Здравей Гост

.

• 72 Отговора
  • 15617 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Януари 23, 2012, 03:16:09 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:59:44 pm от Hm »

*

Stella

• 7765
Re: Работа с егрегора на форума
« Отговор #1 -: Януари 23, 2012, 03:20:17 pm »
Трябваше преди новолунието да я пуснеш тази тема. малко позакъсняхме, май. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Януари 23, 2012, 03:24:38 pm »
Трябваше преди новолунието да я пуснеш тази тема. малко позакъсняхме, май. :blink:

И защо да сме закъснели?

Щеше да бъде подходящо в деня преди новолунието всеки да се изчисти от негативните мисли, през първия лунен ден да се визуализират нещата. Пропуснахме периода на изчистването.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Януари 23, 2012, 03:33:33 pm »
Хело, брой ме и мен. Аз ви чета всеки ден, но не се включвам много, защото обикновено нямам време за това, че сега съм в сесия....
Ама идеята ти е хубава и ще следя темата ти .  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #4 -: Януари 23, 2012, 03:42:06 pm »
Много интересно предложение, ние и сега можем да опитаме, можем и после като дойде пак намаляваща Луна пак да пробваме!  :P
Какво ми се иска ... ами иска ми се да сме по-задружни и по-малко да се дракаме, да бъдем по- добри едни към други и по-толерантни към недостатъците на останалите членове на общността, понеже и ние си имаме такива.  :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Януари 23, 2012, 04:08:49 pm »
Какво ще кажете за астероида КАРМА . Нищичко не зная за него, пък виж как тази година пр. Слънце беше в съвпад с него и колко кармични неща ми се случиха..........

Има нещо гнило в дания  :97:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Януари 23, 2012, 04:12:11 pm »
Какво ще кажете за астероида КАРМА . Нищичко не зная за него, пък виж как тази година пр. Слънце беше в съвпад с него и колко кармични неща ми се случиха..........

каква карма те гони тебе пък? Тука да не е чат. ;D ;D ;D
Има отделна тема за астероидите. :29:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #7 -: Януари 23, 2012, 06:12:08 pm »
астероидите го прочетох като астроидиотите....  :P ;) и викам, ей и тука се почна.

Стела, моля те дай линк или кажи нещо повече за визуализации/намисляне на желания по новолуние.  :P Чете ми се нещо такова, позитивно и зареждащо.  :rolleyes:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8 -: Януари 23, 2012, 08:35:21 pm »
Helo, братче, никакъв усет нямаш.  :-\

Стела просто е такъв характер, такива качества има - винаги е обективна, и коректна, и на моменти това може да звучи като "буквоядство" (по водолейски), но е опит да балансира и регулира нещата, не да те командва теб. И бих разбрала, ако това го каже един човек, който не е писал във форума, и не ги познава хората.....ама ти.... толкова ли е трудно да разбереш мотивите на човека от среща, не знам.... сама си съсипваш идейната тема...

Лично аз бих пожелала общия егрегор да ни достави следната информация:

как да използваме звездите и енергията на Вселената, за да сбъдваме мечтите си   :58:

Астериодите не ме интересуват изобщо, защото не са достатъчно важен фактор.

« Отговор #9 -: Януари 23, 2012, 08:43:19 pm »

че сега съм в сесия....
ади .... да е успешна и напоителна откъм знания ;D частица от егрегора на форума ти го пожелава :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Януари 24, 2012, 02:56:01 am »
Егрегор е общото енергийно поле на дадена група хора, които са част от семейство, организация или друга голяма общност.

Предлагам в тази тема всеки да си напише желанията за това какъв би искал да бъде този форум и какво би искал да получи от форума и участието си тук.

След това ще направим обобщение и ще изберем например три основни неща, които бихме искали да се случват.

След това ще определим три дати и часове в почивните дни, в които всички от форума, които ще са свободни през това време, ще си пожелаят дружно тези три неща, които предварително сме определили, да се случат. После щи видим дали ще стане.

Аз бих искала повече хора да се включват в моите експерименти и да получавам повече информация чрез тях.

Нали сега Слънцето и Луната са във Водолей, време е да поработим с общността.

Доста трудно задание. Дори невъзможно...
В основата егрегора е сбор от мислите и чувствата на двама или повече души, които те са имали един към друг в момента на възникване на контакта . Или егрегорът се ражда в определен момент...от мислите и намеренията...като самия той се храни  от чувствата м/у участващите....
Ежедневната регистрация..,както и различните енергийни полета на мен до този миг ми дават информация...,че форума не разполага с един егрегор...Нещо повече самия егрегор търси начини и прояви за нови ритуални форми и групи...
В този смисъл не смятам , че поредния ти експеримент ще бъде успешен. По-скоро това би могла да го направиш извън форума...с група съмишленици и /или/ хора готови за експерименти...
Тук не мисля, че ще успееш...Не намирам силен егрегора на форума към настоящия момент....като ориентация към високочестотни енергийни прояви...Има и нещо друго....Влиянието на всеки егрегор може да служи и ползва развитието на натива или групата....., но до един момент..... след което се превръща в спирачка за  еволюционно израстване дори на самата група. Аз свързвам егрегора с Матрица...,каквато не мисля, е необходимо да бъде ползвана...след като пеперудата е разкъсала пашкула... :mellow: Или личната програма стои над груповата...Просто обратен ред.... :blink:
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 03:17:05 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Януари 24, 2012, 09:14:22 am »

че сега съм в сесия....
ади .... да е успешна и напоителна откъм знания ;D частица от егрегора на форума ти го пожелава :mellow:
Хиляди благодарности  Стреличке  :kissd:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Януари 24, 2012, 09:21:51 am »
Егрегор е общото енергийно поле на дадена група хора, които са част от семейство, организация или друга голяма общност.

