Здравей Гост

РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април

• 98 Отговора
  • 12142 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април
« -: Януари 18, 2012, 03:47:53 pm »
Още от сега го усещам този Марс, нищо не " върви"
както трябва, връщам се по няколко пъти на едно и също
действие, опозира ми наталната Рибешка Венера и едновременно
е в опозиция на транзитната Венера....
Въобще Марс в Дева не е добре , пък и ретро на всичкото отгоре  :-[

Рибешките Луни и Венери ще ги опозира, а тези в Близнаци/Стрелец
ще ги квадратира, изобщо каквото има в мутабелния кръст.

Очаквам да споделите какви са вашите действия по време на този
доста дълъг ретро период на Марс и най-вече резултатите.

Да се въоръжим с търпение, особено Огнените , дето сме доста припряни  :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
Re: РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април
« Отговор #1 -: Януари 18, 2012, 04:26:01 pm »
Много дълго бре!  :P Сега излизам, но като се върна, ще си похортуваме по темата за търпението.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Януари 18, 2012, 05:13:31 pm »
Така, значи, аз имам съвпад на транзитен Марс с натален Уран в 9 дом. Поохарчих се малко покрай именни дни за подаръци на роднини /Уран съ-управлява светилата във 2-ри дом/, ама няма как, това са традиции и трябва да ги спазваме. Въобще напоследък съм небрежна към парите и не си правя много сметката. Отпуснала съм му края - за каквото трябва, вадя и давам. Снощи сънувах, че от този джоб вадя пари, от онзи джоб вадя пари и се оказах с една пачка от по 2 и 5 лева - все дребни дето съм ги прибирала на различни места и съм ги забравяла. По 9-ти дом нали са и сънищата?

Мунлейди, моята Венера е 11,34 градуса в Риби и предния път Марс като ми опонира Венерата имах повишаване на еротизма. Поначало Марс в аспект с Венера така действа, като най-силен е съвпада. При тебе има ли подобни усещания?

Иначе моята активност е изцяло на кота нула /6 дни в болнични/, заради транзитен Сатурн върху натален Марс. Този аспект, освен неприятности с началство, които се разрешиха успешно, ми донесе и едно буквално проявление - упорито заболяване по Марс, който управлява главата. от алергичен ринит без малко да развия синузит, добре, че взех мерки навреме. Сатурн върху Марс се преживява с постоянна студенина в главата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3 -: Януари 18, 2012, 05:33:25 pm »
При мен Марс е в 7 дом, прави квадрати с Уран и Юпитер.Възможно ли е за проблеми със съпруга?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

AH

• 2201
« Отговор #4 -: Януари 18, 2012, 06:24:25 pm »
Когато е ретрограден Марс , много държи да действа по собствен начин и не му харесва да се подчинява, дори ако подчинението съвпада с неговите цели.

Когато ретроградието е в Дева, тоя стремеж към автономност в активността го отдалечава от другите, заземява го, което може да изглежда като страх или дистанцираност.

Доброто е, че ни прави непретенциозни по отношение на ежедневието, могат да се поизоставят идеалите.

Ще видим как ще се отрази на тия протести при съседите,  пък и по цял свят.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Януари 18, 2012, 06:27:01 pm »
Абе, знам само, че съм си занемарила къщата от едно известно време насам, дали е от Сатурна върху Марса ми, или откакто Марс влезе в Дева, хич не ми пречи, че има 1 пръст прах по мебелите. Марс ми управлява 4 дом.  :-[

« Отговор #6 -: Януари 18, 2012, 06:42:03 pm »
При мен Марс точно влезе в 9 дом и ще се върне назад към 8 дом и ще направи точна опозиция със Северен възел в Риби. Но Сатурн също ще стане ретрограден през февруари и пак ще мине през МЦ-то ми. По натал имам съвпад Марс-Сатурн на Асц. Добре че Венера в този период прави възврат, за да олекоти малко нещата. Възможни ли са инциденти?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 18, 2012, 06:48:40 pm »
При мен Марс точно влезе в 9 дом и ще се върне назад към 8 дом и ще направи точна опозиция със Северен възел в Риби. Но Сатурн също ще стане ретрограден през февруари и пак ще мине през МЦ-то ми. По натал имам съвпад Марс-Сатурн на Асц. Добре че Венера в този период прави възврат, за да олекоти малко нещата. Възможни ли са инциденти?

Амчи той възврата на венера трае ден-два и не е особено значим на фона на останалите транзити. Аз венера на асцендента повече я усещам във външния си вид, отколкото самия възврат - почвам да се контя. При възврат съм забелязала, че попадам в приятни компании /3 дом/, нищо особено. Това е просто е дин приятен откъм удоволствия, но твърде кратък период, защото Венерка препуска бързо.

« Отговор #8 -: Януари 18, 2012, 06:51:56 pm »
Транзитен Марс в 7-ми дом, в тригон с натална Венера. Преди около година транзитен Марс беше в съвпад с Венерата ми и тогава един симпатичен господин флиртуваше с мен, но доста потайно (съвпадът беше в 12-тия ми дом) - свеждаше очи, щом го погледнех. Тези дни отново се засякох със същия човек (ние се познаваме по име) и този път вниманието му беше малко по-явно (7-ми дом), но едва ли и този път ще доведе до нещо повече от погледи. Като се върна назад, при предния тригон на Марс към моя Венера (транзитен Марс в Телец, в 3-тия ми дом), отново се засичахме често с него. Даже събра смелост да ме поздрави тогава. Интересно, може би е марсов тип, макар че не ми прилича изобщо на такъв.

« Отговор #9 -: Януари 18, 2012, 06:54:20 pm »
Стела и при теб ли Венера е в 3 дом? Хм...ма така съвсем ми прецака оптимистичната прогноза  ;D
Добре де, остана да се надявам на вътрешно ниво да имам противоречия със себе си и да не се стигне до здравословни проблеми. Обаче реализма ми продължава да си мърмори някъде там... :)
« Последна редакция: Януари 18, 2012, 06:59:51 pm от The_One »

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Януари 18, 2012, 07:02:22 pm »
Стела и при теб ли Венера е в 3 дом? Хм...ма така съвсем ми прецака оптимистичната прогноза  ;D
Добре де, остана да се надявам на вътрешно ниво да имам противоречия със себе си и да не се стигне до здравословни проблеми. Обаче реализма ми продължава да си мърмори някъде там... :)

Ти какво очакваш от Венера да ти донесе? Просто при възврат си акцентираш на аспектите и с тежките планети в картата, за да видиш как ще ти се развиват "венерините въпроси" през годината. Това е смисъла на построяването на венусара. А не, че ще ти компенсира някакви други натални аспекти.

« Отговор #11 -: Януари 18, 2012, 07:05:49 pm »
Марса тъкмо ми мина асцендента и е на два градуса от него, в първи дом. Тези дни съм УЖАААСНА. Добре, че не ми трябва много да се виждам с хора, защото започвам само да ги критикувам, да ме изнервят и изобщо не ставам за общуване. С ретро Марс съвсем трудна ще стане работата. Поне се залових и яко да чистя.  ;D Сега като се върне в 12 и ретро, не знам.  ;D ;D

« Отговор #12 -: Януари 18, 2012, 07:07:24 pm »
Наталната ми Венера няма тежки аспекти...освен един квадрат с Нептун, но не е голяма драма, че ще си задълбоча илюзиите. При възврата ще има квадрат с Плутон, но едва ли ще доведе до големи събития. Може би наистина ще даде едно хубаво празнуване на рождения ден и това е:) Просто се надявах да внесе малко добро и така да намали не до там доброто.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 18, 2012, 07:21:07 pm »
Наталната ми Венера няма тежки аспекти...освен един квадрат с Нептун, но не е голяма драма, че ще си задълбоча илюзиите. При възврата ще има квадрат с Плутон, но едва ли ще доведе до големи събития. Може би наистина ще даде едно хубаво празнуване на рождения ден и това е:) Просто се надявах да внесе малко добро и така да намали не до там доброто.

Това е продължителен аспект и ще доведе до трансформиране на ценностната ти система в дългосрочен план.

« Отговор #14 -: Януари 18, 2012, 07:23:30 pm »
Марса тъкмо ми мина асцендента и е на два градуса от него, в първи дом. Тези дни съм УЖАААСНА. Добре, че не ми трябва много да се виждам с хора, защото започвам само да ги критикувам, да ме изнервят и изобщо не ставам за общуване. С ретро Марс съвсем трудна ще стане работата. Поне се залових и яко да чистя.  ;D Сега като се върне в 12 и ретро, не знам.  ;D ;D
Може би ще насочиш критиката към себе си, което също не е много хубаво. Транзитен Марс през АС не прави ли човека по-активен? Напр., да го накара да спортува нещо или поне да извършва повече физически дейности?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #15 -: Януари 18, 2012, 07:27:11 pm »
Доброто е, че ни прави непретенциозни по отношение на ежедневието, могат да се поизоставят идеалите.

Ще видим как ще се отрази на тия протести при съседите,  пък и по цял свят.

При съседите ще се " борят" Американските хедж фондове, които са кредитори
с европейските Застрахователни компании - първите искат фалита, за да извлекат
големи печалби от застраховките, докато вторите ще " спасяват " положението....
( да видим кой ще надделее) защото никой не иска да загуби  ;D
Ето един икономически анализ :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2012/01/11/1742763_reuters_hedj_fondovete_mogat_da_spunat_sdelkata_za/

В картата на Гърция знака Дева е в 7-дом и Марс в Дева откъм 6-ти 
Напролет ще видим до къде ще я докарат

Колкото и да са пред фалит-не са по-зле от нас -ние отдавна сме фалирали,
45 % от населението ни живее с под 270 лв/на човек на месец - това ако не е фалит  :-[

http://tax.bg/bg/news/view/8284
« Последна редакция: Януари 18, 2012, 08:03:37 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #16 -: Януари 18, 2012, 07:28:27 pm »
Mirabella да, имам повече енергия, избива ми на чистене главно, бях благодарна, понеже и енергия и концентрация ми даде тези дни и за много учене. Сега като се обърне ретро да не си вземе подаръците.  :( Че започна да ми харесва.  ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Януари 18, 2012, 07:34:02 pm »
Mirabella да, имам повече енергия, избива ми на чистене главно, бях благодарна, понеже и енергия и концентрация ми даде тези дни и за много учене. Сега като се обърне ретро да не си вземе подаръците:( Че започна да ми харесва.  ;D ;D

Ами, не обикновено се налага да довършваш неща, които си пропуснала.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #18 -: Януари 18, 2012, 07:34:31 pm »
И аз ще докладвам - болки в кръста ( Марс ми минава в 10 дом, според някой това оста 4 - 10 дом отговаря и за гръбначния стълб). И на мен хич не ми е кеф последно време и понеже Венера също ми е в Риби (вече им мина опозицията и приключиха поне физическите болки) си мисля, че е от това.  ;)

Много добра тема, да се насподелим  ;D :P.
« Последна редакция: Януари 18, 2012, 07:38:57 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #19 -: Януари 18, 2012, 07:37:57 pm »

Тъндер, има нещо МНОГО вярно, в това, което казваш за 1 дом - при мен Луната щом влезе в Скорпион, просто да не си около мен. Моментално ставам кисела и нещастна, не мога да се владея. И затова се радвам, че нямам Луна на асц.  :P
When One Door Closes Another Door Opens