И Папи ли вече е банната?
:57:
Има една опция за всеки потребител.
Влизаш в личния си профил и задаваш игнор...И така, просто не четеш онзи..който не желаеш ,а така също и не получаваш лични съобщения от него....
Аз по този начи съм решила отношенията си с няколко юзера..Слава богу- все още пишещи в онзи форум..,за който говори Асол.
За последен път давам обяснение като правя уговорката...,че провокациите няма да спрат. Има неща..,които знам със сигурност.
Аброд получи Бан защото системно и всяка вечер влизаше , за да "урежда" личните си отношения...
А така също и да обвинява...и да се бърка в личния ми живот.
Смятам , че на нито един от потребителите не съм си позволила да се бъркам в личния живот..и по този повод е недопустимо да се бъркат в моя.
Форума е такъв - какъвто го направим...Тук има неща, които не са позволени....Или неща , които са забранени.
Както навсякъде в живота.
Излишната драма..или търсенето на внимание на потребители за сметка на други е част от живота...както в реала , така и във виртуала. Методите са онова, на което следва да обърнем внимание...
Ако прочетете темата на Калоян отгоре...ще разберете много неща за себе си..и за другите.
МОЕТО ВЪЗПИТАНИЕ НИКОГА НЕ МЕ Е ПРАВИЛО СМЕШНА В ОЧИТЕ НА ДРУГИТЕ...И НЕ СЛУЧАЙНО ГОВОРЯ ЗА ЛУНАТА.
Аз мога да си позволя да заема нечия страна..защото имам позиция..,но да се бъркам в конфликт м/у двама е повече от обидно...
А тук често се среща..
Ето защо мнението на онези, които не търсят просто развлечение или..,скандали...,клюки...интриги , а искат да говорят за езотерикаи астрология е мн.различно в астросир. За тях астросир е форум по западен образец...И понеже и вдата форума имат касателство с мен...затова, си позволявам това обяснение....