Предлагам в тази тема всеки да си напише желанията за това какъв би искал да бъде този форум и какво би искал да получи от форума и участието си тук.

След това ще направим обобщение и ще изберем например три основни неща, които бихме искали да се случват.

След това ще определим три дати и часове в почивните дни, в които всички от форума, които ще са свободни през това време, ще си пожелаят дружно тези три неща, които предварително сме определили, да се случат. После щи видим дали ще стане.

Аз бих искала повече хора да се включват в моите експерименти и да получавам повече информация чрез тях.

Нали сега Слънцето и Луната са във Водолей, време е да поработим с общността.

Доста трудно задание. Дори невъзможно...
В основата егрегора е сбор от мислите и чувствата на двама или повече души, които те са имали един към друг в момента на възникване на контакта . Или егрегорът се ражда в определен момент...от мислите и намеренията...като самия той се храни  от чувствата м/у участващите....
Ежедневната регистрация..,както и различните енергийни полета на мен до този миг ми дават информация...,че форума не разполага с един егрегор...Нещо повече самия егрегор търси начини и прояви за нови ритуални форми и групи...
В този смисъл не смятам , че поредния ти експеримент ще бъде успешен. По-скоро това би могла да го направиш извън форума...с група съмишленици и /или/ хора готови за експерименти...
Тук не мисля, че ще успееш...Не намирам силен егрегора на форума към настоящия момент....като ориентация към високочестотни енергийни прояви...Има и нещо друго....Влиянието на всеки егрегор може да служи и ползва развитието на натива или групата....., но до един момент..... след което се превръща в спирачка за  еволюционно израстване дори на самата група. Аз свързвам егрегора с Матрица...,каквато не мисля, е необходимо да бъде ползвана...след като пеперудата е разкъсала пашкула... :mellow: Или личната програма стои над груповата...Просто обратен ред.... :blink:

Всяко място си има егрегор, хубав или лош, но го има, а тука във форума егрегора е в стил куче влачи диря няма....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 24, 2012, 09:47:35 am »

Продължаваш да се опитваш да определяш правилата. Няма значение какви теми има. Написала съм ясно, че можем да решаваме за какво да искаме. Няма ти да кажеш какво ще искаме!

В другия форум може и да се опитваш да се разпореждаш, но тук не!

Тне виждаш ли, че се шегувам.
Не се опитвай да командваш егрегора във форума. не ти минават номерата.
Не ставаш за водач. тука не ти е детската градина.
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 09:53:08 am от Stella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 24, 2012, 01:08:39 pm »

Продължаваш да се опитваш да определяш правилата. Няма значение какви теми има. Написала съм ясно, че можем да решаваме за какво да искаме. Няма ти да кажеш какво ще искаме!

В другия форум може и да се опитваш да се разпореждаш, но тук не!

Тне виждаш ли, че се шегувам.
Не се опитвай да командваш егрегора във форума. не ти минават номерата.
Не ставаш за водач. тука не ти е детската градина.

Ето потвърждение за Егрегора на форума....Или егото на общността и матрицата...
В този смисъл...експериментите губят значение...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #15 -: Януари 24, 2012, 01:27:49 pm »
не знам дали губят значение, със сигурност всеки може да се самонаблюдава... поне това и да си прави "сметка" що така, а не иначе... :P :-[

А и всеки в този форум има достатъчно акъл да използва тема, която и на него лично ще му е полезна....ако някой не се изцепи и не провали всичко.... по матрицата, по егото, по разума, по Скорпионски, по к'вот ще да е.

Иначе можеше всички да имаме нещо ценно, защото информацията е обща (въздушната стихия), и от всеки индивидуално зависи как ще я използва.  :-[

Аз съм за темата - да я направим на следващото пълнолуние. Ако се разберем какво искаме.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Януари 24, 2012, 02:02:27 pm »
Егрегора е пелена....И тази пелена е видима/поне при мен е така/...В определени периоди егрегора еволюира по безпрецедентен начин...,винаги обаче има защитна функция да запазва статуквото...без което не би могъл да продължи съществуването си...Или за да опознаеш структурата на егрегора е необходимо да познаеш структурата на егото....
Опита , какъвто и да е той му е необходим...В крайна сметка..,ако дърпаш дявола за опашката виждаш рогата му.... ;D...А когато разбереш..,че те имат необходимото предназначение...разбираш и смисъла на егрегора....

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #17 -: Януари 24, 2012, 05:29:07 pm »
И аз съм за! Който не иска и не вярва, нека не участва...
И аз това искам да получа от участието си тук.. и гласувам за идеята на Анабел!   :blink:

Цитат

Как да използваме звездите и енергията на Вселената, за да сбъдваме мечтите си!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #18 -: Януари 24, 2012, 06:02:20 pm »
И аз съм за! Който не иска и не вярва, нека не участва...
И аз това искам да получа от участието си тук.. и гласувам за идеята на Анабел!   :blink:

Цитат

Как да използваме звездите и енергията на Вселената, за да сбъдваме мечтите си!

Според мен е малко неразумно да се иска знание за това как се сбъдват мечтите, защото вашата карма е обвързана с тази на други хора и това, което ви се случва е обвързано с други събития.

Но можем да си пожелаем да разберем как да спечелим много пари, чрез нещо от хороскопа.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Януари 24, 2012, 06:15:10 pm »
Това за парите ми хареса  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева