Аз гледам предаването. Първо заради сеира - няма такова забавление, като това да наблюдаваш как някой се излага доброволно

и второ, защото опознавам мисленето и реакциите на група хора, с които нито има начин да общувам, нито бих понесла да го правя. Колкото повече анализирам женското мислене на база поведението на участничките, толкова повече разбирам, защо за 24 години имам само една жена приятелка, защо не обичам да работя и да контактувам с жени. И много често ми е трудно да разговарям с жени, макар че знам значително повече за козметика, мода, СПА, масажи и т.н. от тях. Тоест, не липсата на теми е проблема.
Христо Сираков е умен мъж. Мен не ме смущават годините му и не биха ми попречили да имам чувства. Той не ме привлича не заради възрастта си, а заради излъчването си...има нещо болнаво, свързано със сексуалността и концепцията му за жената. Но принципно за мен не е непонятно момиче на моите години да е привлечено от мъж около 50.
Не мога да проумея обаче как може всички до една от участничките да му казват неща от типа "започвам да се влюбвам в теб", "много те харесвам", "искам да бъда с теб, да се оженим". Как ще заявиш нещо такова на мъж, който виждаш за 5 път и то пред камери, и на всичкото отгоре в някаква тъпа игра, в която не той се бори за вниманието ти, а ти за неговото.
Ако съответното момиче наистина е привлечено от господина - чудесно, но не виждам защо веднага трябва да му го изтропа, при все, че той не показва никакъв интерес към нея и че я е изравнил с още 10 жени.
Ако пък това с "много те харесвам" е стратегия, за да го привлекат....е, започвам да разбирам защо са забранявали на жените да гласуват и да се образоват. В случай, че не си ментално обременен, би трябвало след 3 разменени изречения с някой като Сираков, да проумееш, че той иска да гони и да изследва, а не да получава превтасали гевреци на тепсия.
Какъв дефицит на самоуважение и гордост трябва да имаш, за да се изцепиш на някого "започвам да се влюбвам в теб" в подобна ситуация? При тези момичета мисловния процес протича като при маймунките - смятат, че като ти покажат как хубаво ядат банан, ти ще им дадеш банан. Да, но "аз те харесвам" не е равно на "ти ме харесваш" и едното не следва от другото. А езика, който използват е безобразен. Те не могат да отсеят разликата между това да си говориш с приятелки и да си говориш с някой, когото искаш да развълнуваш. Ужасно е нелепо да стоиш с присвити очички, да си цупиш устичката и да използваш думи като "ебаси". Това скалпира еротиката. Уж нежни същества пък говорят като перачки и докато ги гледаш не ти идва нищо друго освен да им подадеш мотиките.
Единствено по-зрялата жена някак съумяваше да не се излага, макар че беше толкова скучна и шаблонна и само докато говори я виждах как у тях е репетирала и премисляла с каква интонация да издекламира извадените от лексикона фразички.
Започвам да се чудя дали на мен нещо не ми има. Може би съм старомодна, но смятам, че е добре мъжът да е този, който първи дава индикации за интерес, който отдава внимание. След това дори е нормално до един момент жената да игнорира неговото внимание - много фино, разбира се. Иначе би била предвидима и банална.
И ако прецени да стимулира интереса на мъжа, но деликатно като жена. Не като друг мъж, както правят госпожиците.
Поведението на участничките в това предаване може да кастрира и Конан Варварина. Те му отнемат възможността да се докаже, той няма време да се изпъчи, да се прояви като силния, завладяващия, защото момичетата са си завладени по принцип. Те по рождение са готови - с всеки, навсякъде и по всяко време

Там войната перманентно е спечелена.
Е, това е тоооолкова лишено от напрежение, емоция, тръпка.
Благодарна съм, че не съм мъж, защото вероятно нямаше да ми става от днешните жени.