Здравей Гост

.

• 253 Отговора
  • 31971 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Юпитер
« Отговор #140 -: Януари 21, 2012, 11:15:29 pm »
Че той и моят бивш е със Слънце в Риби и асцендент водолей. хахахаха!
За плащането на сметките - няма такъв филм. Всичко се делеше по равно, да не се прекара.

Като ти е мъж - можеш да го оставиш, ама като ми е син Рибок - какво да правя   :mellow:

как какво? ще го възпитаваш! ;D
за съпругата му ще бъде късно да го превъзпитава.

Кога да го възпитавам , като съм работила по 12 часа извън дома, за да го отгледам,
от 5-годишен сама - то  и лекарства по " телефона " съм давала   :03:
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Януари 21, 2012, 11:19:51 pm »
Нормално ли е крем да съдържа екстракти от цветя, краставица и моркови и да издържа няколко месеца?

Навремето си правех домашни лосиони с краставица, държах ги в хладилника, но бързо вкисваха.  ;D

Виждала съм крем, приготвен в домашни условия, но откъм консистенция не може да се докара - компонентите не могат да се свържат без спомагателни агенти и етеричното масло се отделя, стои отгоре като олио. Иначе бих пробвала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #142 -: Януари 21, 2012, 11:23:59 pm »
значи кремът не е приготвен добре ;)
години наред съм ползвала само домашно направени кремове ( зима- лято), изключение правят  за слънце, че иначе трябва да гоня разни миди по екватора да се мажа с тях

бтв. ако се използват "пречистени" олиа и мазнини на тъмно (за предпочитане стъкло) и сухо издържат доста ( в момента имам такъв от бадемово масло, разни гъби шийтаки и не знам какво още  на 10 месеца и при това си стои в кухнята в шкафа)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #143 -: Януари 21, 2012, 11:42:09 pm »
Momi4eta, kato vi 4eta drago mi stava.  :blink:
Q nqkoq ot vas da me ``svetne`` kakva maska da si napravq za blestq6ta kosa?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Януари 21, 2012, 11:44:35 pm »

Маската на Марая със зехтин, чесън и свинска мас  ;D, аз така и не можах да се престраша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #145 -: Януари 21, 2012, 11:45:50 pm »
Че той и моят бивш е със Слънце в Риби и асцендент водолей. хахахаха!
За плащането на сметките - няма такъв филм. Всичко се делеше по равно, да не се прекара.

Като ти е мъж - можеш да го оставиш, ама като ми е син Рибок - какво да правя   :mellow:

как какво? ще го възпитаваш! ;D
за съпругата му ще бъде късно да го превъзпитава.

Кога да го възпитавам , като съм работила по 12 часа извън дома, за да го отгледам,
от 5-годишен сама - то  и лекарства по " телефона " съм давала   :03:

Ами с личен пример.  И бой по главичката.
нали знаеш, с добра дума и пистолет в ръка се постига повече,
отколкото само с добра дума. ;D  ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Януари 21, 2012, 11:48:27 pm »

мас и газ. без майтап  :haha:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #147 -: Януари 21, 2012, 11:49:03 pm »

Маската на Марая със зехтин, чесън и свинска мас  ;D, аз така и не можах да се престраша.

Blagodarq, Lillie! :blink:

A kyde da potyrsq receptata? Ili da pi6a na Maraq?

« Отговор #148 -: Януари 21, 2012, 11:50:09 pm »
Първи дом ми е управляван от  Девата, в пети дом Сатурня, Слънцето и Мерка в рак, Луната в Козирог ...  ;D ;D Правя си яко сметката за много неща и предпочитам като изляза някъде с някого, всеки да си поеме неговото, не защото ми свиди, ами някак си вътрешно си следвам принципа - "Чисти сметки, добри приятели". Чувствам се некомфортно като започнат да ме черпят, да ми плащат сметките, да ми подаряват неща без повод, понеже се чувствам задължена да върна жеста, мисълта ме депресира. Защо ме депресира ... ами защото донякъде с Луна в земен знак и Венера в Лъв подаръкът, жестът за мен показват привързаност, обич. Стига се до парадокса, че излиза че, аз обичам по-малко човека, понеже не съм се сетила първа да му направя такъв жест.  :unsure:
 Като чувствам някои наистина близък, обаче, съм готова и последния залък от устата ми да му дам, стига да има нужда.  :blink: Каквото е и мое, е и негово и близките ми приятелки, примерно, знаят, че когато имат нужда от нещо, направо ми казват или си го вземат.  :blink: Пари "назаем", които съм дала на тези близки хора не са назаем, просто няма нужда да ми ги връщат, бих си ги търсила само яко съм много закъсала.
За по-далечни познати и някакви външни хора обаче съм, и си го признавам, ултимативен, дребнав, отвратителен педант от най-ужасния типаж, които описвате в постовете си.  ;D Най-голямото нещо, което мога да дам назаем е химикал, а за пари - стойността на билетче за градския транспорт, ако нямат с какво да се приберат у тях. За благотворителност нали няма нужда да обяснявам?  ;D ;D ;D Друг е въпроса, че съм сигурна, че 80% от тези кампании са фалшиви, но това е отделен въпрос.  Не се чувствам изобщо виновна или ужасен човек, обаче. Имам си вода, земя, силен Сатурн ... какво да се прави ...  ;D ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #149 -: Януари 21, 2012, 11:51:05 pm »

мас и газ. без майтап  :haha:

Blagodarq, Stella!  :blink:

Kakvo e syotno6enieto? S kakva mas?

« Отговор #150 -: Януари 21, 2012, 11:51:34 pm »

Divna, ако искаш блестяща коса, просто слагай от бадемовото масло на ръцете и си мажи косата всеки ден ( сутрин като си оправяш прическата,  попива и не цапа възглавницата, нито дрехите) Моята е много суха и попива всичко...само внимавай  да не попрекалиш, че малко поманирисва после :) аз започнах да слагам на краищата заради цъфтежа, но малко по малко започнах да я мажа цялата, без да я миеш всеки ден и така забелязах, че лъскавината се възвърна и даже стана още по-хубава.Но трябва да си много упорита. Аз позлвам на Икаров бадемовото масло вече втори месец. Успех и да се похвалиш! :)

« Отговор #151 -: Януари 21, 2012, 11:52:10 pm »

Тривитаминол ...  ;D ;D Хининова вода ...  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Януари 21, 2012, 11:54:24 pm »
Друг е въпроса, че съм сигурна, че 80% от тези кампании са фалшиви, но това е отделен въпрос.  Не се чувствам изобщо виновна или ужасен човек, обаче.

За благотворителните кампании в медиите - онези дето вдигат много шум - и аз съм малко скептична. И въобще не се чувствам "лош човек", задето не съм дарила 2 лв. без ДДС за "благотворителен" СМС. Когато някому нещо давам (на нуждаещите се), предпочитам да виждам ясно, че дареното отива по предназначение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Януари 21, 2012, 11:57:30 pm »
ползвала съм хининова вода-заздравява косъма и ускорява растежа. Ползвам и арагоново масло.
А бадемово масло съм слагала в шампоаните си и действа много добре.

« Отговор #154 -: Януари 21, 2012, 11:59:17 pm »
Друг е въпроса, че съм сигурна, че 80% от тези кампании са фалшиви, но това е отделен въпрос.  Не се чувствам изобщо виновна или ужасен човек, обаче.

За благотворителните кампании в медиите - онези дето вдигат много шум - и аз съм малко скептична. И въобще не се чувствам "лош човек", задето не съм дарила 2 лв. без ДДС за "благотворителен" СМС. Когато някому нещо давам (на нуждаещите се), предпочитам да виждам ясно, че дареното отива по предназначение.

Има и някакви с картички по улиците - една картичка за 2.50, те направо ме дразнят, понеже както си ходиш, ти пресичат пътя. Другото дежурно е да видя по улицата да просят работоспособни хора. Седнал, сложил си кутийката и чака. Ми да си чака, ако зависеше от мен, там гладен щеше да умре. По сиропиталища и т.н не съм ходила, но и не си се представям да отида.

Иначе тривитаминола е страшен, който го е ползвал, няма да съжалява, само че в умерени количества. Иначе принципно е за лъскава козина на конете и гъсто руно на овцете, но си влияе чудесно и на човешката коса. :D

« Отговор #155 -: Януари 21, 2012, 11:59:47 pm »

Тривитаминол ...  ;D ;D Хининова вода ...  ;D ;D
Тривитаминола се втрива в корените , въстановява поокапалата коса, а от хининовата вода, косата расте по-бързо, но и от тази маска има ефект, но за лъскавина най-доброто е бадемовото малсо. ( от личен опит)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #156 -: Януари 21, 2012, 11:59:59 pm »
Офффф....чакам  Юпитер да влезне в Близнаци Лятото,
че мина като фурия през Овена и в този земен Телец не му е
комфортно...да свършва тази зима по-бързо  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Януари 22, 2012, 12:28:19 am »
Офффф....чакам  Юпитер да влезне в Близнаци Лятото,
че мина като фурия през Овена и в този земен Телец не му е
комфортно...да свършва тази зима по-бързо  ;)

Преминаването му през петодомния стелиум изобщо не усетих, сега като влезе в Близнаци ще го насекстили, да видим... пак ли ще удари на кухо?  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #158 -: Януари 22, 2012, 12:34:55 am »
Ох,този юпитер!Усетих го!Всеки път когато чаках автобус ........... той идваше :blink:Това е ,но не е малко за Варна!

*

Divna

• 2478
« Отговор #159 -: Януари 22, 2012, 01:24:18 am »

Divna, ако искаш блестяща коса, просто слагай от бадемовото масло на ръцете и си мажи косата всеки ден ( сутрин като си оправяш прическата,  попива и не цапа възглавницата, нито дрехите) Моята е много суха и попива всичко...само внимавай  да не попрекалиш, че малко поманирисва после :) аз започнах да слагам на краищата заради цъфтежа, но малко по малко започнах да я мажа цялата, без да я миеш всеки ден и така забелязах, че лъскавината се възвърна и даже стана още по-хубава.Но трябва да си много упорита. Аз позлвам на Икаров бадемовото масло вече втори месец. Успех и да се похвалиш! :)

Blagodarq! :58: