Здравей Гост

Милионер търси съпруга

• 160 Отговора
  • 20341 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Милионер търси съпруга
« Отговор #40 -: Януари 27, 2012, 01:54:20 pm »
Гледахме Фермер търси жена заедно с дъщеря ми и коментирахме, а това и двете го отхвърлихме от раз  ;D Тя е на 11 и е по-умна от онези там, ама че си ги е избирал тоя  :blink:
Преди време в чужбинско гледах подобно реалити но там, милионерът играеше иконом .....
Беше избрал едно прекрасно момче да се представи за милионер.... И чак накрая, се разбра кой-кой  е всъщност....беше много интересно.

Този формат наистина звучи интригуващо  :blink:

Наистина беше интригуващо  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Януари 27, 2012, 01:57:16 pm »
Ще започна и аз да гледам тия предавания, досега все ги пропусках барабар със сериалите.  :blink:
Някои от такива предавания са интересни от чисто изследователска гледна точка, както каза намбър уан по-горе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #42 -: Януари 27, 2012, 02:02:41 pm »
Ще започна и аз да гледам тия предавания, досега все ги пропусках барабар със сериалите.  :blink:
Някои от такива предавания са интересни от чисто изследователска гледна точка, както каза намбър уан по-горе.

Да така си , показват различните страни на хората, техните заблуди и светове.
Отношенията между хората и тяхното развитие винаги много са ме вълнували ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Януари 27, 2012, 02:09:10 pm »
Често съм си задавала въпроси по отношение на милионерите...Не тези в Б-я р а онези ...които притежават огромни банкови сметки...Имала съм възможността да седя на маса с няколко такива. Голяма част от тях са хора , които управляват империи...управляват хора,капитали...но не могат сякаш да управляват основното в живота - липсва им емоционална сигурност и любов.
Един от най-богатите хора в Турция....стария Сабанджи е достоен пример за това...5-ти дом в картата му е детрониран ...живота му в това отношение ад. :( 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 27, 2012, 02:16:26 pm »
Голяма част от тях са хора , които управляват империи...управляват хора,капитали...но не могат сякаш да управляват основното в живота - липсва им емоционална сигурност и любов.

И като имаме предвид, че парите също са вид "енергия", може би са някакъв вид компенсация на други липси в живота.
Макар че не бих казала, че богатият човек трябва непременно да страда от емоционална неудовлетвореност и проблеми в междуличностните отношения и в любовта. За тази липса няма бедни и богати, на всеки може да се случи (но всеки я изживява по различен начин).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Януари 27, 2012, 04:49:47 pm »
Момичета, имам друг час на раждане 8:30 сутринта
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #46 -: Януари 27, 2012, 05:31:26 pm »
Не, няма намерение да се жени. В шоуто (не че го следя) имаше една кандидатка, която на възраст що-годе му подхождаше по-добре, но доколкото разбирам, той я е отстранил. Той, който иска да мине за мъж, врял и кипял в живота и който познава добре жените, ще си отбира измежду кандидатки, които могат да му бъдат внучки. Повтарям, не дъщери, а внучки! Някои кандидатки дори не бяха завършили средно образование. Възмутително, какво си представя, че е животът част от подрастващото поколение. Ясно е какво търси той - любовница за един сезон. Водещата на предаването (онази ужасно ревнива жена, която твърди, че го познава най-добре) му е хвърлила око отдавна. ;)

Аз не гледам ТВ, но следя в нета какво се случва и на мен ми се струва, че няма
да има " брак" или ще е фиктивен, за  забавление на публиката .....
А всички тези млади момичета нямат представа в какво се забъркват и
сигурно ще има " изненадани " като разберат, за специалните " услуги"
във вилата с разни богаташи ( не е случаен прякора " Ицо 100-те манекенки "
Може би само Виктория е " професионалистка " и знае какво търси
Естествени минерали и амулети

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Януари 27, 2012, 07:15:29 pm »
Не, няма намерение да се жени. В шоуто (не че го следя) имаше една кандидатка, която на възраст що-годе му подхождаше по-добре, но доколкото разбирам, той я е отстранил. Той, който иска да мине за мъж, врял и кипял в живота и който познава добре жените, ще си отбира измежду кандидатки, които могат да му бъдат внучки. Повтарям, не дъщери, а внучки! Някои кандидатки дори не бяха завършили средно образование. Възмутително, какво си представя, че е животът част от подрастващото поколение. Ясно е какво търси той - любовница за един сезон. Водещата на предаването (онази ужасно ревнива жена, която твърди, че го познава най-добре) му е хвърлила око отдавна. ;)

Аз не гледам ТВ, но следя в нета какво се случва и на мен ми се струва, че няма
да има " брак" или ще е фиктивен, за  забавление на публиката .....
А всички тези млади момичета нямат представа в какво се забъркват и
сигурно ще има " изненадани " като разберат, за специалните " услуги"
във вилата с разни богаташи ( не е случаен прякора " Ицо 100-те манекенки "
Може би само Виктория е " професионалистка " и знае какво търси

Не е задължително нещата да се развиват в тази насока  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #48 -: Януари 27, 2012, 07:20:49 pm »
Еее....чакай сега. И аз тъкмо се зарибих и го гледам от 2 часа...  ;D
Напълно съм съгласна с теб... това там си е фарс, макар и интересен за гледане. Те наистина не го оставят той да направи първата крачка, защото ако чакат конкуренцията ще ги помете. Но условията, пред които са поставени не са като в реалния живот. Разбира се, че мъжът трябва да направи първата крачка или индикации за интерес. Но първо, че на доста мъже в днешно време им харесва и обратният вариант, когато жената действа първа и прояви интерес. Второ, че просто ситуацията е изкривена.

Според мен на мъжът трябва да му се остави удоволствието да бъде активната страна или поне да си мисли така.   :blink:
Жената до някъде трябва да е приканваща, но да се показва като по-пасивната/слаба страна, а мъжът сам да реши да отиде при нея, да я покори.... Малко като с тореадорите и бика.
Обаче в това предаване не е така. Те са 10тина примерно, на един мъж. Всяка една от тях иска да привлече вниманието му с нещо и да изпъкне. Там е друго... Тъкмо се замислих как в днешно време жените ставаме все по активни. А мъжете обратното... Може би защото ги надхвърляме като бройка. На един мъж поне три жени се падат средно... Та ние се борим за оцеляване ;D  :rolf:

Freya,  разбирам какво имаш предвид, но в случая не става въпрос за мъж, който не знае как да подходи - той няма нужда да го нападат, защото добре си напада сам  :blink:
За тореадорите и бика съм много съгласна. Тук може би трябва да дефинираме какво означава провокация. За мен хващането за ръка, прегръщането и изобщо...всеки техен напън за физически контакт и обясняването той колко е готин, не са провокация. Провокациите са далеч по-деликатни и премерени жестове.

Не съм съгласна, че момичетата се държат така, защото били в неестествена среда. Само ще дам пример: бивша приятелка на мой добър приятел се преструваше, че се самоубива с аспирин, за да предизвика вниманието му. Лежала бездиханна на дивана и се правела, че мре. В момента, в който повишил тон и я изгонил, тя пъргаво станала, обула си обувките и изчезнала. А той умираше от смях докато разказваше какво е правила. Изводът е, че не обстановката е причина за тъпизмите в предаването. Момичетата са си такива. Най-лошото е, че в предаването дори се стараят. Представям си, ако се отпуснат.

За да не съм съвсем офтопик - без да гледаме картата на Сираков е очевидно, че има не добре аспектирана Луна. Има лична планета в Риби или силен Нептун. Може да има 5 дом в Дева
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Януари 27, 2012, 07:23:21 pm »
Само ще дам пример: бивша приятелка на мой добър приятел се преструваше, че се самоубива с аспирин, за да предизвика вниманието му. Лежала бездиханна на дивана и се правела, че мре. В момента, в който повишил тон и я изгонил, тя пъргаво станала, обула си обувките и изчезнала. А той умираше от смях докато разказваше какво е правила. Изводът е, че не обстановката е причина за тъпизмите в предаването. Момичетата са си такива. Най-лошото е, че в предаването дори се стараят. Представям си, ако се отпуснат.

