Здравей Гост

За_предсказанията

• 119 Отговора
  • 13827 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: За_предсказанията
« Отговор #60 -: Януари 14, 2012, 08:50:42 pm »
да, но въпреки това МП Марс/Мерк е важен при мен и мисля, че скоро ще бъде активиран. Да, активен е вече от тр Плутон със съвпад и дир Нептун, пак съвпад ! Април и тр Уран ще направи съвпад. Ще дам обратна връзка. Това е много значимо, няма начин да ми се размине.
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 08:59:14 pm от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Януари 14, 2012, 08:55:12 pm »
а Плутон буквално разруши цялата организация на работното място. пълна смяна на екипа, съпроводена от много стрес.

Явно не е Плутон виновника - Уран е.
Той носи големите и внезапни промени и ст,еса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Януари 14, 2012, 08:56:30 pm »
да, но въпреки това МП Марс/Мерк е важен при мен и мисля, че скоро ще бъде активиран.

Скоро да от Плутон.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #63 -: Януари 14, 2012, 09:03:04 pm »
а Плутон буквално разруши цялата организация на работното място. пълна смяна на екипа, съпроводена от много стрес.

Явно не е Плутон виновника - Уран е.
Той носи големите и внезапни промени и ст,еса.

и Уран си каза думата. беше неочаквано и внезапно, но чистката, драмата, интригите и манипулациите са си по Плутон. Имаше си ги и двете.  :blink:

PS виж пак горния ми пост.

*

abroad

• 2187
« Отговор #64 -: Януари 14, 2012, 09:22:04 pm »
Плутон, когато не засяга радикална точка или бърза натална планета действа на трансперсонално ниво, тоест ако влиза в аспект със Сатурн, например, може да промени структура, засягаща множество хора, но никак да не засегне пряко личността, за целта е необходимо и друго силно влияние

*

Grace

• 2257
« Отговор #65 -: Януари 14, 2012, 09:27:23 pm »
Какво например ? защото по време на събитието не е била активирана лична планета чрез транзит на тежка планета, а тр Сатурн и тр Уран са правили тригон и секстил към МЦ.

освен ако....Слънцето ми е било в широка опозиция със Сатурн - 10 * и далечен съвпад 10* с Уран .

*

abroad

• 2187
« Отговор #66 -: Януари 14, 2012, 09:35:59 pm »
аз продължавам да твърдя, че да прогнозираш само по транзити си е съвсем висш пилотаж, който съвсем малко владеят, освен древните ;D
та, да речем преживях, тр. Плутон съвпад нодална ос в опозиция Сатурн по линията 1-7, резултатът - преструктуриране до припадък, но нищо, което лично да ме засегне
освен това Плутон действа има-няма 5/6/7 години, та в този смисъл действа с предизвестие

*

Grace

• 2257
« Отговор #67 -: Януари 14, 2012, 09:56:30 pm »
хаха..в случая съвсем не е висш пилотаж ...само като видиш небесната карта спрямо наталната ми - и сляп да си ще прогнозираш.. ;D

но по едно нещо можем да постигнем съгласие - един и същ транзит в различните карти и обстоятелства не се проявява на 100 % еднакво. тъй че при теб Плутон не е действал така разрушително, както при мен. но да не вадим генерални изводи само въз основа на собствените си карти.

*

abroad

• 2187
« Отговор #68 -: Януари 14, 2012, 10:28:34 pm »
хаха..в случая съвсем не е висш пилотаж ...само като видиш небесната карта спрямо наталната ми - и сляп да си ще прогнозираш.. ;D

"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже"
Из "По жицата" на Й. Йовков :blink:

вероятно си права

« Отговор #69 -: Януари 15, 2012, 08:48:29 am »

Когато преди години преживях подобно нещо, сатурн транзитираше през 10д., тъкмо беше преминал МЦ и започнаха едни интриги, борба за позиции при преместване в новата сграда на фирмата, а като направи квадрат с плутон, който ми е в 12д до АСЦ- изхвърлиха ме по брутален начин- преките началнички спретнаха постановка, докато собствениците, италианци, почиваха за Великден и се знаеше, че няма да идват 20дни, постановката беше да ме изкарат некадърна, а съвсем спокойно можеха да ме освободят с предизвестие, както си му е реда... резултатът беше стрес, който ме докара почти до парализа месец по-късно, възстановяването продължи половин година... Година по-късно италианците преместиха фирмата в Китай, а аз се бях преместила на запад  :blink:, тогава купих и първата си книга по астрология- тр. уран в 6д. опозиция на натален уран.

ей затова сме цъфнали и вързали не се спазват елементарни права на полагащият труд в България,трудовото законодателство се променя само в полза на работодателите,та дори и чуждите фирми като дойдат у нас се възползват от абсурдите,но ефекта е краткосрочен при подобни игрички на дребно, не се цени човешкият ресурс
и той изтича в чужбина,изучен и обичен,готов да бъде използван,но за чужда икономика
а случилото се е класика за  асп.сатурн/плутон и чувството за безсилие и безпомощност дори се е проявил на физическо ниво при теб,толкова на дълбоко те е ударило и по 12 трансформацията в чужбина,убили са ти илюзиите ,че в БЪЛГАРИЯ можеш да градиш кериера,ако нямаш солиден гръб  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Януари 15, 2012, 08:58:53 am »

Когато преди години преживях подобно нещо, сатурн транзитираше през 10д., тъкмо беше преминал МЦ и започнаха едни интриги, борба за позиции при преместване в новата сграда на фирмата, а като направи квадрат с плутон, който ми е в 12д до АСЦ- изхвърлиха ме по брутален начин- преките началнички спретнаха постановка, докато собствениците, италианци, почиваха за Великден и се знаеше, че няма да идват 20дни, постановката беше да ме изкарат некадърна, а съвсем спокойно можеха да ме освободят с предизвестие, както си му е реда... резултатът беше стрес, който ме докара почти до парализа месец по-късно, възстановяването продължи половин година... Година по-късно италианците преместиха фирмата в Китай, а аз се бях преместила на запад  :blink:, тогава купих и първата си книга по астрология- тр. уран в 6д. опозиция на натален уран.

ей затова сме цъфнали и вързали не се спазват елементарни права на полагащият труд в България,трудовото законодателство се променя само в полза на работодателите,та дори и чуждите фирми като дойдат у нас се възползват от абсурдите,но ефекта е краткосрочен при подобни игрички на дребно, не се цени човешкият ресурс
и той изтича в чужбина,изучен и обичен,готов да бъде използван,но за чужда икономика
а случилото се е класика за  асп.сатурн/плутон и чувството за безсилие и безпомощност дори се е проявил на физическо ниво при теб,толкова на дълбоко те е ударило и по 12 трансформацията в чужбина,убили са ти илюзиите ,че в БЪЛГАРИЯ можеш да градиш кериера,ако нямаш солиден гръб  :mellow:

Да, Тука имаме квадрат на Сатурн към Плутон, но и е засегнат дом, който отговаря за работата. Докато е квадратирал Плутон, сатурн е транзитирал през 10-ти дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Януари 15, 2012, 09:02:26 am »
На мен Сатурн още ми транзитира през 10-ти дом, но в тригон със светилата. Също преживях структурни промени в администрацията, в която работя. Общо взето, възложиха ми повече отговорности. Сега е в съвпад с Марс - останах си у дома, защото се разболях- който иска да работи. Все едни и същи са свикнали да товарят, казвам "Край!"  :-[

« Отговор #72 -: Януари 15, 2012, 09:36:04 am »
На мен Сатурн още ми транзитира през 10-ти дом, но в тригон със светилата. Също преживях структурни промени в администрацията, в която работя. Общо взето, възложиха ми повече отговорности. Сега е в съвпад с Марс - останах си у дома, защото се разболях- който иска да работи.

жизнената енергия е на минимум,поради преразход,заради увеличени отговорности,работохолизъм,активирано ти е карето с У1,12 Юпитер
почивайки,концентрираш енергия
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #73 -: Януари 15, 2012, 10:34:47 am »
Цитат
Да, Тука имаме квадрат на Сатурн към Плутон, но и е засегнат дом, който отговаря за работата. Докато е квадратирал Плутон, сатурн е транзитирал през 10-ти дом.

за да бъдем обективни, ще кажа, че в моя случай, Сатурн транзитираше през 10 дом и МЦ на съдружника във фирмата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Януари 15, 2012, 10:55:20 am »
На мен Сатурн още ми транзитира през 10-ти дом, но в тригон със светилата. Също преживях структурни промени в администрацията, в която работя. Общо взето, възложиха ми повече отговорности. Сега е в съвпад с Марс - останах си у дома, защото се разболях- който иска да работи.

жизнената енергия е на минимум,поради преразход,заради увеличени отговорности,работохолизъм,активирано ти е карето с У1,12 Юпитер
почивайки,концентрираш енергия

О, да и вече не съм така припряна, както преди! Но, много лошо се преживява транзита, като не си свикнал така. Човек се чувства добре по начина, по който е устроен. :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Януари 15, 2012, 10:58:32 am »
Цитат

за да бъдем обективни, ще кажа, че в моя случай, Сатурн транзитираше през 10 дом и МЦ на съдружника във фирмата.

Оттук трябваше да започнеш. В крайна сметка ти имаш управител на МЦ в 7-ми дом в натала.
Логично е да ти се отразяват пряко на кариерата измененията в професионален план на партньора - би бил той брачен или професионален.

Най-сетне открихме ключа за палатката.  :08:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #76 -: Януари 15, 2012, 11:05:43 am »
аз продължавам да твърдя, че да прогнозираш само по транзити си е съвсем висш пилотаж, който съвсем малко владеят, освен древните ;D
та, да речем преживях, тр. Плутон съвпад нодална ос в опозиция Сатурн по линията 1-7, резултатът - преструктуриране до припадък, но нищо, което лично да ме засегне
освен това Плутон действа има-няма 5/6/7 години, та в този смисъл действа с предизвестие

Когато си сигурен в часа... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Януари 15, 2012, 11:15:39 am »
Цитат

Оттук трябваше да започнеш. В крайна сметка ти имаш управител на МЦ в 7-ми дом в натала.
Логично е да ти се отразяват пряко на кариерата измененията в професионален план на партньора - би бил той брачен или професионален.

;D ;D  хаха...изглеждаш доста доволна  ;D да, абсолютно си вързала нещата с Мерк в 7-и дом  ;) така  си е; но аз си държа и на моята карта и индикациите в нея.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Януари 15, 2012, 11:25:55 am »
Цитат

;D ;D  хаха...изглеждаш доста доволна  ;D да, абсолютно си вързала нещата с Мерк в 7-и дом  ;) така  си е; но аз си държа и на моята карта и индикациите в нея.  :blink:

Аз дори не знам какво точно се е случило. Чух само за някакви интриги, промени. И затова заподозрях транзитен Уран в 6-ти дом в мидпойнта Меркурий- У7 / Сатурн в 8 дом. и транзитен Уран в мидпойнта Юпитер/Нептун, които ти управляват 7-ми дом и господаря на МЦ.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #79 -: Януари 15, 2012, 12:36:35 pm »
В предсказателната астрология всичко е важно...Когато обаче има транзит на Сатурн винаги следва да обръщаме внимание на дома, който управлява и дома в който е ситуиран...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците