Поставям картата на дъщеря ми. По всичко личи, че ще има промяна в кариерата.
Само дето не знаем откъде ще и излезе късмета. Един от вариантите е да започне свой бизнес - нещо, което тя предпочита, защото не иска да работи за една заплата на никого. Обаче аз съм против това да стане именно сега в период на криза. Аз самата започнах свой бизнес на 40 години, ако това може да се нарече бизнес, заащото за мен фондацията е алтернативна обществено-полезна работа, където не си толкова зависим от конкуренцията, макар и там да има конкурси.
Опасенията ми по нейната карта идват от транзитиращият Плутон върху господаря на МЦ - натален Нептун. С Плутон никога не можеш да контролираш нещата, защото си зависим от фактори, извън твоята воля - социално-икономически и др. глобални фактори.
Тя в момента е последна година студенка. работеше и учеше 3 години подред. Миналата година напусна работа.
Това стана при ингреса на Нептун в Риби - управител на нейния МЦ. Нептун на 0 градуса в Риби направи опозиция на нейното натално Слънце в Дева точно на МЦ. Започна работа на ново място, където бизнеса не беше разработен, но така и не потръгна и собственичката освободи няколко човека, сред които беше и тя. В момента отново се очаква Нептун да влезе в Риби.
Наумила си е да ходи на студентска бригада в Англия -
има Юпитер в 12-ти дом управител на 6-ти дом и съ-управител на МЦ. Казва: "Аз там ще си изкарам толкова парички, че да си възстановя и загубите за времето, през които съм стояла без работа". Със спечеленото иска да започне бизнес. Моля, погледнете картата и.