Здравей Гост

.

• 90 Отговора
  • 14120 Прегледи
Re: Луната в домовете
« Отговор #60 -: Януари 14, 2012, 06:22:57 pm »
Хело, чакай да ти дам малко инфо тогава, че аз намерих връзката,  която ти търсиш в картата на Валя, моята Луна е в Козирог, в 3 дом е, майка ми е Близнаци (по 3 дом), сестра ѝ е Козирог, Луната ми прави и квадрат и половина със Слънцето, майката на мама и свекървата са Лъвици.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Януари 14, 2012, 07:01:04 pm »
Не ми допадат интепретациите на този астролог. Той копи-пейства едно и също из всички форуми. Това още повече не ми допада.

Ама как ще ти допадат? Той нали дойде в този сайт и си тръгна, защото го изобличиха, че преписва от чужди сайтове и превежда с Гугъл-преводач. Преводите му звучаха толкова лошо, че всички се усъмнихме. Това си беше чисто плагиатство, а не негови лични интерпретации, за което претендираше. Обиколи всички сайтове, за да си събере хора за семинарите и изчезна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Януари 14, 2012, 07:05:17 pm »
Ама как ще ти допадат? Той нали дойде в този сайт и си тръгна, защото го изобличиха, че преписва от чужди сайтове и превежда с Гугъл-преводач. Преводите му звучаха толкова лошо, че всички се усъмнихме. Това си беше чисто плагиатство, а не негови лични интерпретации, за което претендираше. Обиколи всички сайтове, за да си събере хора за семинарите и изчезна.

Сигурна ли си в това, което казваш? (особено за гугъл преводача)  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Януари 14, 2012, 07:07:25 pm »

Сигурна ли си в това, което казваш? (особено за гугъл преводача)  ;D

Няма нужда да се хващаш за гугъл преводача, казвам, че звучи така все едно е превеждано чрез гугъл.
Да, Лили така беше. Май някой от вас го разконспирира. Но акцентът падна върху това, че не го харесваме двете с Мирабела.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Януари 14, 2012, 07:08:31 pm »
Човекът не говори добре български, а и явно е преценил, че няма нужда от редактор.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Януари 14, 2012, 07:10:21 pm »
Човекът не говори добре български, а и явно е преценил, че няма нужда от редактор.  ;)

той явно не говори добре и "други" езици. Да дава линк, ние ще си превеждаме сами от източника.

*

Grace

• 2257
« Отговор #66 -: Януари 14, 2012, 07:10:41 pm »
за кого говорите? кой астролог ?

« Отговор #67 -: Януари 14, 2012, 07:11:02 pm »
Hm, в Стрелец е Сатурнът ми.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Януари 14, 2012, 07:12:34 pm »

За автора на това, което е цитирала Страличка за луната в домовете.
По едно време беше в тоя форум и изчезна.

« Отговор #69 -: Януари 14, 2012, 07:17:36 pm »
Да, и аз останах с впечатление, че не му пука, че не е добре с българския. И аз съм с Луна в Стрелец (като Хело), та и аз съм пряма.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 14, 2012, 07:18:20 pm »

За Доби става въпрос.
Аз лично не съм му адвокат, нито съм карала курсове и семинари при него.
Сещам се, че някой беше се усъмнил, че ползва някоя от книгите на Ебертин за интерпретация на мидпойнти. Към тях е добавил свои авторски интерпретации, които звучат доста нестандартно и може би затова не допадат на всички, въпрос на стил. Според мен интерпретациите му са съчетание между готова информация (описание на мидпойнтите) и авторски подход. Така че по-полека с обвиненията в плагиатство.  :mellow:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #71 -: Януари 14, 2012, 08:54:12 pm »
Моята Луна е в Д8 в Дева. Диспозиторът й е в Д12 (майка ми и сестрата на баба ми са мед. сестри). Майката на майка ми е счетоводител, аз също уча за финансист. Майка ми няма аборти, но баба ми и сестра й имат. Всички от гореспоменатите получават наследство, за себе си не знам ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #72 -: Януари 15, 2012, 11:02:43 am »

За Доби става въпрос.
Сещам се, че някой беше се усъмнил, че ползва някоя от книгите на Ебертин за интерпретация на мидпойнти. Към тях е добавил свои авторски интерпретации, които звучат доста нестандартно и може би затова не допадат на всички, въпрос на стил. Според мен интерпретациите му са съчетание между готова информация (описание на мидпойнтите) и авторски подход. Така че по-полека с обвиненията в плагиатство.  :mellow:

Понякога консерватизма е с толкова силно присъствие...,че не водолей да си , а водолей по ПИ...,пак не става.... ;D
Аз въобще си мисля...,що са ни нужни каквито и да било интерпретации...,като има руска школа и копи-пейст.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Януари 15, 2012, 11:57:10 am »

За Доби става въпрос.

Понякога консерватизма е с толкова силно присъствие...,че не водолей да си , а водолей по ПИ...,пак не става.... ;D
Аз въобще си мисля...,що са ни нужни каквито и да било интерпретации...,като има руска школа и копи-пейст.... ;D

Бъди жива и здрава!  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 15, 2012, 11:58:06 am »
С твоята Телешка Луна никога няма да можеш да ни разбереш - квадрат. Хайде със здраве!  ;D ;D ;D

Моята телешка луна е екзалтирана и силна ... ;D...Ама си мисля, че не тя е причината...,по скоро Меркурий е виновен :P..Твоя паднал...моя заточен...Айде със здраве.... :wink2: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Януари 15, 2012, 12:11:04 pm »
по скоро Меркурий е виновен :P..Твоя паднал...моя заточен...

А моя наточен  ;D, дето някоЙ 12-домни хич не го обичат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Януари 15, 2012, 12:13:25 pm »
по скоро Меркурий е виновен :P..Твоя паднал...моя заточен...

А моя наточен  ;D, дето някоЙ 12-домни хич не го обичат.

Супер...размахвай шпагата.... ;D :P...Тъкмо от 12-ти дом...по-скрито...

*

Stella

• 7765
« Отговор #77 -: Януари 15, 2012, 03:38:24 pm »
С твоята Телешка Луна никога няма да можеш да ни разбереш - квадрат. Хайде със здраве!  ;D ;D ;D

Моята телешка луна е екзалтирана и силна ... ;D...Ама си мисля, че не тя е причината...,по скоро Меркурий е виновен :P..Твоя паднал...моя заточен...Айде със здраве.... :wink2: :rolf:

Хахахах, хайде да не си ги мерим, ся! Твоята екзалтирала по знак, моята екзалтирала по дом„
А за Меркурий какво да казвам - на К3 е.

Има един друг начин на разбиране и той не е по меркурий. Например интуитивното разбиране или емпатията- умението да се поставиш на мястото на другия, но това е друга тема. не ми се говори сега.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #78 -: Януари 16, 2012, 11:46:10 am »
Луна в 7ми дом, Овен, на К7.

Май съм единствената до тук. Да ви кажа, вчера на път за София си мислех докато шофирах за тази моя Луна. Само аз ли съм толкова зверски емоционална? На Доби анализите не се отнасят съвсем за мен. Като ме удари шайбата, не понасям критика, не търпя неподчинение, несъгласие, мразя предателството и полудявам, ако нещо ме направи несигурна. Купсидата ли увеличава емоцията?
Само аз ли съм така?????????? Луната е в голям огнен тригон и с опозе на Плутон.

Синът ми е с Луна в 4ти дом, Скорпион. Не обича да споделя, не отговаря, като започна да го разпитвам, ако някой му забрани нещо, той веднага удря контра, като обратно колело. Иначе е наивен от Нептун на К7.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Януари 16, 2012, 11:55:41 am »
Като ме удари шайбата, не понасям критика, не търпя неподчинение, несъгласие, мразя предателството и полудявам, ако нещо ме направи несигурна. Купсидата ли увеличава емоцията?

Твоята Луна нали е в Овен и опозиция с Плутон? А това, че тази опозиция попада върху оста АС/ДС, според мен прави по-изразено нейното влияние. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.