Здравей Гост

Духовните растежи имат висока цена

• 28 Отговора
  • 4754 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Духовните растежи имат висока цена
« Отговор #20 -: Януари 18, 2012, 11:09:01 am »
Какво за Юпитер, да го набедим единствено него за планета на духовността?

Силен Юпитер често можем да видим и в картите на хора, престъпили закона или моралните норми, дава и религиозно лицемерие.

Или съвпада му с определени планетилллпо кардиналните оси на картата дава духовност... :-\...А в кадентни домове говори за липса на такава... :rolleyes:
Опитвам се да анализирам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 18, 2012, 11:50:22 am »
Или съвпада му с определени планетилллпо кардиналните оси на картата дава духовност...

Понякога такава позиция просто дава добър социален статус, а нативът може да има материална ориентация в живота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #22 -: Януари 19, 2012, 11:54:20 am »
Ами ако предположим, че ако има връзка между управителя на девети дом и управителя на 1-ви/или планетите в първи дом/, човекът ще е по-богат духовно или по-точно ще го вълнуват неща,които са по управителя на 9-ти дом.Вариант 2:Връзка между управителя на 9-ти дом и Юпитер...може и да добавим и връзка между тях двамата и управителя на първи дом. Да опитаме с някой?Кой има желание да е опитно мишле ;D ?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #23 -: Януари 19, 2012, 01:20:16 pm »
Аз нямам против, още повече, след като прочетох поста  :blink:

Ами ако предположим, че ако има връзка между управителя на девети дом и управителя на 1-ви/или планетите в първи дом/, човекът ще е по-богат духовно или по-точно ще го вълнуват неща,които са по управителя на 9-ти дом.Вариант 2:Връзка между управителя на 9-ти дом и Юпитер...може и да добавим и връзка между тях двамата и управителя на първи дом. Да опитаме с някой?Кой има желание да е опитно мишле ;D ?
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #24 -: Януари 19, 2012, 02:49:02 pm »
Човека не е виновен, а виновен е този който му дава да яде баницата. Ти явно се кефиш да помагаш на всички,но не си разбрала че това няма да те обогати а само ще ти тегли енергията. Стрелеца все му е драго да помага и иска всички да го харесват, ама в живота е съвсем друго. Откажи се от тези неща, тегли чертата и това е. Ти донор ли искаш да си цял живот? Не очаквай непрекъснато възхищение и благодарности за делата си, гледай себе си и бъди трезв егоист. А за този Овен..винаги съм ги намирала за слаби, макар че те се "барат" за всезнаещи и всеможещи по всички въпроси.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #25 -: Януари 21, 2012, 01:24:56 pm »
Ще се опитам по картата...В 9-ти дом е Сатурн,а домът се управлява от Меркурий,по между им има връзка,като Меркурий е в съвпад с Уран близо до АЦ.Предполагам,че духовните търсения ще са насочени към комуникация,въпроси свързани с бъдещето...Управителя на АЦ пък е в Скорпион(има и връзка с Уран,да ме извиниш не знам как се нарича :-[ все пак и това ,което изказвам са само предположения) в съвпад с Луна,така че може би от там идва интересът към Астрологията.Тя е и начин да си задоволиш любопитството си за бъдещето.Предполагам и трудности в изявяването на теб самия/самата и най-вече пред семейството.Прав ли ми е пътя или леееееееееееееееко се е отклонил?

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #26 -: Януари 21, 2012, 04:49:39 pm »
 Бъдещето не го мисля много   :unsure:
Интересът ми е към хората и отношенията им, от малка обичам да наблюдавам и анализирам/вкл и себе си/. Смятам, че във всеки има духовна искрица и ако успея да я уловя, търся начин да дам заряд за активиране. Когато те интересуват хората като човеци, не е нужно да се изявяваш.
 Понеже цялата тази бъркотия която цитира, на мен не ми е ясна, но ми се стори интересна конфигурацията при мен, приложих картата. Някой от можещите, може пък да има желание да вдигне мъглата  ;D

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #27 -: Януари 21, 2012, 05:40:04 pm »
Sorry! Стискам палци някой да я вдигне мъглата при теб,защото на мен явно не ми се отдава ;D

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #28 -: Януари 21, 2012, 06:36:45 pm »

Няма проблем, при мен нещата си стават ясни когато им е времето  ;D
 :88: