Здравей Гост

Милионер търси съпруга

• 160 Отговора
  • 20332 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: Милионер търси съпруга
« Отговор #20 -: Януари 26, 2012, 07:35:45 pm »
Аз пък имам непоносимост към него, затова ми стигат един-два епизода. Подобна нетърпимост проявявам към мъже близнаци. Според мен изобщи няма намерение да се жени - та той им се подиграва  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 26, 2012, 07:52:21 pm »
Не гледам предаването, но ми е доста антипатичен, нещо неприятно лъха от снимките му.

Цитат
Доказаният плейбой № 1 на родината. Известен като Ицо стоте манекенки.

По-скоро бих заложила на Луна в последните градуси на Водолей в квадрат със Сатурн (и тригон с ретро Венера в Близнаци), отколкото на Луна в Риби, но може да е мое субективно усещане. Но някак го няма това излъчване по Луна/Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Януари 26, 2012, 08:11:54 pm »
О, не, голяма простотия!  ;D
http://tv7.bg/news/society/4239122.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #23 -: Януари 26, 2012, 08:18:36 pm »
ами, скучно е :lol:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Януари 26, 2012, 08:24:00 pm »
значи ;D,  той явно е изтрещял по нептунчо - луна= дояло му се е да има бебе= любов:), затова залагам да е в последния градус на водолей ( иначе не мога да си обясня предаването) ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 26, 2012, 08:30:53 pm »
Боже, имало и две 18-годишни ученички сред кандидатките.  :lol: Те въобще наясно ли са какво правят?
Видях и 40-годишна жена, малко по-близо до неговата възраст, но сигурно не е сред одобрените.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Януари 26, 2012, 10:41:58 pm »
Аз гледам предаването. Първо заради сеира - няма такова забавление, като това да наблюдаваш как някой се излага доброволно  ;D
и второ, защото опознавам мисленето и реакциите на група хора, с които нито има начин да общувам, нито бих понесла да го правя. Колкото повече анализирам женското мислене на база поведението на участничките, толкова повече разбирам, защо за 24 години имам само една жена приятелка, защо не обичам да работя и да контактувам с жени. И много често ми е трудно да разговарям с жени, макар че знам значително повече за козметика, мода, СПА, масажи и т.н. от тях. Тоест, не липсата на теми е проблема.
Христо Сираков е умен мъж. Мен не ме смущават годините му и не биха ми попречили да имам чувства. Той не ме привлича не заради възрастта си, а заради излъчването си...има нещо болнаво, свързано със сексуалността и концепцията му за жената. Но принципно за мен не е непонятно момиче на моите години да е привлечено от мъж около 50.
Не мога да проумея обаче как може всички до една от участничките да му казват неща от типа "започвам да се влюбвам в теб", "много те харесвам", "искам да бъда с теб, да се оженим". Как ще заявиш нещо такова на мъж, който виждаш за 5 път и то пред камери, и на всичкото отгоре в някаква тъпа игра, в която не той се бори за вниманието ти, а ти за неговото.

Ако съответното момиче наистина е привлечено от господина - чудесно, но не виждам защо веднага трябва да му го изтропа, при все, че той не показва никакъв интерес към нея и че я е изравнил с още 10 жени.
Ако пък това с "много те харесвам" е стратегия, за да го привлекат....е, започвам да разбирам защо са забранявали на жените да гласуват и да се образоват. В случай, че не си ментално обременен, би трябвало след 3 разменени изречения с някой като Сираков, да проумееш, че той иска да гони и да изследва, а не да получава превтасали гевреци на тепсия.
Какъв дефицит на самоуважение и гордост трябва да имаш, за да се изцепиш на някого "започвам да се влюбвам в теб" в подобна ситуация? При тези момичета мисловния процес протича като при маймунките - смятат, че като ти покажат как хубаво ядат банан, ти ще им дадеш банан. Да, но "аз те харесвам" не е равно на "ти ме харесваш" и едното не следва от другото. А езика, който използват е безобразен. Те не могат да отсеят разликата между това да си говориш с приятелки и да си говориш с някой, когото искаш да развълнуваш. Ужасно е нелепо да стоиш с присвити очички, да си цупиш устичката и да използваш думи като "ебаси". Това скалпира еротиката. Уж нежни същества пък говорят като перачки и докато ги гледаш не ти идва нищо друго освен да им подадеш мотиките.
Единствено по-зрялата жена някак съумяваше да не се излага, макар че беше толкова скучна и шаблонна и само докато говори я виждах как у тях е репетирала и премисляла с каква интонация да издекламира извадените от лексикона фразички.

