Здравей Гост

ЛУНАТА В СКОРПИОН

• 166 Отговора
  • 31053 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: ЛУНАТА В СКОРПИОН
« Отговор #120 -: Септември 01, 2012, 12:44:25 pm »
Стаховете са по сатурн, другите нюансират

HE...
Луната се свързва с душата на човека. Усещания, желания , страсти , ПОТРЕНОСТИ , емоции...ИНТУИЦИЯ, ВЪОРАЖЕНИЕ , СТРАХОВЕ, СЪНИЩА , МЕЧТИ , НАСТРОЕНИЯ...Луната е подсъзнанието ..., а страховете са там. Сатурн само материализира....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #121 -: Септември 01, 2012, 12:52:57 pm »
Ами, марайка, нали беше пуснала една тема-или анкета беше-за страховете
Статистиката каква беше?

Луната е подсъзнателните страхове, които могат никога да не започнат да ни тормозят

Например луна в лъв или овен, че и стрелец, от какво я е страх?
Луна в скорпион звучи страшно, но поне си е в женски знак, има съответствие на стихиите и човек рано или късно стига до силата и слабостта си
При другите е по-вероятно да бъде "изненадан"

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Септември 01, 2012, 01:00:44 pm »
Ами, марайка, нали беше пуснала една тема-или анкета беше-за страховете
Статистиката каква беше?

Луната е подсъзнателните страхове, които могат никога да не започнат да ни тормозят

Например луна в лъв или овен, че и стрелец, от какво я е страх?
Луна в скорпион звучи страшно, но поне си е в женски знак, има съответствие на стихиите и човек рано или късно стига до силата и слабостта си
При другите е по-вероятно да бъде "изненадан"

Подсъзнанието не може да бъде игнорирано...То винаги тормози...не можем да го изключим от съзнателните процеси. Страх , смелост , са емоционални състояния. Сатурн просто материализира...Или аспект на Луна-Сатурн е показателен за емоционалното състояние...

Луната в Лъв се страхува от липсата на блясък...Стрелчешката Луна се страхува от ограничения... осоено в емоциите...Специално Луната в стрлец може да бъде извадена от равновесие в случай, че общува с ограничени и слабо интелигентни хора...Овнешката от мудност...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #123 -: Септември 01, 2012, 01:11:45 pm »
Да-съгласна с всичко
Просто ми се струва, че виждаме материалните страхове, другите са мъчения на тъмно и насаме :))). Не че са маловажни

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Септември 01, 2012, 01:26:25 pm »
Да-съгласна с всичко
Просто ми се струва, че виждаме материалните страхове, другите са мъчения на тъмно и насаме :))). Не че са маловажни

Именно те - подсъзнателнте са проекцията , чрез която орави съзнанието , за да се материализира онова, което е на тъмно... ;)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #125 -: Септември 01, 2012, 03:54:14 pm »

HE...
Луната се свързва с душата на човека. Усещания, желания , страсти , ПОТРЕНОСТИ , емоции...ИНТУИЦИЯ, ВЪОРАЖЕНИЕ , СТРАХОВЕ, СЪНИЩА , МЕЧТИ , НАСТРОЕНИЯ...Луната е подсъзнанието ..., а страховете са там. Сатурн само материализира....

това е точно така - всички психози, емоции са по Луна. Една добре поставена Луна от никаква реалност не може да се изплаши. И обратното.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Септември 01, 2012, 04:17:27 pm »

HE...

това е точно така - всички психози, емоции са по Луна. Една добре поставена Луна от никаква реалност не може да се изплаши. И обратното.  ;)

Най-вече добре аспектирана.... :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #127 -: Септември 01, 2012, 04:38:31 pm »

HE...

Най-вече добре аспектирана.... :blink:

да и това е вярно. Имам познат с Луна в Телец опозираща Сатурн, Марс И Плутон в Скорпион, психически е нестабилен, много драми, емоции, и физически наранявания, опит за самоубийство - за да "стресне" брат си. Две пропуснати възможности за развитие (сам се е отказал например от спортна кариера). Две нежелани бременности, като първата завършва с аборт и раздяла и жена, която и днес не може да му прости за този аборт.

И обратното Скорпионска Луна в съвпад с Меркурий, и Марс в Дева (диспозитори Мерк-Марс) - много стабилно семейство, късмет, множество кратки пътувания по света по работа и за удоволствие (Луната и Мерк отговарят за кратките пътувания) и много подкрепа от приятели и роднини.

Луна в Козирог в съвпад с Юпитер - добро семейство, наследствени жилища в центъра, доста интелигентни и добра по-малка сестра. Това го имат като даденост и двете ми приятелки с Луна в съвпад с Юпитер в Козирог.

Луна в Рак в квадрат със Слънце в Овен, Марс Скорпион, Плутон Скорпион  - дете израснало в семейство с наличие на физическо и психическо насилие от страна на мъжа към жената. Компенсира във връзките си, опитвайки се да командва приятелите си момчета. Неуспешна социална реализация. Свръх доминиращ характер (очите също - големи, изпъкнали, до ниво на неприятно, не естетическо усещане, при положение, че не консумира алкохол).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Септември 01, 2012, 04:45:15 pm »
Имам познат с Луна в Телец опозираща Сатурн, Марс И Плутон в Скорпион, психически е нестабилен, много драми, емоции, и физически наранявания, опит за самоубийство - за да "стресне" брат си.

Луната да е във втора или трета декада на Телец?

По-скоро ще да е в Бхарани или Криттика, отколкото в Ашвини.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Септември 01, 2012, 04:47:36 pm »
 :72: Да Анабел...
Може Луната да е в Козирог ,но да прави леки и хармонични аспекти...И ЩЕ ИМА МН.ПО-ДОБРА ИЗЯВА от Луна в РАК В ТВЪРДИ АСПЕКТИ...
Е, има екстри като моя случай... ;D :-[ ;) , но са рядкост...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Септември 01, 2012, 04:50:15 pm »
Не знам какво не й харесват на Луна в Козирог западните астролози.
Доста по-трудна е Луната в Рак, ако е в първата половина на знака (Ардра).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Септември 01, 2012, 05:06:30 pm »
Емоционално слаба е за мен Луната в първата декада на Рак. Справка едната ми дъщеря... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #132 -: Септември 01, 2012, 05:11:42 pm »
Някъде бях чела, че неаспектирана Луна дава по-добре реализираща се личности. Страховете, които са по Луна са контра, спирачка, чувство за вина, съвестта ни. Ампутирани- дават ни възможност да сме като тарани, валяци, преминаващи през всичко и всички успешни хора.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Септември 01, 2012, 05:23:18 pm »
Емоционално слаба е за мен Луната в първата декада на Рак. Справка едната ми дъщеря... ;D

Тя е и новолунна, там изявата е по-специфична.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #134 -: Септември 01, 2012, 09:33:01 pm »
а как се тълкува планети в телец (слънце, меркурии, марс) с аспект опозиция срещу луна и сатурн в скорпион.
Не че не съм чел по този въпрос какво ли не. На това ли се дължат силните противоположности в мен? По някога венерата  и юпитерът ми действат като мехлем върху рани. ? !!! така ли е ?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #135 -: Септември 02, 2012, 12:26:56 am »
Имам познат с Луна в Телец опозираща Сатурн, Марс И Плутон в Скорпион, психически е нестабилен, много драми, емоции, и физически наранявания, опит за самоубийство - за да "стресне" брат си.

Луна - 14 градус и Марс опозе - 14 градус.

« Отговор #136 -: Септември 02, 2012, 06:26:45 am »
Луната в Лъв се страхува от липсата на блясък...Стрелчешката Луна се страхува от ограничения... осоено в емоциите...Специално Луната в стрлец може да бъде извадена от равновесие в случай, че общува с ограничени и слабо интелигентни хора...Овнешката от мудност...

луна в овен каре слънце рак ,по-мудно същество от нея не познавам :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #137 -: Септември 02, 2012, 06:34:47 am »

Спомням си в детската градина как се страхувах от другарките, които не разрешаваха например по време на сън, да сме ставали да ходим  до тоалетна (идиотки), нали можеше, ама трябваше да се пита и веднага следваше мъмрене "що не си пикал до сега" с гневен тон, а

а вместо да те е страх от "другарките" / странно набор 83 си а им викаш така,а не госпожи/ аз си реших овреме проблема с гнева на другарките в детската, избягах два пъти, и те са изживели за времето през което са ме търсили своя ужас за разбит живот и след това на ръце ме носеха,разбирай в скута,да не им зачезна и бяха много обични... :mellow:никой не бяга от доброто...
моята хармонично аспектирана скорпи луна си е добре в секстил марс-уран-плуто се водеше асп.на безстрашието, или на безумието ,но помага...в подобни ситуации :mellow:
« Последна редакция: Септември 02, 2012, 06:38:53 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Септември 02, 2012, 11:34:24 am »

Бхарани, така и предполагах - те са по крайностите.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #139 -: Септември 02, 2012, 01:29:47 pm »

Бхарани, така и предполагах - те са по крайностите.  :blink:

Да, така е, Луната е най-важната планета за 90% от хората. Може би и за повече. Единици са стигнали Слънчево съзнание. И все пак, ако не са си разбрали Луната и със Слънчево и без Слънчево съзнание пак няма да се оправят.  ;)