Така, значи, аз имам съвпад на транзитен Марс с натален Уран в 9 дом. Поохарчих се малко покрай именни дни за подаръци на роднини /Уран съ-управлява светилата във 2-ри дом/, ама няма как, това са традиции и трябва да ги спазваме. Въобще напоследък съм небрежна към парите и не си правя много сметката. Отпуснала съм му края - за каквото трябва, вадя и давам. Снощи сънувах, че от този джоб вадя пари, от онзи джоб вадя пари и се оказах с една пачка от по 2 и 5 лева - все дребни дето съм ги прибирала на различни места и съм ги забравяла. По 9-ти дом нали са и сънищата?
Мунлейди, моята Венера е 11,34 градуса в Риби и предния път Марс като ми опонира Венерата имах повишаване на еротизма. Поначало Марс в аспект с Венера така действа, като най-силен е съвпада. При тебе има ли подобни усещания?
Иначе моята активност е изцяло на кота нула /6 дни в болнични/, заради транзитен Сатурн върху натален Марс. Този аспект, освен неприятности с началство, които се разрешиха успешно, ми донесе и едно буквално проявление - упорито заболяване по Марс, който управлява главата. от алергичен ринит без малко да развия синузит, добре, че взех мерки навреме. Сатурн върху Марс се преживява с постоянна студенина в главата.