Здравей Гост

.

• 90 Отговора
  • 14144 Прегледи
Re: Луната в домовете
« Отговор #40 -: Януари 14, 2012, 03:36:50 pm »
Водолей  :blink:

Ти все пак го попитай дали наистина се разбира и дали като малък се е разбирал с майка си. Питай го какво мисли за нея.

Разбира се с нея сега, като дете знам,че е имал убаво детство,сега имали са караници ама заради мен  ;D :-\ В началото ми трябваше много време да изкореня очакванията му да се държа като нея и да му слугувам  :-\ :rolleyes: Но по-скоро се разбират и на моменти се опитва да му влияе и понякога се получава ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #41 -: Януари 14, 2012, 03:50:07 pm »

Ти все пак го попитай дали наистина се разбира и дали като малък се е разбирал с майка си. Питай го какво мисли за нея.

Разбира се с нея сега, като дете знам,че е имал убаво детство,сега имали са караници ама заради мен  ;D :-\ В началото ми трябваше много време да изкореня очакванията му да се държа като нея и да му слугувам  :-\ :rolleyes: Но по-скоро се разбират и на моменти се опитва да му влияе и понякога се получава ;)

Щом има Луна в Скорпион, а това е знака на манипулацията, дали майка му го манипулира, без той много да разбере?

А дали майката на майка му е Скорпион?

« Отговор #42 -: Януари 14, 2012, 04:12:45 pm »
Сигурно робинята Изаура е имала Луна в 6-ти. И то в съвпад с някой малефик, за да попадне на деспот като Леонсио.

:rolf:

Луната в 6-ти дом нямам. Моята е в 9-ти, в Телец с тригони към Меркурий, Уран, Нептун и опозиция с Плутон. За определенията от astro5, има някой вярни неща, но корема ми не е вечно пълен ;D и не смятам, че с пълен корем се учи по-добре, по-скоро ми се приспива :unsure: !

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #43 -: Януари 14, 2012, 04:19:36 pm »
Сигурно робинята Изаура е имала Луна в 6-ти. И то в съвпад с някой малефик, за да попадне на деспот като Леонсио.

:rolf:

Луната в 6-ти дом нямам. Моята е в 9-ти, в Телец с тригони към Меркурий, Уран, Нептун и опозиция с Плутон. За определенията от astro5, има някой вярни неща, но корема ми не е вечно пълен ;D и не смятам, че с пълен корем се учи по-добре, по-скоро ми се приспива :unsure: !

Сигурно много си учила висше образование, много запомняш, имаш ясновидски способности.

« Отговор #44 -: Януари 14, 2012, 04:24:27 pm »

Щом има Луна в Скорпион, а това е знака на манипулацията, дали майка му го манипулира, без той много да разбере?

А дали майката на майка му е Скорпион?
Че,май е Скорпион баба му  :-\ А пък майка му да,достатъчно е да подхвърли нещо просто така,или да подметне нещо и после се караме за същото.....И лошото е,че не се усеща  ;) Добре,че  не живеем с тях вече  ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #45 -: Януари 14, 2012, 04:32:17 pm »

Че,май е Скорпион баба му  :-\ А пък майка му да,достатъчно е да подхвърли нещо просто така,или да подметне нещо и после се караме за същото.....И лошото е,че не се усеща  ;) Добре,че  не живеем с тях вече  ;)

Попитай го дали наистина баба му е Скорпион. Но трябва да е майка на майка му.

На него Луната му кой дом му управлява?

« Отговор #46 -: Януари 14, 2012, 04:42:08 pm »

Попитай го дали наистина баба му е Скорпион. Но трябва да е майка на майка му.

На него Луната му кой дом му управлява?

Незнаел,кога била родена,аз мисля,че беше ноември. Управлява 11 дом

« Отговор #47 -: Януари 14, 2012, 04:52:06 pm »
Ето картата,за по-лесно  :mellow:

« Отговор #48 -: Януари 14, 2012, 05:00:21 pm »
Любопитно е да се разбере дали майката на майка му е Скорпион, а майката на баща му Стрелец.

Може за по-лесно да се опитам да проверя какви са зодиите на твоите баби.

И другата баба май е Стрелец или Скорпион,ама по-вероятно Стрелец.На скоро й честитхме,преди нова година беше 100 процента. Пробвай  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #49 -: Януари 14, 2012, 05:01:14 pm »
мъжът ти пътува ли често по работа, тя свързана ли е с движение?

« Отговор #50 -: Януари 14, 2012, 05:04:52 pm »
Майката на майка ти зодия Везни ли е? А майката на баща ти зодия Козирог ли е?

Майката на баща ми е Козирог  :blink: Другата баба не е Везни.

Grace,ми завода където работи е на 10 км от града,всеки ден пътуват.И работата му е да е постоянно в движение  :blink:

« Отговор #51 -: Януари 14, 2012, 05:09:13 pm »

Майката на майка ти зодия Скорпион ли е? А твоята майка да има сестра, която е зодия Везни?

Не е скорпион,няма сестра  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #52 -: Януари 14, 2012, 05:11:30 pm »
Цитат
Grace,ми завода където работи е на 10 км от града,всеки ден пътуват.И работата му е да е постоянно в движение 

да, благодаря. нещо такова предположих.

« Отговор #53 -: Януари 14, 2012, 05:19:07 pm »

Майката на майка ти зодия Скорпион ли е? А твоята майка да има сестра, която е зодия Везни?

Твоята Луна какви аспекти има?

Тригон с Юпитер и СЛВ,Секстил с Уран

« Отговор #54 -: Януари 14, 2012, 05:19:54 pm »
Моята е във втори дом, в Дева. Това, което забелязвам е, че ако нямам спестени пари за черни дни и стане така че нямам приходи се чувствам супер зле...Е късмет хаха
:)

« Отговор #55 -: Януари 14, 2012, 05:22:19 pm »

Твоята Луна какви аспекти има?

Тригон с Юпитер и СЛВ,Секстил с Уран

Последно бих попитала дали баба ти е зодия Телец.

Ако не е, направо пиши коя зодия е, че ми е любопитно да разбера.

Козирог е  ;D

« Отговор #56 -: Януари 14, 2012, 05:25:42 pm »

Козирог е  ;D

Значи и двете ти баби са зодия Козирог?

да,при това едната на 9 другата на 10 и са наборки  ;D

« Отговор #57 -: Януари 14, 2012, 05:31:59 pm »
А майката на майка ти случайно да е била малко Нептуниански ориентирана и да е била много учена или да е въвела някакви нови неща в обществото, в което е живеела? Да се е занимавал с изкуство или с лекуване на хора?

Ми тя беше страшно умна,родена е 29 година,повечето от родените тогава нямат образование,но тя завършила за агроном,после пък в полицията работела,бюрото по труда.Все на високи постове  :blink:

« Отговор #58 -: Януари 14, 2012, 05:50:53 pm »
А майката на майка ти случайно да е била малко Нептуниански ориентирана и да е била много учена или да е въвела някакви нови неща в обществото, в което е живеела? Да се е занимавал с изкуство или с лекуване на хора?

Ми тя беше страшно умна,родена е 29 година,повечето от родените тогава нямат образование,но тя завършила за агроном,после пък в полицията работела,бюрото по труда.Все на високи постове  :blink:

Твоите Нептун и Плутон имат ли аспект?

Любопитно ми е като каква е работела в полицията?

Да имат аспект секстил,какво значи  ;).А за полицията немога да ти кажа,защото незнам.Ще питам майка  :blink:

« Отговор #59 -: Януари 14, 2012, 06:14:04 pm »

Твоите Нептун и Плутон имат ли аспект?

Любопитно ми е като каква е работела в полицията?

Да имат аспект секстил,какво значи  ;).А за полицията немога да ти кажа,защото незнам.Ще питам майка  :blink:

Секстилът между тези планети е аспект, който имат много хора от едно поколение. Не знамдали в случая има значение. Но имаш Луна в 8-ми дом, дома на Скорпион. А Скорпион се свързва с полицията. Но твоята баба е зодия Козирог, затова я търся в каратат ти по друга планета. Засега разпитвам. Търся доказателства. По Луната е не само майката, но и майката на майката, както и сестрата на майката. Може би и други роднини на майката.

Понеже Луната ти е в 8-ми дом, да се е случвало майка ти да е имала аборт, както и майката на майка ти? Или да си починали на ранна възраст техни деца?

Работела е в полицията в личен състав, машинопс. И двете са имали аборти  ;)