Боже, и това ако е истина, жал ми е за повечето жени с тоя начин на мислене.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #50 -: Януари 27, 2012, 07:28:37 pm »
Цитат
За мен хващането за ръка, прегръщането и изобщо...всеки техен напън за физически контакт и обясняването той колко е готин, не са провокация. Провокациите са далеч по-деликатни и премерени жестове.

Не е ами... та те направо нападат като хищници! Ама аз затова казвам, че ситуацията е различна. Той има много пари, а те са много на брой красавици, които се борят всячески за вниманието му... защото конкуренцията не си поплюва. Това си е шоу, някои са там за да спечелят на всяка цена.

При нормални обстоятелства флиртът между жена и мъж не изглежда така според мен...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Януари 27, 2012, 07:33:55 pm »
Това си е шоу, някои са там за да спечелят на всяка цена.

А и не се знае дали за спечелилата краят на шоуто ще се увенчае с брак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #52 -: Януари 27, 2012, 07:35:40 pm »
Това изобщо не е тема - ясно е, че брак няма да има
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #53 -: Януари 27, 2012, 07:45:44 pm »
О да... абослютно съм на това мнение. Че кое свястно момиче ще тръгне да търси любовта в такова шоу. Що за глупост. Абе не че е невъзможно. Ама самата идея че той си ги търси по кастинг и конкурс... ме води на мисълта, че независимо че той наистина търси любов, едва ли ще намери такава. Дори и да се оженят... ще вземе да му роди едно дете в най-добрия случай и ще се разведат. После тя ще е обезпечена финансово.
Всъщност коя млада красавица ще се ожени за дърт милионер, защото го обича и е влюбена? Всички гонят парички  :blink:
И затова е толкова забавно да се наблюдава целият фарс... толкова са прозрачни на моменти че да се смее човек и да им гледа сеира...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Януари 27, 2012, 07:48:03 pm »
Това изобщо не е тема - ясно е, че брак няма да има

Тогава какво печели спечелилата?  ;D

Язък, че не гледам предаването!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #55 -: Януари 27, 2012, 07:50:55 pm »
О да... абослютно съм на това мнение. Че кое свястно момиче ще тръгне да търси любовта в такова шоу. Що за глупост. Абе не че е невъзможно. Ама самата идея че той си ги търси по кастинг и конкурс... ме води на мисълта, че независимо че той наистина търси любов, едва ли ще намери такава. Дори и да се оженят... ще вземе да му роди едно дете в най-добрия случай и ще се разведат. После тя ще е обезпечена финансово.
Всъщност коя млада красавица ще се ожени за дърт милионер, защото го обича и е влюбена? Всички гонят парички  :blink:
И затова е толкова забавно да се наблюдава целият фарс... толкова са прозрачни на моменти че да се смее човек и да им гледа сеира...

Na takiva momi4eta v 4ujbina im vikat visoko plateni prostitutki.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #56 -: Януари 28, 2012, 09:30:45 am »
Ето картата с новия час на раждане...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #57 -: Януари 28, 2012, 09:32:47 am »
То хубаво.. ама дайте да видим и картите на 3те останали кандидат-съпруги, че ми е интересно да видя синастриите. Някой има ли им датите поне?  :blink:
Иначе за него, не се учудвам че с Венера в  Близнаци, прякора му е 100те манекенки ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #58 -: Януари 28, 2012, 09:35:06 am »
То хубаво.. ама дайте да видим и картите на 3те останали кандидат-съпруги, че ми е интересно да видя синастриите. Някой има ли им датите поне?  :blink:

Тя идеята е страхотна, верно ама нямаме дати ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #59 -: Януари 28, 2012, 09:57:52 am »
Ами аз потърсих набързо из нета. Но не намерих. Разбрах единствено, че Дарина е с асц Близнаци  ;D Ако имахме и дата щеше да е добре. За Елена знаем, че е зодия Рак.  ;D