Егрегор е общото енергийно поле на дадена група хора, които са част от семейство, организация или друга голяма общност.
Предлагам в тази тема всеки да си напише желанията за това какъв би искал да бъде този форум и какво би искал да получи от форума и участието си тук.
След това ще направим обобщение и ще изберем например три основни неща, които бихме искали да се случват.
След това ще определим три дати и часове в почивните дни, в които всички от форума, които ще са свободни през това време, ще си пожелаят дружно тези три неща, които предварително сме определили, да се случат. После щи видим дали ще стане.
Аз бих искала повече хора да се включват в моите експерименти и да получавам повече информация чрез тях.
Нали сега Слънцето и Луната са във Водолей, време е да поработим с общността.
Доста трудно задание. Дори невъзможно...
В основата егрегора е сбор от мислите и чувствата на двама или повече души, които те са имали един към друг в момента на възникване на контакта . Или егрегорът се ражда в определен момент...от мислите и намеренията...като самия той се храни от чувствата м/у участващите....
Ежедневната регистрация..,както и различните енергийни полета на мен до този миг ми дават информация...,че форума не разполага с един егрегор...Нещо повече самия егрегор търси начини и прояви за нови ритуални форми и групи...
В този смисъл не смятам , че поредния ти експеримент ще бъде успешен. По-скоро това би могла да го направиш извън форума...с група съмишленици и /или/ хора готови за експерименти...
Тук не мисля, че ще успееш...Не намирам силен егрегора на форума към настоящия момент....като ориентация към високочестотни енергийни прояви...Има и нещо друго....Влиянието на всеки егрегор може да служи и ползва развитието на натива или групата....., но до един момент..... след което се превръща в спирачка за еволюционно израстване дори на самата група. Аз свързвам егрегора с Матрица...,каквато не мисля, е необходимо да бъде ползвана...след като пеперудата е разкъсала пашкула... :mellow: Или личната програма стои над груповата...Просто обратен ред.... :blink: