Здравей Гост

.

• 253 Отговора
  • 31831 Прегледи
Re: Юпитер
« Отговор #100 -: Януари 21, 2012, 05:04:00 pm »
познаваш ,всеки ден ги дават по телевизията, за кой гласуваш,или не живееш в България

и като не познаваш откъде тази увереност да твърдиш

Обичай себе си,за да те обичат другите,нали?
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #101 -: Януари 21, 2012, 05:08:40 pm »
я познайте тогава, Юпитер във Водолей във 2 дом, каре Плутон в 10-и и секстил Меркурий в 3-ти как е, стиснат или ларж ?

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #102 -: Януари 21, 2012, 05:18:16 pm »
я познайте тогава, Юпитер във Водолей във 2 дом, каре Плутон в 10-и и секстил Меркурий в 3-ти как е, стиснат или ларж ?
Щом е за познаване се включвам, трябва да е ларж, но е с умисъл може би  :rolleyes:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #103 -: Януари 21, 2012, 05:24:02 pm »
трябва да себе си да е стиснат този юпитер, но за другите ларж :P, за здравем за животно ики, за общото благо.. сигурно явко дава на обществени каузи ;D

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #104 -: Януари 21, 2012, 05:25:19 pm »

карето предполага злоупотреба с чужди средства или с положение, предвид плутон в 10

*

Kaya

• 2893
« Отговор #105 -: Януари 21, 2012, 05:31:31 pm »

карето предполага злоупотреба с чужди средства или с положение, предвид плутон в 10

;D ;D ;D
 недоволен е от заплащането
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #106 -: Януари 21, 2012, 05:37:46 pm »

няма такива изяви засега, но не мисля, че има изгледи. определено е ларж и парите текат свободно. финансовото състояние е променливо, но като че ли има периоди на късмет, когато хване ли се да работи, изкарва  :blink:
не съм убедена обаче, че само по Юпитер можем да дефинираме дали някой харчи или е стиснат.  :blink:

Цитат
недоволен е от заплащането
  -  ;D  ;D  да, тук май си права, случва се в определени периоди  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #107 -: Януари 21, 2012, 06:21:21 pm »

А относно темата -Юпитер ми е във Везни в 10 дом,упр.АСЦ -понякога се гъбарка с мен,но пък и много ми дава ;D,сигурно затова съм толкова дашна към другите :P

Хахахах, асцендент Стрелец и Юпитер в секстил с асцендента - какво да очакваме? Естествено една щедра и оптимистична личност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #108 -: Януари 21, 2012, 07:39:12 pm »
сигурно затова съм толкова дашна към другите :P

Не се коркай.Тук всички до един сте дашни.А стиснатите кажете къде да ги открия,тук шанс няма за мен ;D

« Отговор #109 -: Януари 21, 2012, 07:54:57 pm »

Не се коркай.Тук всички до един сте дашни.А стиснатите кажете къде да ги открия,тук шанс няма за мен ;D

в тоалетната, със запек :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Януари 21, 2012, 08:16:38 pm »

в тоалетната, със запек :mellow:

Недейте да съдите тъй строго, ленивите черва могат да бъдат и наследствен дефект (проблеми с перисталтиката).  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #111 -: Януари 21, 2012, 08:28:33 pm »
При мен Юпитер е на IC в 4 дом в Овен в съвпад с третодомни Луна и Венера, управлява 12 дом в Стрелец, където Марс е Анарета. Сега наблюдавам каква е рецепцията между двете планети, защото са си разменили местата по владение. Когато тр. Юпитер мина през наталния и влезе в Телец материалното ми състояние доста се подобри и тенденцията продължава. Появиха се нови възможности за развитие, доста се потрудих, но имаше защо. Други по-съществени събития, свързани с него май нямам.
Обаче много обичам да си угаждам - винаги всичко около мен да е красиво, винаги да купувам от най-доброто. За себе си, разбира се  :49: Когато не съм имала тази възможност съм стигала почти до депресия.
Въпреки че слънчевия ми знак е Риби към даването имам особено отношение. Донякъде съвпада с това на Yaya - обичам да давам импулсивно, когато не ми искат. Когато на мен ми се дава съвсем изгубвам мярката и връщам в пъти повече без значение под каква форма.
Но ненавиждам използвачеството на дребно. В такива случаи реагирам като лорд  :haha: свивам дажбите, правя се, че не разбирам и само гледам субекта с достойнство и насмешка - без значение дали става въпрос за емоционално или материално даване. Дори залоупотребите с материалното повече ме дразнят. Никога не съм разбирала как може хората да се излагат за дребни суми, за няколко питиета. За няколко милиона - ок, бих го разбрала. Но за да се подложиш на самоунижение за дребнотии е нужно да си плужек. Някак си...ценя мащабното мислене и способността сам да се цениш - тва пак по Юпитер ще да е.
Като Риба има моменти, в които ми се иска всичко да раздам и само да обгрижвам. И в тези моменти искрено вярвам в думите и намеренията си. Само че засега не ми се е случило да ги осъществя. За да стигна до другите трябва да постигна собственото си пренасищане, а когато любимото ти число е много, това е трудно  ;D
Не бих казала, че съм стисната - справедлива съм в даването. Никога не знам точно колко пари имам в портфейла, без значение дали са много или малко...просто не знам колко са. Даването на бакшиш е задължително и го правя за собствен престиж, не толкова от желание да дам. Ако сметката е малка закръглям, но ако е по-голяма и съм в лъскаво заведение винаги оставям повече. Един от показателите, по които допускам хора е това дали са стиснати...като виждам някои да си брои стотинките и чак мен ме потиска. Скотовизми не търпя. Трябва да е ларж,  пари се печелят, не за да ги топлим, а за да ни доставят удоволствия.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #112 -: Януари 21, 2012, 08:30:06 pm »
Недейте да съдите тъй строго, ленивите черва могат да бъдат и наследствен дефект (проблеми с перисталтиката).  ;D

Определено има връзка с оста 2/ 8 дом, т.е " приемане - отдаване ",
така, че сал един Юпитер не може да е " причина "

-----------------------------------------------------
Към The One - Извинявай -имаш ли деца ?
« Последна редакция: Януари 21, 2012, 08:35:17 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #113 -: Януари 21, 2012, 08:43:43 pm »
Не, не съм омъжена и нямам деца. Мисля, че още е рано. Защо?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #114 -: Януари 21, 2012, 08:46:30 pm »
като виждам някои да си брои стотинките и чак мен ме потиска. Скотовизми не търпя. Трябва да е ларж,  пари се печелят, не за да ги топлим, а за да ни доставят удоволствия.

Вземи предвид, че човекът може да си брои стотинките и поради приоритизиране на удоволствията. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Януари 21, 2012, 08:47:03 pm »

Определено има връзка с оста 2/ 8 дом, т.е " приемане - отдаване ",
така, че сал един Юпитер не може да е " причина "

Лейди, в нашата рода по линията на баба има тенденция към запек, а по линията на дядо няма такъв проблем.
И познай кой е починал от рак на дебелото черво? Дядо ми.  :lol:

Общото между тях е, че и двамата обичаха да трупат, вещомани си бяха, но такъв бе и духът на епохата, в която са живяли, по времето на стоковия дефицит. Дядо обаче се отпускаше да дава, баба беше дребнава и стисната. Той беше със Слънце и Венера в Овен, Луна между Рак и Лъв, Меркурий в Риби, Марс в Стрелец, тя - Слънце в Лъв, Луна в Козирог, Меркурий в Рак, Венера и Марс в Дева.

Айдеее, вече си разказах и семейната анамнеза.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #116 -: Януари 21, 2012, 09:19:25 pm »
не че нещо, ама тия работи, с които си се шегувате преживели ли сте ги или ей така за...
защото, ако не сте - тварде вероятно е да ви се наложи в този случай  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #117 -: Януари 21, 2012, 10:11:34 pm »
Не мога да ви разбера... Ето, тук има 3 Риби, за които съм мигурна, че казват истината за даването. С какви индивиди сте имали работа вие, не знам. Аз лично съм правила дарения за болни деца няколко пъти. Купувам много често неща на моя приятелка с 2 деца, защото знам, че й е трудно да си ги позволи, нищо, че аз сама си гледам детето.  Ако някой има нужда и го считам за стабилен, винаги съм насреща финансово, стига да е в мярка, защото и на мен не са ми излишни. Ако си правя сметката, това стиснатост ли е? Смятам, че преекспонирате финансите на водните знаци. Бившият ми е Скорпион и е кошмарно стиснат. Ходил е до друг магазин на 20мин пеша от нас, защото там бисквити са с 10ст по-евтини. Две Деви - ако има нужда, купуват, ако няма - не купуват. Аз, като имам пари, харча с мн редки пръсти, ако нямам се депресирам и си броя стотинките. Харчене, което е невъзможно да се види у споменатите Скорпион и Деви.... Да не говоря за един Скоприон, който взима 2 пъти колкото мен, грижи се само за себе си и от 5 години го познавам, а си е купила само 1 чифт обувки, 1 палто и 1 рокля! С АЦ Дева!!! Може би прекалено навътре взех темата, ама 7-домните Луни ще ме разберат.
А, и аз имам твърд аспект на Сатурн със светило - опозиция - Лили, и давам неща, които не ползвам, но и вземам такива, които не се ползват, стига на мен да ми трябват. Защо у нас или у майка ми да събират прах, а другия да харчи пари за нови? Това също не е дребнавост.... Абе, спирам, исках само да ви кажа, че има редица други мотиви, освин видените от вас... Например - ще спестя от едно, но ще имам за друго - тоест, няма да излизам този месец много на театър и по вечери с колеги, но съм си купила 12 книги - 8 за мен и 4 за детето. Може сходни да са и мотивите на другите  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Януари 21, 2012, 10:30:58 pm »
Вие, водните, много навътре взехте тия изказвания, струва ми се.
Съжалявам, но такъв е моят опит с повечето представители на този нептунов знак, включително и стелиумни.
И това не са един-двама човека, доста повече са.

Цитат
Бившият ми е Скорпион и е кошмарно стиснат. Ходил е до друг магазин на 20мин пеша от нас, защото там бисквити са с 10ст по-евтини.

Същата история познавам - мъж със Слънце, Меркурий и Марс във Водолей, Венера в Козирог и Луна в Рак.
Рачешката Луна може да бъде не по-малко дребнава от девичата. При мен не се изразява в стиснатост, а в умението от време на време да пестя и да се лишавам от някои неща, иначе съм голям прахосник. Дребнавостта ми се изразява в това, че имам много зорко око за всички недостатъци, вкл. и онези, които умело се прикриват.

ЯЯ, при тебе мисля, че доминира влиянието на огнената Луна, но познавам други хора с огнени Луни, които цепят стотинката. Сетих се за една стрелешка в съвпад със Сатурн, която си чупеше краката да обикаля целия център, за да намери чейндж бюро, в което курсът на долара е с половин стотинка по-висок - при все това, че не става въпрос за големи суми, при които разликата в курса би имала някакво значение. Но в нейния случай не става въпрос за прагма, за разумна преценка, а за да го изтъкне после пред съпруга си като специална заслуга ("виж, заради тебе си счупих краката да обикалям").

На бившия ти в кой знак му е Луната? Не беше ли с Луна/Сатурн в Лъв или греша? (имам някакъв блед спомен)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Януари 21, 2012, 10:39:10 pm »
Ми той моят бивш беше със Слънце в Риби, но никога не съм се замисляла, че стиснатостта му може да се дължи на рачешката му луна, например. Ракът е стиснат на дребно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