Чудя се дали от синастрията ни може да се каже дали имаме бъдеще заедно или да слагаме край сега.
Със сигурност от анализа на двете карти и поотделно може да се предположи. :blink:
Но струва ми се не това е целта. Ако трябва нещо да се изживее, то следва да се докрай, иначе ще повтаряш до безкрай едно и също, няма значение с кого и колко.
Имаш опозиция на светилата - в конфликт са ти желания и нужди, тоест проблемът изначално си е в теб. Ако може едновременно да задоволиш и едното и другото ще е добре, но не става точно така.
Аз имам същата опозиция, но в различни знаци и домове. Приблизително на тази възраст имах сходна връзка и същата дилема (не познавах по онова време астрологията, освен в жълтата преса). Мислих и премислях много, говорих и размислях с приятели, роднини, познати. В крайна сметка - прекратих отношенията. Равносметката - и до сега съжалявам (само да вметна, че са съвсем малко 2 на брой нещата, за които съжалявам), не защото не останах с него, а защото не родих от него, каквото беше желанието му. Втурнах се да преследвам мечтите - те не се оказаха толкова силни и устойчиви, а променливи, а детето остава, особено от хубав и умен баща :blink:, който освен всичко останало щеше и да го гледа, независимо дали ние с таткото сме заедно или не.
Наясно съм, че е трудно на тези години да прецениш Слънцето ли е по-важно или Луната да се задоволи, но все пак имаш предимството да познаеш астрологията, следователно да разбереш максимално добре себе си поне засега :blink: