Платих скъпо.... :blink:Дори прескъпо...Хората са повече от алчни...Не се задоволяват с насоката...Искат всичко да е сдъФкано..дори не разбират , че имаш необходимост да останеш насаме със себе си...
Познаваемост...ефекти от знания...полза от насоки...Дааа...не съм била сама...Винаги е имало до мен необходимите ситуации и хора....Но съм вървяла като слепец към себе си...в най-трудните моменти сама...Сама с ангелите и дяволите...САМА НА ВИСОКОТО...НАД БЕЗДНАТА...ДОКОСНАТА САМО ОТ ВЯТЪРА...И БЕЗВРЕМИЕТО...над мен небето..под мен....земята...Готова за полет...като птиците....докосната от бели ангелски перца...Един миг...една крачка още...и......
Ноември месец дадох пари на един човек...дадох внимание...време...съвети...Не съжалявам...Така е трябвало...Той дълго се опитва да ме контролира...Парите не бяха много..., но на фона на криза...

...не са малко....дори и за мен... Кое е жестоко за мен...? Маниера и начина на общуване..., желанието да ти вземат душата...да искат да бъдат с теб...
Продължава да иска...да звъни и да иска...времето ми...пари...вниманието ми...НИЩО И НИКОГА НЕ СЪМ МУ ОБЕЩАВАЛА....
Духовността не е шега...ТЯ Е НАРКОТИК ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО...ОПАСНА Е...НЕ СЕ РАЗДАВАЙТЕ! НЕ СИ СТРУВА...
ДУХОВНОСТТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ!
Кое в натала индикира ДУХОВНАТА СЛЕПОТА И ГЛУХОТА? :rolleyes:
Кои са онези ,които нямат права върху нея...?
Аспекти, планети..знациЙ,констелациЙ