При мен Юпитер е на IC в 4 дом в Овен в съвпад с третодомни Луна и Венера, управлява 12 дом в Стрелец, където Марс е Анарета. Сега наблюдавам каква е рецепцията между двете планети, защото са си разменили местата по владение. Когато тр. Юпитер мина през наталния и влезе в Телец материалното ми състояние доста се подобри и тенденцията продължава. Появиха се нови възможности за развитие, доста се потрудих, но имаше защо. Други по-съществени събития, свързани с него май нямам.
Обаче много обичам да си угаждам - винаги всичко около мен да е красиво, винаги да купувам от най-доброто. За себе си, разбира се :49: Когато не съм имала тази възможност съм стигала почти до депресия.
Въпреки че слънчевия ми знак е Риби към даването имам особено отношение. Донякъде съвпада с това на Yaya - обичам да давам импулсивно, когато не ми искат. Когато на мен ми се дава съвсем изгубвам мярката и връщам в пъти повече без значение под каква форма.
Но ненавиждам използвачеството на дребно. В такива случаи реагирам като лорд :haha: свивам дажбите, правя се, че не разбирам и само гледам субекта с достойнство и насмешка - без значение дали става въпрос за емоционално или материално даване. Дори залоупотребите с материалното повече ме дразнят. Никога не съм разбирала как може хората да се излагат за дребни суми, за няколко питиета. За няколко милиона - ок, бих го разбрала. Но за да се подложиш на самоунижение за дребнотии е нужно да си плужек. Някак си...ценя мащабното мислене и способността сам да се цениш - тва пак по Юпитер ще да е.
Като Риба има моменти, в които ми се иска всичко да раздам и само да обгрижвам. И в тези моменти искрено вярвам в думите и намеренията си. Само че засега не ми се е случило да ги осъществя. За да стигна до другите трябва да постигна собственото си пренасищане, а когато любимото ти число е много, това е трудно

Не бих казала, че съм стисната - справедлива съм в даването. Никога не знам точно колко пари имам в портфейла, без значение дали са много или малко...просто не знам колко са. Даването на бакшиш е задължително и го правя за собствен престиж, не толкова от желание да дам. Ако сметката е малка закръглям, но ако е по-голяма и съм в лъскаво заведение винаги оставям повече. Един от показателите, по които допускам хора е това дали са стиснати...като виждам някои да си брои стотинките и чак мен ме потиска. Скотовизми не търпя. Трябва да е ларж, пари се печелят, не за да ги топлим, а за да ни доставят удоволствия.