Когато преди години преживях подобно нещо, сатурн транзитираше през 10д., тъкмо беше преминал МЦ и започнаха едни интриги, борба за позиции при преместване в новата сграда на фирмата, а като направи квадрат с плутон, който ми е в 12д до АСЦ- изхвърлиха ме по брутален начин- преките началнички спретнаха постановка, докато собствениците, италианци, почиваха за Великден и се знаеше, че няма да идват 20дни, постановката беше да ме изкарат некадърна, а съвсем спокойно можеха да ме освободят с предизвестие, както си му е реда... резултатът беше стрес, който ме докара почти до парализа месец по-късно, възстановяването продължи половин година... Година по-късно италианците преместиха фирмата в Китай, а аз се бях преместила на запад :blink:, тогава купих и първата си книга по астрология- тр. уран в 6д. опозиция на натален уран.
ей затова сме цъфнали и вързали не се спазват елементарни права на полагащият труд в България,трудовото законодателство се променя само в полза на работодателите,та дори и чуждите фирми като дойдат у нас се възползват от абсурдите,но ефекта е краткосрочен при подобни игрички на дребно, не се цени
човешкият ресурси той изтича в чужбина,изучен и обичен,готов да бъде използван,но за чужда икономика
а случилото се е класика за асп.сатурн/плутон и чувството за безсилие и безпомощност дори се е проявил на физическо ниво при теб,толкова на дълбоко те е ударило и по 12 трансформацията в чужбина,убили са ти илюзиите ,че в БЪЛГАРИЯ можеш да градиш кериера,ако нямаш солиден гръб :mellow: