Здравей Гост

На вниманието на админа

• 322 Отговора
  • 133187 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: На вниманието на админа
« Отговор #120 -: Април 17, 2013, 12:15:30 pm »
Аха, криеш се )))))))))))))))))))))))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Април 17, 2013, 12:20:21 pm »
И Папи ли вече е банната?

:57:

Има една опция за всеки потребител.
Влизаш в личния си профил и задаваш игнор...И така, просто не четеш онзи..който не желаеш ,а така също и не получаваш лични съобщения от него....

Аз по този начи съм решила отношенията си с няколко юзера..Слава богу- все още пишещи в онзи форум..,за който говори Асол.

За последен път давам обяснение като правя уговорката...,че провокациите няма да спрат. Има неща..,които знам със сигурност.

Аброд получи Бан защото системно и всяка вечер влизаше , за да "урежда" личните си отношения...
А така също и да обвинява...и да се бърка в личния ми живот.
Смятам , че на нито един от потребителите не съм си позволила да се бъркам в личния живот..и по този повод е недопустимо да се бъркат в моя.
Форума е такъв - какъвто го направим...Тук има неща, които не са позволени....Или неща , които са забранени.
Както навсякъде в живота.
Излишната драма..или търсенето на внимание на потребители за сметка на други е част от живота...както в реала , така и във виртуала. Методите са онова, на което следва да обърнем внимание...
Ако прочетете темата на Калоян отгоре...ще разберете много неща за себе си..и за другите.
МОЕТО ВЪЗПИТАНИЕ НИКОГА НЕ МЕ Е ПРАВИЛО СМЕШНА В ОЧИТЕ НА ДРУГИТЕ...И НЕ СЛУЧАЙНО ГОВОРЯ ЗА ЛУНАТА.
Аз мога да си позволя да заема нечия страна..защото имам позиция..,но да се бъркам в конфликт м/у двама е повече от обидно...
А тук често се среща..
Ето защо мнението на онези, които не търсят просто развлечение или..,скандали...,клюки...интриги , а искат да говорят за езотерикаи астрология е мн.различно в астросир. За тях астросир е форум по западен образец...И понеже и вдата форума имат касателство с мен...затова, си позволявам това обяснение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #122 -: Април 17, 2013, 12:25:37 pm »
Да, благодарим. Забелязахме разликата между двата форума и затова не се и натискаме да се регистрираме там. Знаем, че няма да ни приемеш, но и сами разбираме, че не сме за там.

А обясненията винаги са нещо положително. Може да са неприятни, на дават яснота и насока. Като истината. Затова би било хубаво да не се отказваш от тях. Нито като Марая, администратор или модератор. Така демонстрираш и уважение към всичките си потребители, което се оценява.

*

Papy

• 4343
« Отговор #123 -: Април 17, 2013, 12:44:49 pm »
Да-ето, че не било толкова трудно :)

Не съм си и помисляла да казвам на собственик/модератор/администратор кога кой да банва или не-къщичката си е негова :)

Исках да е ясно, прозрачно, с довод-не е толкова много
И не се бъркам между страни, искам форумът да си е за астрология-без разчистване на сметки, лични обиди, мръсно бельо и т.н.

Съвсем, съвсем нормални неща

П.п. Ако ще говорим за луни-моята си е чудничка

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Април 17, 2013, 12:47:09 pm »
Да, благодарим. Забелязахме разликата между двата форума и затова не се и натискаме да се регистрираме там. Знаем, че няма да ни приемеш, но и сами разбираме, че не сме за там.

А обясненията винаги са нещо положително. Може да са неприятни, на дават яснота и насока. Като истината. Затова би било хубаво да не се отказваш от тях. Нито като Марая, администратор или модератор. Така демонстрираш и уважение към всичките си потребители, което се оценява.

Това не е вярно!
Напротив- всички са добре дошли и са приети...Просто егрегора на форума е по-различен...и определя не само потенциала..,а и "работата" му.
В тази връзка..,там интриги..и прочие подобни неща не се допускат. Такъв е бил старта...
За астрология, езотерика..,ЕПМАТИЯ, СЪПРИЧАСТНОСТ , ПОМОЩ - всеки е добре дошъл....

По отношение на обясненията...Винаги съм ги давала тук....Именно ,защото държа на истината. А,аз съм слънчев стрелец.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #125 -: Април 17, 2013, 01:54:09 pm »
Ох, стига с тия ваши банове и игнори!  :-X
Кога ще видя всички отново заедно? Забравихте ли, че съединението прави силата?

ПП: Липсва ми akruks. Дано да се върне все някога.

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Април 17, 2013, 04:38:52 pm »
Ох, стига с тия ваши банове и игнори!  :-X
Кога ще видя всички отново заедно? Забравихте ли, че съединението прави силата?

ПП: Липсва ми akruks. Дано да се върне все някога.

Ако ти липсва Аброд, АН, Кайли и Прия...как беше на всяка манджа мерудия...

Ето ти линк към стаята им...
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ezoterfilosof&Number=1952787963&page=0&view=collapsed&sb=5
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=ezoterfilosof&Number=1952403872&page=&view=&sb=&part=all&vc=1

И ...ти си направи изводите... :blink:

А това от мен...http://www.youtube.com/watch?v=B26Khn56yDI

*

satin_

« Отговор #127 -: Април 17, 2013, 04:58:13 pm »

Това не е вярно!
Напротив- всички са добре дошли и са приети...Просто егрегора на форума е по-различен...и определя не само потенциала..,а и "работата" му.
В тази връзка..,там интриги..и прочие подобни неща не се допускат. Такъв е бил старта...
За астрология, езотерика..,ЕПМАТИЯ, СЪПРИЧАСТНОСТ , ПОМОЩ - всеки е добре дошъл....

