Здравей Гост

Напуснах работа...

• 92 Отговора
  • 15746 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Напуснах работа...
« Отговор #80 -: Януари 08, 2012, 06:36:15 pm »
Всеки от нас реагира по различен начин спрямо едни и същи техники, може би затова дават различни резултати на събитийно ниво.
При мен забелязах, че всичко свързано със затъмнения, лунации и лунари, не дава задоволителен резултат.
В картите на близки и познати забелязвам, че същите техники дават резултат.

Картата ми е много точно ректифицирана - веднъж от трима независими астролози и веднъж от мен (и четирите варианта съвпаднаха).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #81 -: Януари 08, 2012, 06:37:30 pm »
На мен асц ми е рак ..може би затова работи....
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

abroad

• 2187
« Отговор #82 -: Януари 08, 2012, 06:39:29 pm »
Благодаря, че си си направила труда, но аз въобще си нямам  и най-малка представа кои домове ти управляват въпросните засегнати планети.

напротив, казвала си неведнъж че я имаш, но както и да е, не това беше въпросът :blink:
всъщност, аз бих се радвала правилото ти да се потвърждава...

Аз друго искам да те попитам: забелязала ли си, че на няколко човека в този форум все не им влияят нито транзити, нито прогресии, нито затъмнения. Сигурни ли сте в домификацията си? И ако е ДА, тогава как мислите, каква е причината? Аз не си спомням ти да си съобщила за някакво събитие по своята натална карта.

сигурна съм, че сега пиша на клавиатурата и така, в друго нищо не мога да съм сигурна ;D
от доста време съм в застой от всякакъв вид, ако реша да си изсмуча нещо от пръстите със сигурност ще ми се получи, но не това е идеята, мисля :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #83 -: Януари 08, 2012, 06:54:29 pm »
Благодаря, че си си направила труда, но аз въобще си нямам  и най-малка представа кои домове ти управляват въпросните засегнати планети.

напротив, казвала си неведнъж че я имаш, но както и да е, не това беше въпросът :blink:
всъщност, аз бих се радвала правилото ти да се потвърждава...

Аз друго искам да те попитам: забелязала ли си, че на няколко човека в този форум все не им влияят нито транзити, нито прогресии, нито затъмнения. Сигурни ли сте в домификацията си? И ако е ДА, тогава как мислите, каква е причината? Аз не си спомням ти да си съобщила за някакво събитие по своята натална карта.

сигурна съм, че сега пиша на клавиатурата и така, в друго нищо не мога да съм сигурна ;D
от доста време съм в застой от всякакъв вид, ако реша да си изсмуча нещо от пръстите със сигурност ще ми се получи, но не това е идеята, мисля :blink:

Заета съм в момента и не мога да ти търся картата. но ти сама осуети търсенето, понеже разбрах тънкия ти намек, че нямаш събития. нали не смяташ, че ще си губя времето да ти доказвам обратното? В момента върша 2 неща - пиша в този форум и пиша отчета си по един проект.

Между другото имам цял ферман със записки на събития по чужди карти. Аз затова те попитах. ти колко време си изучавала затъмненията в картите на хората? Остави настрана своята собствена, щом на теб не ти влияят.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Януари 08, 2012, 06:56:59 pm »
На мен асц ми е рак ..може би затова работи....

Приятелят ми е Овен с Марс и сатурн в рак. нашата връзка е с лунно-сатурнова динамика.
Лунациите много му влияят. Аз съм с господар на асцендента в Рак - и на мен много ми влияят лунациите.
И двамата сме новолунни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #85 -: Януари 08, 2012, 07:04:28 pm »
Аз също съм с марс и сатурн в рак.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Януари 08, 2012, 07:08:07 pm »

А, ти си най-подходящия обект за изучаване на влиянието на лунните цикли. ;D ;D ;D

Не мисля, че е чак толкова добре да си подвластен на циклите на луната в такава степен, но това е мое изстрадано мнение.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #87 -: Януари 08, 2012, 07:13:21 pm »

Оооо, освен тия двамата, на които не им е точното място в Рак, и Меркурий ми е в Рак  :blink: И на всичкото отгоре са в 10-ти-11-ти дом... Никак не си уважавам марса в рак и от вчера виждам, че тези лунни затъмнения ми влияят - върнах се назад и поразгледах  :blink:
The only distance is that which we create!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #88 -: Януари 08, 2012, 07:25:18 pm »
Аз съм фикс уж, но с подвижно тао и такъв управител на 10 дом.
Иначе на АЦ е в кардинален и на 6 дом.

Никога не съм имала сантименти относно смяна на работното място/с връзките е друго ;D, предприемам смело крачки в тази посока при подходящи предложения, идвали са при мен без да ги търся дори.
Освен при последното, за което ми излезе през носа отлагането. Забелязала съм, че максимум 2-3 години се застоявам и после промяна, много се набива на очи тази периодичност, но не съм изследвала в картата си на какво се дължи, имам само известни предположения.

Ето фактори за настъпил край, ако е интересно:

Прогресивно МЦ в квадрат с управителя на 6 дом
Прогр. У10 в секстил с Уран и върху МЦ
Прогр./дир. Слънце в полуквадрат с Уран
Прогр. У6 в квадрат с АЦ
Съчетано с точна квадратура на тр.Сатурн към У6; затъмнение към него 4 месеца по-рано;
седмица преди развръзката – новолуние в напрегнат аспект към у6, а самата тя става на първа четвърт;

Едни и същи не може да бъдат при всички. Зависи, включително и от естеството на работата коя планета или повече ще предизвикат събитията.

Съмнявам се да не ви се отразяват лунациите, те сериозно маркират периода, не че и аз им възлагам кой знае какво, но са тригер. Е, когато няма указано друго по твърдите техники, само оцветяват периода, според мен. Ама дори друг бързак да отключва нещата във вашите примери, това ще е във времеви отрязък, белязан отново от някоя фаза на Луната.

Иначе и аз много се надявам тази година да ме подмине едно от затъмненията и само за хубаво да ме забележи. :P     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #89 -: Януари 08, 2012, 07:30:57 pm »

Съмнявам се да не ви се отразяват лунациите, те сериозно маркират периода, не че и аз им възлагам кой знае какво, но са тригер. Е, когато няма указано друго по твърдите техники, само оцветяват периода, според мен. Ама дори друг бързак да отключва нещата във вашите примери, това ще е във времеви отрязък, белязан отново от някоя фаза на Луната.

На това е много важно да се обърне внимание. Лунациите действат в рамките на месеца, до следващата лунация, А затъмненията може да са били няколко месеца назад, а събитието - месец, два, три по-късно.

събитията се случват в период. Гледа се времевия отрязък от затъмнение до затъмнение и от лунация до лунация.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Януари 09, 2012, 03:19:02 am »
затъмнениеята отключват, ако има какво да отключат - започвам да се повтарям, а не обичам  ;D
дир. МС е върху Сатурн, дир. Нептун съвпад ІС - опозиция МС, дир. Уран съвпад върха на 3 дом
аз пак да попитам - напускането обмислено или импулсивно е и имаш ли идея какво ще пправиш от тук насетне? :blink:

Ако има прогресия работата е сигурна...,ако няма е въпрос на късмет... ;D...При пренаталните лунации е на 1000% сигурно....,че има събитие...
В момента като гледам само Уран...в транзит през 6-ти ми е достатъчно да кажа...,че смяната на работа ще бъде факт... ;) ;D
Затъмненията работят с прогресии...преди всичко. Разбира се , че отправната точка е натала...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #91 -: Януари 09, 2012, 08:05:35 am »

В наталната ми карта съвпад Марс/Сатурн в Рак, като съвпадът е с точност до градус.
Съвпадът е много близо до МС в Лъв; с оси в неподвижни знаци вземам трудно решения за промяна, обаче пък реша ли ги - връщане няма  :blink:

От около година /че май и повече  :blink:/ обмислям варианти за промяна на работното място; мисля, че моментът ще е това лято, когато Юпитер ще транзитира през наталния Юпитер, Венера и Слънце в Телец, в 7-ми дом /още повече, че МС в Лъв се управлява от Слънцето/.
По същото време Сатурн най-сетне ще пресече Асцендента в Скорпион /т.е. есента/ и свързвам това с поемане на ангажименти и отговорности. Един приятел се шегуваше, че като преминавал Сатурн през 1-ви дом се чувствал като в каторга  :blink: от много бачкане...

* в моята карта лунациите работят - последното затъмнение по оста Стрелец-Близнаци беше на градус от наталния съвпад Луна/Нептун в Стрелец - имаше събития, обаче не ми се споделят.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Януари 09, 2012, 08:06:24 am »
Датата е 28.08.2007 г. Взех решение да напусна работата си, когато лунното затъмнение на 6 гр. в Риби (лунните възли транзитираха по оста Дева-Риби) е направило точен съвпад до секунда с наталния ми Меркурий, който управлява 6-ти дом. Обмислях го близо 1 месец и подадох молбата си на 11.10.2007, а на 11.11.2007 вече бях на новата работа.

В знака Риби се намира и У10 - Венера, но на 11 градуса. тр Уран ги бе разминал на 17 градуса в Риби. Що не го реших по-рано, когато Уран е бил върху Меркурий и Венера в първата декада? А можеше.
Винаги съм си мислела, че Уран е причината, но след това видях че затъмнението е белязало точния момент.

За една тежка планета 10 градуса разлика (от 6 Риби до 17 Риби) са бая време.