Здравей Гост

Отмъстителност-аспекти

• 29 Отговора
  • 4716 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Отмъстителност-аспекти
« Отговор #20 -: Януари 14, 2012, 02:06:33 pm »
Разбрах те, че се шегуваш. Влизам ти в тона. Може да е запазил самообладание за момента и като кучето го е оставило на мира, да го е нападнал в гръб нанасяйки му някакви телесни повреди.

« Отговор #21 -: Януари 16, 2012, 07:22:48 pm »
Стреличка, ще има ли отговор? Ако имаш настроение да попишеш, можеш да споменеш и транзитите/прогресиите по време на инцидентите им с кучетата.
« Последна редакция: Януари 16, 2012, 08:14:07 pm от Mirabella »

« Отговор #22 -: Януари 16, 2012, 08:22:51 pm »
№ 1  е моя милост - за първи път ми скача куче,улично,но понеже съм кучкарка и ги обичам,не предприех нищо,дори не си бих бяс-тетанус

№ 2  е съученик на мъж ми, беше през зимата и валеше силен сняг,но той спретна истинска вендета, с приятел и законно оръжие ги гониха  кучетата в 1 през ноща,имаше 100% успеваемост но от трети път,първо ги стреля,после ги трови и накрая извика екото- дето му викат равновесие и ги уравновеси , а  те ги изловиха до крак

№ 3 е синът ми ,но той не се страхува слънце съвпад марс в лъв каре плутон скорпи в 8 , обърнал се с лице към кучето и то само е разпрало грейката без да го ухапе,ма ги нахрани добре след това...амин

ще погледна и ще видя астрологично
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #23 -: Януари 16, 2012, 08:23:39 pm »
Благодаря ти за задачката и отговора! Комбинираната ваксина тетанус/коклюш/дифтерия може и да ти е била активна още (ако си я поставила неповече от 10 години преди инцидента). Радвам се, че за бяса си извадила късмет (явно кучето е било здраво). :blink: А и извинявай за предложението ми за хапене на кучето. ;D

« Отговор #24 -: Януари 16, 2012, 08:25:12 pm »
не се извинявай моля те ,забавно ми е

« Отговор #25 -: Януари 16, 2012, 08:28:04 pm »
А най-много се радвам, че синът ти не е пострадал.

« Отговор #26 -: Януари 16, 2012, 08:36:32 pm »
№3 - прогр.Луна ,У6 в Риби на Асц.тригон към нат.Плутон + тр.Луна в 6 дом каре нат. Плутон в 8,тр.Марс в 7 точен точен секстил Сатурн
№1 -прогр.Луна в Рак ,11 без асп., тр.Луна каре нат.Марс/Уран/Плутон на Асц,У8,У6, У3  + обрат на възлите 4-10 дом
за №2 беше отдавна и не съм записала датата

« Отговор #27 -: Януари 16, 2012, 08:38:50 pm »
Благодаря ти! :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Януари 16, 2012, 08:47:00 pm »

№ 3 е синът ми ,но той не се страхува слънце съвпад марс в лъв каре плутон скорпи в 8 , обърнал се с лице към кучето и то само е разпрало грейката без да го ухапе,ма ги нахрани добре след това...амин

;D Нахранил ги е добре, казваш? Знаех си, че в третия случай трябва да има летален изход.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Януари 16, 2012, 08:58:15 pm »
не беше лесно щото ходят с една клошарка и тя бърка по кофите и ги храни , а и са в глутница, пазят я и спят с нея в един изгорял блок в квартала,но това,което го нападна оцеля