Здравей Гост

.

• 90 Отговора
  • 14106 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Луната в домовете
« Отговор #80 -: Януари 16, 2012, 12:00:08 pm »
Осите ли са причината или купсидата? Мнооооо е зле положението на моменти. Ставам кошмарно неуправляема и свободолюбива.
Има ли друг с Луна в 7ми дом или познавате ли такъв екземпляр?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #81 -: Януари 16, 2012, 12:07:42 pm »
Осите ли са причината или купсидата? Мнооооо е зле положението на моменти. Ставам кошмарно неуправляема и свободолюбива.
И моята Луна е в 7 дом , съвпад с Плутон и на всичкото отгоре и двете са връх на тао-квадратура с Венера и Юпитер  :(Не мога да ти опиша как изживявам всичко, пък дори и неща, които не ме касаят пряко.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #82 -: Януари 16, 2012, 12:08:16 pm »
Мнооооо е зле положението на моменти. Ставам кошмарно неуправляема и свободолюбива.

С Луна в 7-дом хем имаш нужда да се грижат за теб, хем искаш да си началник
( с Луна в Овен ) и едновременно да " обсебваш" ( Луна /Плутон )
 ами няма как да се съчетаят тези изисквания, за да ти е комфортно  :-\
Естествени минерали и амулети

*

Yaya

• 2265
« Отговор #83 -: Януари 16, 2012, 12:11:57 pm »
да, Moonlady, много е трудно. Но не искам да съм началник, а да ми дават свобода.
Карита, май за такива като нас казват, че "много се връзваме"

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #84 -: Януари 16, 2012, 12:12:37 pm »
Яя, моята Луна е в 1 дом-лъв и наранена. Като лудне си шета на емоциите по един доста разрушителен начин.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #85 -: Януари 16, 2012, 12:27:07 pm »
Уран, от какво е наранена?

Моята е в тригон с диспозитора на Слънцето, би трябвало да е доста по-хармонична или поне да притъпява емоциите....

А Шопенхауер

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #86 -: Януари 16, 2012, 12:33:56 pm »
да, Moonlady, много е трудно. Но не искам да съм началник, а да ми дават свобода.
Карита, май за такива като нас казват, че "много се връзваме"
:72:

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Януари 16, 2012, 12:52:17 pm »
Уран, от какво е наранена?

Моята е в тригон с диспозитора на Слънцето, би трябвало да е доста по-хармонична или поне да притъпява емоциите....
Опозиция със Слънце и Меркируй, квадрат с Марс, квадрат и половина с Венера, СЛВ и Хирон.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #88 -: Януари 16, 2012, 12:56:42 pm »
Квадратът с Марс не дава ли по-скоро индикации, че сама се фрустрираш?  :-\ Имам случай на опозиция с Марс и май е така. Какви са ти отношенията с майка ти? Показателно ли е, че я ядосва всяко твое действие или не е така? А и Марс на ИЦ или МЦ е? Аз нямам данните на повечето от вас, просто не съм ги събирала...

А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #89 -: Януари 16, 2012, 12:59:47 pm »
Вътрешните фрустрации си ги имам, но кой ли ги няма. С майка ми отношенията ни са ОК. Напоследък май повечко я дразня- усеща, че имам някои несъгласия и ги приема по неподходящ начин-стелиум в рак (много тънкообидна).

« Отговор #90 -: Януари 16, 2012, 02:50:18 pm »
При мен Луната е в 6 дом в Козирог,в съвпад със Северен възел и квадратура с Уран.Общо взето не умея да си угаждам/не че не искам или не знам как,но често така се получава/ и непрекъснато живея с мисълта че имам да правя нещо.Не обичам да бездействам и не съм доволна от себе си ако си пропилявам времето.Но в никакъв случай не мога да кажа че се чувствам като роб.Просто обичам всичко да е по-организирано и подредено.