По отношение на обясненията...Винаги съм ги давала тук....Именно ,защото държа на истината. А,аз съм слънчев стрелец.

Не е така, Нова! Аз също с моите оскъдни и общо взето никакви познания не съм за там, но имам покана. Моята е съвсем незаслужена, относно знания.
Мисля, че всеки е добре дошъл, ако не създава неприятна обстановка. Нали за това са форумите, колкото повече хора, толкова по-добре.
« Последна редакция: Април 17, 2013, 05:05:46 pm от satin_ »

*

Papy

• 4343
« Отговор #128 -: Април 17, 2013, 05:27:45 pm »
това е докато пееш в хора :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Април 17, 2013, 06:43:31 pm »
Мисля, че всеки е добре дошъл, ако не създава неприятна обстановка.

И пак ще повторя, вече съм го казвала.

Ако в западен или рускоезичен форум някой си позволи изцепки, каквито сме наблюдавали тук, ще бъде изритан на мига, без много обяснения. Под изцепки визирам разчистване на сметки с хора, които дори не познаваш и никога не си виждал, навлизане в личния живот, обиди, злобни подмятания, интриги, неоснователни обвинения и т.н., казано накратко - манталитет на селки пръчки.

И докато българските астрологични форуми се обитават от такива душици, шанс за развитие не виждам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Април 17, 2013, 07:18:09 pm »
Мисля, че всеки е добре дошъл, ако не създава неприятна обстановка.

Ако в западен или рускоезичен форум някой си позволи изцепки, каквито сме наблюдавали тук, ще бъде изритан на мига, без много обяснения. Под изцепки визирам разчистване на сметки с хора, които дори не познаваш и никога не си виждал, навлизане в личния живот, обиди, злобни подмятания, интриги, неоснователни обвинения и т.н., казано накратко - манталитет на селки пръчки.

И докато българските астрологични форуми се обитават от такива душици, шанс за развитие не виждам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #131 -: Април 19, 2013, 10:48:03 am »

И ти се месиш, изказваш мнение за нещо, което не те касае, раздаваш квалификации на непознати хора. В тази връзка с какво си по-различна от "селските пръчки" ? Освен ако не смяташ твоето мнение и позиция за истина и правилни от последна инстанция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Април 19, 2013, 10:51:07 am »
И ти се месиш, изказваш мнение за нещо, което не те касае, раздаваш квалификации на непознати хора.

Напротив, мен ме касае и още как, защото намесват и моето име.

А твоят мотив да се включваш какъв е? Би могла просто да подминеш това изказване - вероятно резонира с нещо у теб?

А мнението си за селските пръчки няма да променя, дори ако ме спрягат за последна инстанция.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #133 -: Април 19, 2013, 11:12:46 am »
Не виждам в случая какво те касае или форумът е твой, защото в този цитат точно той се обсъжда ? А теб те намесват по една причина, че заставаш зад Марая независимо дали е права или не. 
Мнение всеки може да има, само казвам, че нещата са двупосочни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Април 19, 2013, 11:18:59 am »
А теб защо би трябвало да те касае мнението ми за селско държане?
Провокира нещо у теб? Защо се ангажираш лично с него и ми се явяваш съдник?
Тук всеки има право да изрази мнение, независимо дали съдържа положителна, отрицателна или неутрална оценка.

Всички сме част от този форум - не е нужно да е твой, за да коментираш случващото се в него или във връзка с него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #135 -: Април 19, 2013, 11:36:19 am »
Лили, ти също го играеш съдник видно от горния ти пост, тогава си е в реда на нещата, но когато някой по подобен начин подходи спрямо теб е проблем ? Не ме касае мнението ти, просто се опитвам да бъда обективна. Същото бих написала и ако страните в ситуацията са обърнати.

Във връзка с последните ти изречения всички в това число и тези, които имаш предвид в цитата, вероятно също  наравно с другите коментират нещо във връзка с форума както те си го разбират.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Април 19, 2013, 11:39:20 am »
И двете сме съдници - аз осъждам държане тип селски пръчки, ти ме съдиш за това, че го разбирам като такова и го заявявам публично. А щом все още продължаваш да отговаряш и да наливаш масло в тази тема, значи проявяваш и заявяваш интерес, дърпа някоя чувствителна струна у теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Април 19, 2013, 11:45:00 am »
И като сме заговорили за менторство, поне да се посмеем  ;D

http://www.ivosiromahov.com/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=3061

Цитат

Имам да казвам нещо на някои от вас, но първо ще го кажа на всички.

Цитат

По коя тема ще говориш, Петко? Забележи, че само на теб давам избор по какво да те скъсам!

:93:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #138 -: Април 19, 2013, 11:49:03 am »
Да, нещо ми се активирала музата дето обича да дава акъл. Иначе не виждам нищо селско в това човек да има позиция, а това вече как другите я разбират е отделен въпрос. Въпрос на гледна точка както се казва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Април 19, 2013, 12:23:52 pm »
Разбира се, че не е селско да имаш позиция, селски може да бъде начинът, по който човек я изразява/защитава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.