Започвам да се чудя дали на мен нещо не ми има. Може би съм старомодна, но смятам, че е добре мъжът да е този, който първи дава индикации за интерес, който отдава внимание. След това дори е нормално до един момент жената да игнорира неговото внимание - много фино, разбира се. Иначе би била предвидима и банална.
И ако прецени да стимулира интереса на мъжа, но деликатно като жена. Не като друг мъж, както правят госпожиците.
Поведението на участничките в това предаване може да кастрира и Конан Варварина. Те му отнемат възможността да се докаже, той няма време да се изпъчи, да се прояви като силния, завладяващия, защото момичетата са си завладени по принцип. Те по рождение са готови - с всеки, навсякъде и по всяко време  ;D Там войната перманентно е спечелена.

Е, това е тоооолкова лишено от напрежение, емоция, тръпка.
Благодарна съм, че не съм мъж, защото вероятно нямаше да ми става от днешните жени.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #27 -: Януари 27, 2012, 12:08:17 am »
Еее....чакай сега. И аз тъкмо се зарибих и го гледам от 2 часа...  ;D
Напълно съм съгласна с теб... това там си е фарс, макар и интересен за гледане. Те наистина не го оставят той да направи първата крачка, защото ако чакат конкуренцията ще ги помете. Но условията, пред които са поставени не са като в реалния живот. Разбира се, че мъжът трябва да направи първата крачка или индикации за интерес. Но първо, че на доста мъже в днешно време им харесва и обратният вариант, когато жената действа първа и прояви интерес. Второ, че просто ситуацията е изкривена.

Според мен на мъжът трябва да му се остави удоволствието да бъде активната страна или поне да си мисли така.   :blink:
Жената до някъде трябва да е приканваща, но да се показва като по-пасивната/слаба страна, а мъжът сам да реши да отиде при нея, да я покори.... Малко като с тореадорите и бика.
Обаче в това предаване не е така. Те са 10тина примерно, на един мъж. Всяка една от тях иска да привлече вниманието му с нещо и да изпъкне. Там е друго... Тъкмо се замислих как в днешно време жените ставаме все по активни. А мъжете обратното... Може би защото ги надхвърляме като бройка. На един мъж поне три жени се падат средно... Та ние се борим за оцеляване ;D  :rolf:
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 12:17:19 am от Freya »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Януари 27, 2012, 10:36:38 am »
За всеки влак си има пъници Хело,
пък той може да си има физиологическа причина да си търси млади момичета макар, за това обикновено е виновен зле поставен или в твърд аспект със Сатурн Марс - всичко е възможно.
Каквъ Ац му давате ? Какво мислите , в кой дом може да му е Луната ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Януари 27, 2012, 11:22:12 am »
Ето часа на раждане:

11:30 ам

Верен е ...от сигурен източник. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Януари 27, 2012, 12:02:06 pm »
Ако това е точния час , то Луната отива на 2 гр. в Риби...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Януари 27, 2012, 12:10:30 pm »
Ето и картата :)
Предтои тр. на нептун през нат. Луна, който е У7...
Има май задомяване, ама с този тр. Уран в 7 дом.....
Ама вие забелязвате ли тр. марс е точно на АЦ-то в момента ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 27, 2012, 12:42:02 pm »
Ако часът е верен, той си мяза на изгряваща Дева наистина, но тая Венера около МС хич не я виждам нещо...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #33 -: Януари 27, 2012, 12:46:34 pm »
Ако часът е верен, той си мяза на изгряваща Дева наистина, но тая Венера около МС хич не я виждам нещо...

Въх, тоя е обида за асцендента ми  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 27, 2012, 12:50:52 pm »
Не знам, но с тая рибешка Луна и Марс в 6 дом в квадрат с близнашки Меркурий бъдещата му съпруга сигурно ще трябва да се примири и с доста мрънкане за щяло и нещяло.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #35 -: Януари 27, 2012, 12:58:31 pm »
Гледахме Фермер търси жена заедно с дъщеря ми и коментирахме, а това и двете го отхвърлихме от раз  ;D Тя е на 11 и е по-умна от онези там, ама че си ги е избирал тоя  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Януари 27, 2012, 12:59:41 pm »
Ето часа на раждане:

11:30 ам

Верен е ...от сигурен източник. :blink:

Ти модератор ли си на този форум и можеш ли да четеш личните съобщения на потребителите?

Мила НМ...,
не е нужно да си модератор , за да четеш лични съобщения.
Има хора ,които се грижат за това...Препращат съобщения и рано или късно се разбира..
На никой не търся сметка за приказките...Рано или късно разбирам всичко...
Много пъти и доста хора се опитаха да създадат интриги м/у мен и Лили....Тази сутрин видях, че ти отново си писала за това...ПОВТАРЯМ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ: Приятелството ми с Лили не подлежи на коментар...То е проверено и е претърпяло проверката на времето.... :blink:
Знаеш,че имам наталната ти карта от много време...ДО ТОЗИ МИГ НЕ СЪМ Я ДАЛА НА НИКОГО НИТО СЪМ Я КАЧИЛА ВЪВ ФОРУМА...НЯМА И ДА ГО НАПРАВЯ...СПРЕТЕ ДА ПРЕЕКСПОНИРАТЕ НЕЩАТА...
Никой не може да чете личната коренспонденция на другия...но ВСЕКИ МОЖЕ ДА СПОДЕЛЯ...По този повод знаеш и за Крис...А да беше само той.... ;D...
Мога в момента да кача коренспонденция м/у мен и Небесна и м/у мен и Скарлет..Ще се изумиш и ще разбереш колко подъл и лицемерен може да бъде всеки индивид...и колко "мил" може да се представя пред хората...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Януари 27, 2012, 01:27:58 pm »
Гледахме Фермер търси жена заедно с дъщеря ми и коментирахме, а това и двете го отхвърлихме от раз  ;D Тя е на 11 и е по-умна от онези там, ама че си ги е избирал тоя  :blink:
Преди време в чужбинско гледах подобно реалити но там, милионерът играеше иконом .....
Беше избрал едно прекрасно момче да се представи за милионер.... И чак накрая, се разбра кой-кой  е всъщност....беше много интересно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Януари 27, 2012, 01:44:12 pm »
Ти модератор ли си на този форум и можеш ли да четеш личните съобщения на потребителите?

Модераторите нямат такива права, доколкото ми е известно.
Засега си имаме модератор astro.

И много ви моля да не се преекспонирате така нещата.
Отношенията ми с Марая или която и да било приятелка от форума също не подлежат на коментар.
Ако на някой нещо не му е ясно относно позицията ми по този въпрос, да заповяда на лични - ще внеса повече яснота, ако се налага.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #39 -: Януари 27, 2012, 01:48:47 pm »
Преди време в чужбинско гледах подобно реалити но там, милионерът играеше иконом .....
Беше избрал едно прекрасно момче да се представи за милионер.... И чак накрая, се разбра кой-кой  е всъщност....беше много интересно.

Този формат наистина звучи интригуващо  :blink: