Здравей Гост

.

• 31 Отговора
  • 4646 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: Какви жени харесват мъжете
« Отговор #20 -: Януари 08, 2012, 04:45:12 pm »

Стеле, на моя мъж Венерата му е в Стрелец 3 дом, Луната в Скорпион 2 дом. Моята Венера е в 7 дом Лъв, не съм и зодия Стрелец, нито пък Асцендента ми е Стрелец.А Венерата ми няма и аспект с Юпитер.Това показва,че не съм такъв тип жена каквато харесва, нали ;D По 7 дом какво да гледам. Извинявай,ако въпроса е тъп  ;)

Може би преди брака всичко е било по-весело, а после той е станал много ревнив? Но може секса след брака да се е подобрил.

Винаги си е бил ревнив ;D А за секса,винаги е бил на ниво  ;D

Не се ли е променил след брака в някакво отношение?

« Отговор #21 -: Януари 08, 2012, 04:56:36 pm »

Стеле, на моя мъж Венерата му е в Стрелец 3 дом, Луната в Скорпион 2 дом. Моята Венера е в 7 дом Лъв, не съм и зодия Стрелец, нито пък Асцендента ми е Стрелец.А Венерата ми няма и аспект с Юпитер.Това показва,че не съм такъв тип жена каквато харесва, нали ;D По 7 дом какво да гледам. Извинявай,ако въпроса е тъп  ;)

Може би преди брака всичко е било по-весело, а после той е станал много ревнив? Но може секса след брака да се е подобрил.

Винаги си е бил ревнив ;D А за секса,винаги е бил на ниво  ;D
Не се ли е променил след брака в някакво отношение?

Ами не, ние почти 6 години бяхме заедно докато се оженим,женени сме от година и нещо. Но всичко си е същото  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #22 -: Януари 09, 2012, 12:33:19 am »
Интересна тема, тъкмо преди няколко дена си мислех да пусна такава  :rolleyes:
Малко блудкава индормация по темата, но все пак... http://www.temura.net/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5/

Интересно, но наистина ако гледаме партньорката му по Венера и Луна, то мъж с опозиция или квадрат между тях е възможно да има разногласия в предпочитанията си. Но не знам дали има значение отношението му преди и след брака. По-скоро наистина ще се противопоставят представите му за партньорка. А чудно наистина и аз си мислех, че в такъв случай по Луна може да е жена му, а по Венера - любовница.  :unsure: Някой по-горе беше писал нещо такова.

А всъщност как мислите вие? Има ли нещо вярно в тази статия? Дали ако Венерата му е в Близнаци примерно, ще си пада по жена с Ас, Луна или Слънце в Близнаци или друга въздушна? Звучи прекалено общо..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Януари 09, 2012, 02:42:41 am »
Мен ме интересува дали отношението на мъжете към съпругите им се променя след брака. Дали преди брака са ги възприемали и са се държали с тях по своята Венера. Дали след брака са започнали да ги възприемат по Луната си и дали отношението им се е променило, в зависимост от знака на своята Луна.

Тук трябва жени, които са имали или имат брак да споделят.

Аз имам богат опит... ;D

Та...последния ми съпруг имаше Венера в Овен и Луна в Риби...Преди брака...и след брака...в продължение на 10г..харесваше всичко в мен и го ценеше..,но никога не е имал присъщите за Луната в риби емоции и чувства.
При останалите мъже...с които съм имала отношения става дума  за Луна Водолей и Венера в Овен ...както и  Луна в Рак...,Венера в Стрелец ....Доста хармонична и истинска връзка..,която за съжаление завърши фатално...
На никой от тях...отношението им към мен не се е променило след брака в първите години...Луната в Рак се опиваше да ме притежава..., Водолейската ми даваше свобода... ;D
Интересно обаче...ти ме накара да се замисля... :-\ :rolleyes:...Привличам доста мъже с Венера в Овен...
В последната ми връзка Венерата е в Рак..,а Луната е в Стрелец... ;D Разменени роли на Луната и Венера  :rolleyes:..но много общо като отношение към мен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Януари 09, 2012, 12:24:29 pm »
Да, темата наистина е интересна.
И аз имам семпъл опит с един брак: Луна в Лъв в съвпад със Сатурн и Венера във Везни - в секстил с 2гр орбиса.
Преди брака определено ме гледаше като Венера във Везни - доста меркантилно, но и след брака ме гледаше така. Странното е, че започна да се държи ужасно и си остана на Венерата, но без хармонията.
От известно време има нова връзка, семейство и т.н., но не знам как се държи с нея. Щом се задържат, явно проблемът е в синастрията. А, и аз имам СЛВ с У7, може и в мен да е  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #25 -: Януари 09, 2012, 12:44:24 pm »
Цитат
Преди брака определено ме гледаше като Венера във Везни - доста меркантилно
;D

Yaya, какво трябва да означава това ?  ;D  защо Венера във Везни да е меркантилно ?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #26 -: Януари 09, 2012, 01:04:50 pm »
защото при него е във 2ри дом  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #27 -: Януари 09, 2012, 02:03:52 pm »
Да, темата наистина е интересна.
И аз имам семпъл опит с един брак: Луна в Лъв в съвпад със Сатурн и Венера във Везни - в секстил с 2гр орбиса.
Преди брака определено ме гледаше като Венера във Везни - доста меркантилно, но и след брака ме гледаше така. Странното е, че започна да се държи ужасно и си остана на Венерата, но без хармонията.
От известно време има нова връзка, семейство и т.н., но не знам как се държи с нея. Щом се задържат, явно проблемът е в синастрията. А, и аз имам СЛВ с У7, може и в мен да е  :blink:

Може след брака да се е държал по-зле, заради съвпада на луната със Сатурн. Сатурн също е меркантилен.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Януари 09, 2012, 02:34:44 pm »
може, но У7 нептун му е в 4ти дом, а У9 във втори(Венерата). Затова си и мисля, че нещо не ми се връзват нещата

А Шопенхауер

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #29 -: Януари 10, 2012, 10:49:18 am »
:blink: не знаех досега, че по Венера гледаме какво харесват преди брака, пък по Луната какво след... ;)

Луната на един мъж се включва, когато партньорът му (независимо преди брак или след брак), започне да проявява лунните качества - роди му деца, започва да се грижи за физическото му и емоционалното му оцеляване. Тогава Венера отива на заден план.

На теория това може да се избегне, ако жената е много осъзната или в натала и Венера е изключително силна, а може би и ако не е израснала в неговия културен контекст - Лунните и модели, не съвпадат с неговите.

Имам пример в живота си с двойка, при която мъжът има опозиция на Луна и Венера, разведен е веднъж, втората му съпруга, има УПР на асц и Слънце, Венера, много силно поставена в натала с тригон към Марс. Тя отказа да му роди деца, артистка е и мисля, че скоро направиха 20 години съвместен живот. Самата тя има квадрат между Луна и Венера. Изпитва непоносимост към класически "семеен живот" и децата. 
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #30 -: Януари 10, 2012, 03:21:03 pm »
"А всъщност как мислите вие? Има ли нещо вярно в тази статия? Дали ако Венерата му е в Близнаци примерно, ще си пада по жена с Ас, Луна или Слънце в Близнаци или друга въздушна? Звучи прекалено общо.."

Ми, от опит - да, явно :-[. Моят съпруг е с Венера в Близнаци и Луна в Телец. Аз съм с АС  Стрелец.
Мисля, че отношението е различно сега /след 15 г./, но като цяло предимно по неговата Луна в Телец.
Преди да се оженим пътувахме повече.
Иначе разговорите и сега са особено важни, а също и добрата храна /Слънце - Рак/ ;)

« Отговор #31 -: Януари 13, 2012, 03:36:07 pm »
‎"Личност е идеалът ми за жена. Няма значение красива, грозна, умна, глупава, богата… няма значение. Личност."

http://www.viewsofia.com/article/11670/-Vinagi-zashtitavam-sas-zabi-i-nokti-svoia-geroi---kazva-akt%D1%8Corat-Marian-Valev

- за съжаление, никъде не открих рождена дата... но предполагам, че ще има нещо в близнаци...
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 03:41:21 pm от romantica »