Здравей Гост

Духовните растежи имат висока цена

• 28 Отговора
  • 4733 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Духовните растежи имат висока цена
« -: Януари 18, 2012, 02:21:16 am »
Платих скъпо.... :blink:Дори прескъпо...Хората са повече от алчни...Не се задоволяват с насоката...Искат всичко да е сдъФкано..дори не разбират , че имаш необходимост да останеш насаме със себе си...
Познаваемост...ефекти от знания...полза от насоки...Дааа...не съм била сама...Винаги е имало до мен необходимите ситуации и хора....Но съм вървяла като слепец към себе си...в най-трудните моменти сама...Сама с ангелите и дяволите...САМА НА ВИСОКОТО...НАД БЕЗДНАТА...ДОКОСНАТА САМО ОТ ВЯТЪРА...И БЕЗВРЕМИЕТО...над мен небето..под мен....земята...Готова за полет...като птиците....докосната от бели ангелски перца...Един миг...една крачка още...и......
Ноември месец дадох пари на един човек...дадох внимание...време...съвети...Не съжалявам...Така е трябвало...Той дълго се опитва да ме контролира...Парите не бяха много..., но на фона на криза... :-X...не са малко....дори и за мен... Кое е жестоко за мен...? Маниера и начина на общуване..., желанието да ти вземат душата...да искат да бъдат с теб...
Продължава да иска...да звъни и да иска...времето ми...пари...вниманието ми...НИЩО И НИКОГА НЕ СЪМ МУ ОБЕЩАВАЛА....
Духовността не е шега...ТЯ Е НАРКОТИК ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО...ОПАСНА Е...НЕ СЕ РАЗДАВАЙТЕ! НЕ СИ СТРУВА...
ДУХОВНОСТТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ!
Кое в натала индикира ДУХОВНАТА СЛЕПОТА И ГЛУХОТА? :rolleyes:
Кои са онези ,които нямат права върху нея...?
Аспекти, планети..знациЙ,констелациЙ ;D :'(
« Последна редакция: Януари 18, 2012, 03:03:43 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
Re: Духовните растежи имат висока цена
« Отговор #1 -: Януари 18, 2012, 08:07:25 am »
ох, Марайче, още една тема за загубите и израстването ти в живота  ;) нищо лошо, дерзай!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2 -: Януари 18, 2012, 08:19:23 am »
Марая, толкова си високо, толкова недостижимо. Все по-силни стават подозренията ми, че душите на Дънов и на Лао Дзъ са се преродили заедно, хванати за ръка в едно тяло - твоето. Споделяй повече за преживяванията си, скоро по тях ще бъде написан още един завет на Библията. Само за бездната - моля те, не стой с глава надолу през терасата. Като има вятър и се настива. Пък и в такъв момент мозъкът ти се дави в кръв. И благодарение на това ти получи просвещение. Хиляди години хората търсят духовността. Понякога в религията, понякога в себе си, в изкуството, в околните. Ти обаче я дефинира от раз: Духовността се раздава в кеш.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Януари 18, 2012, 09:25:48 am »
Ако си духовно израстнала, дори няма да говориш за плащане и цена. Плащат низшите духом, духовно напредналите отдават.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4 -: Януари 18, 2012, 09:31:16 am »
Един пътник наближил някакъв голям град и попитал една старица, седнала край пътя:
- Какви са хората в този град?
- Какви бяха хората там, откъдето идваш?
- Ужасна пасмина - отвърнал пътникът. - Злобни, подли, отвратителни във всяко отношение.
- Аха - рекла жената, - същите ще откриеш и в този град.

Едва отминал първият пътник, ето че се спрял друг и също попитал що за хора живеели в града.
Старицата отново го попитала какви били хората там, откъдето идвал странникът.
- Прекрасни хора - честни, трудолюбиви и щедри до един. Тръгнах си с мъка на сърцето - заявил вторият пътник.
Мъдрата старица рекла: - Такива ще ги откриеш и в този град.

каквото вътре, това и вън
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #5 -: Януари 18, 2012, 09:33:53 am »

Кое в натала индикира ДУХОВНАТА СЛЕПОТА И ГЛУХОТА? :rolleyes:

Меркурий в черна дупка (фазов) на 180гр и анална Венера(посл.градус).Кое е за сляпото и кое за глухото не знам-ти си избери. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 18, 2012, 09:42:36 am »
Кайли..., говорим за онова с което човек се разделя по пътя...
Цената не е само физическа...

От астрологична гледна точка възможно ли е Юпитер да бъде отговорен? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #7 -: Януари 18, 2012, 10:02:10 am »
Нищо не разбрах - порастнало дете или някой мъжки екземпляр ти искат пари?
The only distance is that which we create!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Януари 18, 2012, 10:03:03 am »
Един пътник наближил някакъв голям град и попитал една старица, седнала край пътя:
- Какви са хората в този град?
- Какви бяха хората там, откъдето идваш?
- Ужасна пасмина - отвърнал пътникът. - Злобни, подли, отвратителни във всяко отношение.
- Аха - рекла жената, - същите ще откриеш и в този град.

Едва отминал първият пътник, ето че се спрял друг и също попитал що за хора живеели в града.
Старицата отново го попитала какви били хората там, откъдето идвал странникът.
- Прекрасни хора - честни, трудолюбиви и щедри до един. Тръгнах си с мъка на сърцето - заявил вторият пътник.
Мъдрата старица рекла: - Такива ще ги откриеш и в този град.

каквото вътре, това и вън

Мноооооого истина !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 18, 2012, 10:21:16 am »

мъжки екземпляр....

24.03.1965

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Януари 18, 2012, 10:21:16 am »
Марая, за мен , на този етап от развитието си, все още не съм открила какво показва нивото на отработеност в натала, защото именно в това се състои духовността - отработени нива на проявления на планети и аспекти между тях. Ние всички учум свои уроци и тези които успяват да вденат - продължават и не повтарят стари грешки, което означава че са отработили нещо по пътя.
Но има един друг типаж хора, които правят едни и същи грешки цял живот и не могат да разберат защо има се случват. Имам живи примери пред себе си - моята майка и свекър ми и свекърва ми.
И при тримата имат влияние на Нептун - Съвпад със Слънце или Луна, както и Рибешка Луна в аспект с Нептун. Тук обаче Вещето може и да поспори с мен, тъй като тя също е Нептунясала, но го проявява на друго ниво. За това нека първо си отговорим на следните въпроси :
1. За да говорим за духовност нека дефинираме какво разбираме под духовност въобще извън астрологията ?
2. Как може да определим един човек за духовен / без карта / 
3. В астрологията, дали проявата на аспекти и планети на по-високи нива се нарича духовност или...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Януари 18, 2012, 10:25:21 am »

мъжки екземпляр....

24.03.1965

И какво ,  :o
Не ти ли омръзна да се правиш на майка Тереза ????????
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #12 -: Януари 18, 2012, 10:30:22 am »
Цитат
Как може да определим един човек за духовен

Духовният отдава.
Недуховният плаща.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Януари 18, 2012, 10:33:24 am »
Иху! Точно, Кайли.
И защо трябва да гледаме картата на някой, който иска пари? И защо изобщо някой трябва да дава? Не може да се каже "не" ли??? Аз не разбрах  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 18, 2012, 10:33:24 am »

мъжки екземпляр....

24.03.1965

И какво ,  :o
Не ти ли омръзна да се правиш на майка Тереза ????????

Ами...беше ми интересно да изследвам поведението на Уран в съвпад слънце-транзит...
Наред с това го познавам от много години...Бях пускала тема за контрола...по повод отношенията си с него...Никога не са били интимни. Интересен феномен е неговия натал...Колкото повече го гледам...толкова повече нищо не виждам... :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 18, 2012, 10:37:00 am »
И защо трябва да гледаме картата на някой, който иска пари? И защо изобщо някой трябва да дава? Не може да се каже "не" ли??? Аз не разбрах  :-\

Доколкото разбрах от дотук написаното, тоя не иска само пари. Иска контрол и внимание. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Януари 18, 2012, 10:45:02 am »

Доколкото разбрах от дотук написаното, тоя не иска само пари. Иска контрол и внимание. :)

Точно... :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Януари 18, 2012, 10:51:24 am »
Струва ми се, че тая тема ще е поредното набиване на кол, така че не горя от ентусиазъм да участвам в нея.  ;D

А духовността всички я носим в себе си, но не всеки успява да я разкрие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Януари 18, 2012, 10:54:36 am »
Струва ми се, че тая тема ще е поредното набиване на кол, така че не горя от ентусиазъм да участвам в нея.  ;D

А духовността всички я носим в себе си, но не всеки успява да я разкрие.

Какво ще кажеш за Юпитер? :-\ :rolleyes:

Не мислиш ли , че има хора...които умишлено бягат от разкриването? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Януари 18, 2012, 10:58:37 am »
Какво за Юпитер, да го набедим единствено него за планета на духовността?

Силен Юпитер често можем да видим и в картите на хора, престъпили закона или моралните норми, дава и религиозно лицемерие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.