eaglet - Така е, аз съм със сходна ситуация, но в случая Луната съвпада със СЛВ, а и СЛВ е на границата 9-10 дом в съвпад - и аз го усещам това противоречие. Също съм разбрала, че трябва да се раздавам на обществото, ако искам да не загубя и малкото което имам. Бих била страхотен лингвист /но уви тази заложба не съм я развила - асц Близнаци/....
Макар и да казват че възлите са фиктивни точки, аз искрено вярвам в тях, повече отколкото ИС или МЦ...Мисля си, че ЮЛВ по отношение на мъжете съм си го отработила - първите ми опитности в любовта са били по моя ЮЛВ - Лъвове. Много добре се разбирам с тях и сега разбирам АН какво е да си отработиш кармата. Макар да е имало много страст по моя ЮЛВ - тръгнала съм си, без да ме боли и нищо не ме тегли назад, жалкото е че техни планети на моя ЮЛВ им разкатава фамилията. Та замисляйки се, излиза, че планетите в синастрията, аспектиращи ЮЛВ на партньора - отнасят негатива, уж фиктивна точка ама реално усещаш тези негативи. Обаааачееее, този СЛВ /ако упр.е Слънцето точно на 45градуса от него/, който е в съвпад с упр.по тази логика на ЮЛВ - Луната - направо ми разказва играта. Лутам се, лутаааам.....