулат - на едно дърво клоните са в Рая, когато корените му са в Ада.  :tongue2:

добрата новина е - и  в рая, и в ада  кипи живот
едни са берачи, други оплаквачи, лесно нема
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #119 -: Септември 15, 2012, 08:18:36 am »
Цитат
искам да ви попитам това че транзитния и наталния сатурн ще бъдат в един и същи дом за добро или за лошо е ?

Bonbonka,означава че ти предстои-или вече дори е активен  ;)-възврат на Сатурн.Публикувай картата си ето тук:http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg286280.html#new
Задавай конкретни въпроси и ако има желаещи,ще ти обърнат необходимото внимание. :blink:
Moonlight много ти благодаря за отговора ..преди да публикувам картата си и да задавам конкретни въпроси ще потърся информация за сатурновия възврат..ще помоля обаче някой да ми помогне и да ми кажете къде да ги видя аспектите на транзитите ..ползвам картите на astro.com..но като дам опции за транзити или прогресии под картата си седят показани само наталните аспекти ..а пък само по картата не мога да ги определям не съм толкова добра :)..незнам дали ме разбирате какво се опитвам да ви обясня ..
Слънце-Телец,Ас-Скорпион,Луна-Козирог