Предлагам на един доброволец да осъществим телепатична връзка, в предварително уречено време, с цел разкриване на родовата карма в хороскопа. Ще действаме така, както действахме с АН.
Един ми изпраща съобщение за една от планетите си, макар да не знае какво ми изпраща, защото съобщението идва от несъзнаваното или от друго място. После аз го улавям и виждаме каква е връзката на родовата карма с тази планета. И така постепенно ще минем всички планети. Ще стане в предварително уговорено време, когато ще се настроим на тази честота.
После желаещият ще сложи хороскопа си и ще обсъдим как му влияят планетите. Добре е да има информация за съдбата и чувствата на родителите, бабите и дядовците, прабабите и прадядовците. Това, което е по-важно да се знае.
Добре е желаещият да е на повече от 30 години. Трябва човек, който е преживял вече неща в живота си, за да се види кое от родовата му карма как му влияе и как е отразено това в хороскопа.
Ще го направя само с един желаещ, защото ще разнищваме целия хороскоп и защото нямам много време.
Ще отговоря следобед или довечера.