Аз съм фикс уж, но с подвижно тао и такъв управител на 10 дом.
Иначе на АЦ е в кардинален и на 6 дом.
Никога не съм имала сантименти относно смяна на работното място/с връзките е друго

, предприемам смело крачки в тази посока при подходящи предложения, идвали са при мен без да ги търся дори.
Освен при последното, за което ми излезе през носа отлагането. Забелязала съм, че максимум 2-3 години се застоявам и после промяна, много се набива на очи тази периодичност, но не съм изследвала в картата си на какво се дължи, имам само известни предположения.
Ето фактори за настъпил край, ако е интересно:
Прогресивно МЦ в квадрат с управителя на 6 дом
Прогр. У10 в секстил с Уран и върху МЦ
Прогр./дир. Слънце в полуквадрат с Уран
Прогр. У6 в квадрат с АЦ
Съчетано с точна квадратура на тр.Сатурн към У6; затъмнение към него 4 месеца по-рано;
седмица преди развръзката – новолуние в напрегнат аспект към у6, а самата тя става на първа четвърт;
Едни и същи не може да бъдат при всички. Зависи, включително и от естеството на работата коя планета или повече ще предизвикат събитията.
Съмнявам се да не ви се отразяват лунациите, те сериозно маркират периода, не че и аз им възлагам кой знае какво, но са тригер. Е, когато няма указано друго по твърдите техники, само оцветяват периода, според мен. Ама дори друг бързак да отключва нещата във вашите примери, това ще е във времеви отрязък, белязан отново от някоя фаза на Луната.
Иначе и аз много се надявам тази година да ме подмине едно от затъмненията и само за хубаво да ме забележи.