Здравей Гост

.

• 253 Отговора
  • 32014 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Юпитер
« Отговор #160 -: Януари 22, 2012, 01:25:25 am »
Q nqkoq ot vas da me ``svetne`` kakva maska da si napravq za blestq6ta kosa?

Маската на Марая със зехтин, чесън и свинска мас  ;D, аз така и не можах да се престраша.

Blagodarq, Lillie! :blink:

A kyde da potyrsq receptata? Ili da pi6a na Maraq?

Тривитаминол ...  ;D ;D Хининова вода ...  ;D ;D

Blagodarq!  :58:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #161 -: Януари 22, 2012, 07:57:40 am »
Че той и моят бивш е със Слънце в Риби и асцендент водолей. хахахаха!
За плащането на сметките - няма такъв филм. Всичко се делеше по равно, да не се прекара.

Като ти е мъж - можеш да го оставиш, ама като ми е син Рибок - какво да правя   :mellow:

как какво? ще го възпитаваш! ;D
за съпругата му ще бъде късно да го превъзпитава.

Кога да го възпитавам , като съм работила по 12 часа извън дома, за да го отгледам,
от 5-годишен сама - то  и лекарства по " телефона " съм давала   :03:

Споко, не си сама... Но пък те виждат какво правим за тях (или поне така се надявам)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #162 -: Януари 22, 2012, 07:59:37 am »
ползвала съм хининова вода-заздравява косъма и ускорява растежа. Ползвам и арагоново масло.
А бадемово масло съм слагала в шампоаните си и действа много добре.

По колко слагаш? След 8г руса, аз вече съм брюнетка. Прогресивната ми Луна е на 7 сек от Рак.... Е сега ще видя емоции..... :-X
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #163 -: Януари 22, 2012, 09:53:04 am »
Офффф....чакам  Юпитер да влезне в Близнаци Лятото,
че мина като фурия през Овена и в този земен Телец не му е
комфортно...да свършва тази зима по-бързо  ;)

Аз не виждам и телците много да са намазали от престоя му в Телец Намазаха най-вече тези от първата декада - като се заклещи на 1 градус и няма мърдане. А пред втората и третата декада ще профучи като бързия влак. докато се усетят и айде. Във водолей ми седя вълху светилата половин година 0 голям кеф. Аз се радвам, че бързичко ще премине през Телеца, въпреки, че от втората декада ми започва 5-ти дом и там е СЛВ, за да не продължи много дълго квадратът със светилата ми във водолей - не го щЪ. С нетърпение го чакам в Близнаци на К7.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #164 -: Януари 22, 2012, 09:57:09 am »
ползвала съм хининова вода-заздравява косъма и ускорява растежа. Ползвам и арагоново масло.
А бадемово масло съм слагала в шампоаните си и действа много добре.

По колко слагаш? След 8г руса, аз вече съм брюнетка. Прогресивната ми Луна е на 7 сек от Рак.... Е сега ще видя емоции..... :-X

Ти ще видиш, ама другите дали ще видят - това е прикрита луна, интровертна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #165 -: Януари 22, 2012, 09:58:53 am »
Ох,този юпитер!Усетих го!Всеки път когато чаках автобус ........... той идваше :blink:Това е ,но не е малко за Варна!

Това не го разбрах  :rolleyes:
Да не би да ти транзитира в 3-ти дом?

*

abroad

• 2187
« Отговор #166 -: Януари 22, 2012, 10:07:58 am »
даването по юпитер, пък стискането по сатурн, айде сега да видим кой имаше ч р д скорооооо ;D
всичките  ми другарчета козирози не са стиснати ( само умеят да си правят сметката, но без излишни емоции и тръшкане), раците много повече дават гласност на идеите си и изглеждат по- стиснати, защото озвучават- все пак луната показва желанията  и в рак тя е "да имам", "да имам" ;Dзатова и телците са така- за мен, за мен;

аз съм стисната и не съм ;D
по хороскоп би трябвало да си трупам, ма гледам и тук не ми се е реализирал засега
извън шегата, където не е добре да си правя самооценка, си мисля, че има голямо значение, дали някой зависи финансово от мен или не, ако имам дете, например, широкопръстието може и да ми секне :blink:

около мен стиснати и пресметливи са били най-вече девишките лични планетки (нищо, че Юпитер е в Риби или Стрелец), второ място заемат овнешките, трето лъвските

приятел слънчев телец, с Венера и Юпитер в Рак беше щедър само с близкото обкръжение, дори се чувстваше длъжен и отговорен за финансовото здраве на близките

по обясними причини около мен стрелци дал господ ;D - ако трябва да обобщавам тук са най-щедрите
Козирозите са си стиснати :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #167 -: Януари 22, 2012, 10:33:04 am »
Друг е въпроса, че съм сигурна, че 80% от тези кампании са фалшиви, но това е отделен въпрос.  Не се чувствам изобщо виновна или ужасен човек, обаче.

За благотворителните кампании в медиите - онези дето вдигат много шум - и аз съм малко скептична. И въобще не се чувствам "лош човек", задето не съм дарила 2 лв. без ДДС за "благотворителен" СМС. Когато някому нещо давам (на нуждаещите се), предпочитам да виждам ясно, че дареното отива по предназначение.
Има и някакви с картички по улиците - една картичка за 2.50, те направо ме дразнят, понеже както си ходиш, ти пресичат пътя. Другото дежурно е да видя по улицата да просят работоспособни хора. Седнал, сложил си кутийката и чака. Ми да си чака, ако зависеше от мен, там гладен щеше да умре. По сиропиталища и т.н не съм ходила, но и не си се представям да отида.
Да, работоспособни хора, но без работа... а дали ще умре от глад, кога и кой- Господ решава! Аз пък давам, за да ми се даде на мене и на децата ми, на които също трупаме карма с нашите деяния  ;)

Но ми е чудно хора, които постоянно са нащрек да не ги "прекара" някой с нещо, кога им остава време да се отпуснат за хубавите моменти от живота?

Точно никога. Но те така са щастливи. А отпуснат ли се, след това го прживяват като катастрофа и го изкарват през носа на близките си с още повече икономии. :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #168 -: Януари 22, 2012, 11:16:56 am »
даването по юпитер, пък стискането по сатурн, айде сега да видим кой имаше ч р д скорооооо ;D
всичките  ми другарчета козирози не са стиснати ( само умеят да си правят сметката, но без излишни емоции и тръшкане), раците много повече дават гласност на идеите си и изглеждат по- стиснати, защото озвучават- все пак луната показва желанията  и в рак тя е "да имам", "да имам" ;Dзатова и телците са така- за мен, за мен;

аз съм стисната и не съм ;D
по хороскоп би трябвало да си трупам, ма гледам и тук не ми се е реализирал засега
извън шегата, където не е добре да си правя самооценка, си мисля, че има голямо значение, дали някой зависи финансово от мен или не, ако имам дете, например, широкопръстието може и да ми секне :blink:

около мен стиснати и пресметливи са били най-вече девишките лични планетки (нищо, че Юпитер е в Риби или Стрелец), второ място заемат овнешките, трето лъвските
приятел слънчев телец, с Венера и Юпитер в Рак беше щедър само с близкото обкръжение, дори се чувстваше длъжен и отговорен за финансовото здраве на близките
по обясними причини около мен стрелци дал господ ;D - ако трябва да обобщавам тук са най-щедрите
Козирозите са си стиснати :P
Ха-ха, майка ми е стрелец, но е толкова стисната, че страда от запек, също като братчедката козирог  ;D
По мои наблюдения, родените в първа фаза на луната са стиснати и пресметливи, родените във втора фаза на луната са стиснати и егоисти, щедрите са родени през трета и четвърта фаза на луната, без значение от знака на планетите и домовото разпределение.

Всяко правило си има изключения - майката ти може да има доста планетки в козирог. Тука става дума за знаци, а не за зодии. А това за фазите на луната и щедростта не съм го наблюдавала. интересно е да се провери, но едва ли ще се заема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Януари 22, 2012, 12:42:16 pm »
Абе Юпитер дава, но обича и да получава.  ;D
Преди няколко години в друг форум имаше тема за алчността, тогава набедихме Сатурн в тоя "смъртен грях".
Но се включи една астроложка със следното уточнение. Сатурн може да е свидлив, стиснат, пестелив, икономичен, той не обича разхищението, но не е и по натрупванията на излишъци. С желанието за "още повече" се свързва Юпитер, но не винаги с благородството и щедростта. Юпитер е never is enough.

За пример мога да дам една колежка със Слънце, Меркурий и изгорена ретро Венера в Дева, има Луна в Овен в съвпад с Юпитер и квадрат със Сатурн, АС Риби. Всичко, за което съм я чувала да говори, е ядене, секс и пари. И най-вече пари. В офиса буквално ни побъркваше да говори само за пари и как все не й достигат. Има огнена Луна в съвпад с Юпитер, но не се раздава, стотинка няма да даде. Сега печели доста добре, но не спира да говори за плащания, сметки, цени и оставаш с впечатлението, че колкото и да печели, парите все са й в недостиг.

Издребняваше до такава степен, че разправяше в офиса колко пари са дали с нейния мъж за храна в супермаркета след поредното пазаруване, колко наденици са изяли и кое колко струва. Още по-смешно звучеше, когато разказваше как са отишли на кафе с любовника й и как накрая той е платил сметката, възлизаща на 7.54 (всичко до най-малката подробност).

Някой може би ще каже, че с тоя съвпад на Луна и Юпитер в Овен е щедра към близките си. Но и тук не стоят така нещата. Понеже имаше навика да огласява целия си семеен, личен и сексуален живот в офиса, имам доста впечатления за отношенията й със семейството. Има сестра, с която постоянно се конкурира за парите на родителите (сестрата още живее при тях). Ако случайно разбере, че родителите са подарили нещо по-скъпо на сестра й, веднага им се обажда и иска да я компенсират със сума в същия размер. В офиса не спираше да обсъжда колко дрехи си купува сестра й - имам чувството, че и на нея й завижда. С родителите си не поддържа особено близки отношения, разчита на тях, само ако й потрябват пари или някакви протекции (бащата заема висока длъжност и има връзки тук-там).

Когато работехме заедно в един офис, непрекъснато правеше интриги и скандали за бонусите, които вземахме, дори ако ставаше въпрос за дребни суми. След поредната интрига работодателката издава заповед, че спира всички допълнителни бонуси. Впоследствие тази колежка беше уволнена, сега си работи на свободна практика, защото екипността и умението да се спогажда с колеги не е от силните й страни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #170 -: Януари 22, 2012, 12:47:21 pm »
Цитат
Слънце, Меркурий и изгорена ретро Венера в Дева

и без да стигам до Луната, със Слънце и Венера в Дева, описанието ми звучи много точно. Познавам една Дева, описаното горе много и подхожда. 

« Отговор #171 -: Януари 22, 2012, 12:48:20 pm »
Браво на работодателката ти да разкара такова чудо !

« Отговор #172 -: Януари 22, 2012, 01:01:45 pm »

изгорена ретро Венера в Дева, има Луна в Овен в съвпад с Юпитер и квадрат със Сатурн, АС Риби.
 оставаш с впечатлението, че колкото и да печели, парите все са й в недостиг.

Издребняваше до такава степен,.....
....сестра й - имам чувството, че и на нея й завижда.

за тези позиции много точно казано ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Януари 22, 2012, 02:38:44 pm »
При гореспоменатата колежка определено ненаситността (Юпитер) и свидливостта (Сатурн) надделяват в съчетание с меркуриева меркантилност. А не е човек, който отчаяно се нуждае.
Но ми се струва, че не толкова е въпрос на хороскоп и аспекти, а въпрос на семейна среда и възпитание. Не се знае как е възпитавана в семейството, с какви ценности. С баща университетски преподавател тая говореше в офиса на "ма".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Януари 22, 2012, 02:53:06 pm »
Нито статусът на родителите определя личните качества на децата.
Професията "преподавател" теоретично предполага малко по-интелигентна семейна среда, но на практика това не гарантира, че някое от децата няма да е неграмотно и невъзпитано, виждала съм и други такива случаи. Според мен интелигентността е вродено качество, средата е вторичен фактор, макар и важен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #175 -: Януари 22, 2012, 06:56:13 pm »
Друг е въпроса, че съм сигурна, че 80% от тези кампании са фалшиви, но това е отделен въпрос.  Не се чувствам изобщо виновна или ужасен човек, обаче.

За благотворителните кампании в медиите - онези дето вдигат много шум - и аз съм малко скептична. И въобще не се чувствам "лош човек", задето не съм дарила 2 лв. без ДДС за "благотворителен" СМС. Когато някому нещо давам (на нуждаещите се), предпочитам да виждам ясно, че дареното отива по предназначение.
Има и някакви с картички по улиците - една картичка за 2.50, те направо ме дразнят, понеже както си ходиш, ти пресичат пътя. Другото дежурно е да видя по улицата да просят работоспособни хора. Седнал, сложил си кутийката и чака. Ми да си чака, ако зависеше от мен, там гладен щеше да умре. По сиропиталища и т.н не съм ходила, но и не си се представям да отида.
Да, работоспособни хора, но без работа... а дали ще умре от глад, кога и кой- Господ решава! Аз пък давам, за да ми се даде на мене и на децата ми, на които също трупаме карма с нашите деяния  ;)

Но ми е чудно хора, които постоянно са нащрек да не ги "прекара" някой с нещо, кога им остава време да се отпуснат за хубавите моменти от живота?

Точно никога. Но те така са щастливи. А отпуснат ли се, след това го прживяват като катастрофа и го изкарват през носа на близките си с още повече икономии. :P

Близките си гледам да не тровя, да не тежа на никого като цяло, но рядко си позволявам да постъпвам спонтанно и да разчитам на случайността за важните неща в живота, които оказват влияние дълго време и от които завися пряко. Но философията, която изказва akruks направо си ме плаши.  ;D ;D Иначе само едно уточнение, с най-добри чувства - ако даваш на някого с идеята Вселената да ти го върне на теб и на близките ти, не трупаш никаква добра карма, дареното е важно да е дошло от сърцето и да е спонтанен акт на добра воля.

*

Stella

• 7765
« Отговор #176 -: Януари 22, 2012, 07:44:37 pm »

Близките си гледам да не тровя, да не тежа на никого като цяло, но рядко си позволявам да постъпвам спонтанно и да разчитам на случайността за важните неща в живота, които оказват влияние дълго време и от които завися пряко. Но философията, която изказва akruks направо си ме плаши.  ;D ;D

Иначе само едно уточнение, с най-добри чувства - ако даваш на някого с идеята Вселената да ти го върне на теб и на близките ти, не трупаш никаква добра карма, дареното е важно да е дошло от сърцето и да е спонтанен акт на добра воля.

Оооо, аз съвсем умишлено, предпазливо и богобоязливо давам, като гледам да не нарушавам равновесието, знаейки, че ако искаш да получиш нещо, първо трябва да дадеш. Но и много внимателно давам, за да не правя хората зависими от себе си. Понякога давайки правиш човека мързелив или готованец, а това не му създава добра карма.

« Отговор #177 -: Януари 22, 2012, 10:40:12 pm »
Първо трябва да дадеш не по задължение, не защото така трябва, защото така печелиш точки пред вселената, а защото сърцето ти го е поискало. Аз давам тогава, когато сърцето ми поиска да дам. Тогава има смисъл от даването. Също избягвам да се меся там, където човек може да се оправи сам.  :P

Иначе akruksне във философията ти за даването има плашещо, а в идеята ти, че човек трябва да се отпусне и да се наслаждава на живота. Моя живот протича доста различно и в момента в който пусна поводите, единственото, което си наваличам, е катастрофа. Затова не ги пускам нито ден, нито нощ.  :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #178 -: Януари 22, 2012, 11:06:31 pm »
Всеки е различен. Аз откакто заживях сама по-добре се оправям и повече печеля, затова си позволявам и повече удоволствия, нещо което можеше да бъде само идея фикс, докато бях омъжена и зависима от мъжа си. Докато живеехме със съпруга ми, той вечно ни налагаше строги икономии /негов сатурн върху моя луна и слънце във 2-ри дом/. Откакто се разделихме, си налага икономиите сам на себе си, а за мен и дъщеря ми не настъпи края на света, дори напротив - просперирахме. ;D ;D ;D

« Отговор #179 -: Януари 22, 2012, 11:36:27 pm »
Това е много хубаво, радвам се, че нещата са се стекли добре!  ;D ;D Ох, ама който ще живее с мен, не знам ...  ;D ;D