Здравей Гост

Телепатия за разкриване на хороскопа

• 12 Отговора
  • 2149 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Телепатия за разкриване на хороскопа
« -: Януари 25, 2012, 07:08:58 am »
Предлагам на един доброволец да осъществим телепатична връзка, в предварително уречено време, с цел разкриване на родовата карма в хороскопа. Ще действаме така, както действахме с АН.
Един ми изпраща съобщение за една от планетите си, макар да не знае какво ми изпраща, защото съобщението идва от несъзнаваното или от друго място. После аз го улавям и виждаме каква е връзката на родовата карма с тази планета. И така постепенно ще минем всички планети. Ще стане в предварително уговорено време, когато ще се настроим на тази честота.

После желаещият ще сложи хороскопа си и ще обсъдим как му влияят планетите. Добре е да има информация за съдбата и чувствата на родителите, бабите и дядовците, прабабите и прадядовците. Това, което е по-важно да се знае.

Добре е желаещият да е на повече от 30 години. Трябва човек, който е преживял вече неща в живота си, за да се види кое от родовата му карма как му влияе и как е отразено това в хороскопа.

Ще го направя само с един желаещ, защото ще разнищваме целия хороскоп и защото нямам много време.

Ще отговоря следобед или довечера.

« Последна редакция: Януари 29, 2012, 05:53:06 am от Hm »

Re: Телепатия за разкриване на хороскопа
« Отговор #1 -: Януари 25, 2012, 08:12:41 am »
 :blink:
Желаеща съм.
Само че, не знам много за прабаби и прадядовци. Защото... тя мойта родова карма е явно много негативна.
Така де, има няколко истории, не особено щастливи от миналото на предците.
Но с удоволствие ще участвам в името на науката.
  :rolleyes:

« Отговор #2 -: Януари 25, 2012, 09:32:52 am »
Не ме засяга особено кой как ще си ползва времето,ама ти не разбра ли,че с тези родови карми доникъде няма да я докараш?Получаваш толкова субективна информация,която е и със сигурност изкривена при препредаването.Ти за майка си не можеш да кажеш какво чувства,какво мисли,да я погледнеш не през очите на дъщеря,какво остава за други хора от рода ти,които дори не си виждала.А пък след 'телепатията' тук,ще получим много по-голяма представа за твоите лични проблеми,отколкото за тези на Dragon Lady. ;DОт този ъгъл ще ми е интересно.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #3 -: Януари 25, 2012, 03:56:56 pm »
Желаеща съм.
Само че, не знам много за прабаби и прадядовци. Защото... тя мойта родова карма е явно много негативна.

Бих се поинтересувала на каква възраст си, защото ми трябва човек, който е на по-голяма възраст, за да е имал известни събития в живота си. Освен това ме интересува дали си съгласна след като направим експеримента с телепатия, да сложиш хороскопа си в темата.

« Последна редакция: Януари 25, 2012, 04:04:34 pm от Hm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Януари 25, 2012, 04:00:39 pm »
Желаеща съм.

Бох се поинтересувала на каква възраст си, защото ми трябва човек, който е на по-голяма възраст, за да е имал известни събития в живота си. Освен това ме интересува дали си съгласна след като направим експеримента с телепатия, да сложиш хороскопа си в темата.

Телепатичен контакт не може да бъде установен с всеки...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Януари 25, 2012, 06:27:02 pm »
 Спорд мен шестото чувство е много важно. Тук си има "естествени гадатели". Да не ги споменавам. ;D ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6 -: Януари 25, 2012, 06:34:05 pm »
Спорд мен шестото чувство е много важно. Тук си има "естествени гадатели". Да не ги споменавам. ;D ;)

Как астрологи4но може да откриеш в картата това 4увство?
Знае се, 4е то съществува у всеки, но не у вссеки е добре развито.

« Отговор #7 -: Януари 26, 2012, 09:19:15 am »
Желаеща съм.

Бих се поинтересувала на каква възраст си, защото ми трябва човек, който е на по-голяма възраст, за да е имал известни събития в живота си. Освен това ме интересува дали си съгласна след като направим експеримента с телепатия, да сложиш хороскопа си в темата.

35 г., и да, имам събития в живота си. Няма проблем със слагането на картата после. :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8 -: Януари 28, 2012, 03:58:24 am »
Как астрологи4но може да откриеш в картата това 4увство?
Знае се, 4е то съществува у всеки, но не у всеки е добре развито.
Логически изхождам (от горните твърдения), че щом 6-тото чувство е заложено у всекиго, то за да го има развито - или трябва някакво травмиращо събитие, което да го отключи (поне съм чела за подобни неща), или самият човек да го влече този тип усъвършенстване. От тук търсим предпоставките в натала, транзити и т.н. Силна интуиция, връзка с подсъзнанието = може би подчертани водни домове. Нептун също го свързват. Общо-взето почти нищо не казах конкретно, пробвай да го разбереш интуитивно ;D :blink:

А с някои хора правим добра (телепатична) "връзка", с други - не.
Може би е от положението на Луните в синастрията.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 04:34:36 am от Shreya »

« Отговор #9 -: Януари 28, 2012, 04:28:40 am »
Не ,че много разбрах ,какво се изисква от мене ,но имам огромно желание щом става въпроса за телепатия. Аз съм минала само една трета от живота си- почти 50 навършвам след  година ;D, родът си го знам до 5 -то коляно- работя в момената над родословното ни дърво.... Времето- нощем май ми е по -удобно заради часовата ралика ;)
Цитат
Един ми изпраща съобщение за една от планетите си, макар да не знае какво ми изпраща
Ей това не го разбрах.....

« Отговор #10 -: Януари 29, 2012, 12:22:58 pm »
Искам да участвам концентрирано върху този експеримент и моля останалите да не пречат с излишни коментари. Това сериозно. Чакам те да ми пишеш за да се разберем за ден и час. За съжаление съм на 26 години,но повярвай ми няма да съжаляваш! Голям човек съм :) За инфо имам Луна в Близнаци :)

« Отговор #11 -: Януари 30, 2012, 07:17:59 pm »
Цитат
Един ми изпраща съобщение за една от планетите си, макар да не знае какво ми изпраща
Ей това не го разбрах.....
ами мислено се изпраща съобщението, щом ще е телепатия... но трябва да има уговорено време за тази цел, да си настрои всеки антената  ;D
Това с времето го рабрах ,но не разбрах как да изпратя мислено нещо което не го знам какво е.Иначе наистина съм сериозна и аз.В смисъл аз трябва да си избера планета и да мисля за нея?  Бих участвала с удоволствие и за времто може да се договрим. Концентрацията ще я достигна-няма проблем....Пък и разстоянието е завидно- баш като за такъв експеримент  :blink:

« Отговор #12 -: Януари 30, 2012, 07:59:06 pm »
Какво стана с този експеримент, ще го гледаме ли или не? Уж беше за неделя, но гледам, че сте го обърнали на лаф. Наистина ми е интересно да видя какво ще стане.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.