Надявам се наистина да бъда! Иначе не, не бих казала, защитник е едно от нещата, които най-малко ме блазнят. По-скоро си мисля за съдия или прокурор ... Имам много силно развито чувство за справедливост и нарушението на нормите е нещо, което изключително много ме е дразнело и продължава да ме дразни. Също компромисите на авторитета към подчинения, от тях направо вече се обривам. Давам пример за какво говоря - по правилник в университета може да се влачи един изпит за следващ семестър. Втори само с изрично позволение на декана на факултета - измислиха си някои колеги опрадвания и номера им мина. :angry: Аз знам, че декана го прави за парите, другите колеги викат - "Ееее, супер, много хубаво, останахме си заедно" и т.н, бля бля, мен такива неща ми бъркат в здравето, понеже ... излиза, че тези, които реално учат са балами, а другите с по два изпита, които влачат, са тарикати ...
Лошото е, че много хора, и в институциите, и в сферата на правото изобщо са точно от тоя тип, като моите колеги. Те не различават персоналния си, личностен импулс и неговите нужди от нуждите на обществения и не ги разделят. Те не виждат последствията, които водят някои компромиси в тази сфера, или поне ги омаловажават. Затова мисля, че съм подходяща за съдия или прокурор, понеже наистина различавам тези две неща, разграничавам ги и въпреки, че имам силно влияние на Рак, съм Рак с близките си хора, по отношение на обществеността и работата правилното и приложимото е да съм безкомпромисен Козирог.

Иначе са ми казвали, че имам дар слово и за адвокат. Умея да защитавам тези, в които не вярвам, но адвокатската работа понякога е именно малко като лъжа - когато защитаваш нещо, в което не вярваш. В този ред на мисли, най-доброто за мен си е съдията, за това си мечтая. :rolleyes:
Иначе не, баща ми не е имал проблеми с алкохола, беше страстен пушач, но по едно време и цигарите отказа. Той е човек, който е много отдаден на работата си, тя винаги е била на първо място за него, после приятелите му, и като цяло проблема се състои в това, че често действаше в интерес на приятелите си, дори когато това беше в ущърб за семейството. Беше и силно емоционално дистанциран.
PS: Не се карайте, Сатурн и Уран са бели кахъри пред Плутона, който ми точи лиги на Козирожкото стълкновение....

Уран за момента ми е по-скоро изнервящ, имам квадратура откъмс седми дом към Слънцето ... и много ми разваля плановете, но за момента приемам нещата с дълбока въздишка един-два пъти и ги прекроявам. По-нататък ще видим, но крие Великата да оквадрати 80% от планетите ми с един удар.

Сатурн ... помня си масовото опозе с Козирожкия стелиум. Днеска точно това гледах, какви са ми били транзитите в кофти периода и мисля, че това е причината за проблемите ми. Пък и накрая това отключи в мен, набора Козирожки качества.