Еее....чакай сега. И аз тъкмо се зарибих и го гледам от 2 часа... 
Напълно съм съгласна с теб... това там си е фарс, макар и интересен за гледане. Те наистина не го оставят той да направи първата крачка, защото ако чакат конкуренцията ще ги помете. Но условията, пред които са поставени не са като в реалния живот. Разбира се, че мъжът трябва да направи първата крачка или индикации за интерес. Но първо, че на доста мъже в днешно време им харесва и обратният вариант, когато жената действа първа и прояви интерес. Второ, че просто ситуацията е изкривена.
Според мен на мъжът трябва да му се остави удоволствието да бъде активната страна или поне да си мисли така. :blink:
Жената до някъде трябва да е приканваща, но да се показва като по-пасивната/слаба страна, а мъжът сам да реши да отиде при нея, да я покори.... Малко като с тореадорите и бика.
Обаче в това предаване не е така. Те са 10тина примерно, на един мъж. Всяка една от тях иска да привлече вниманието му с нещо и да изпъкне. Там е друго... Тъкмо се замислих как в днешно време жените ставаме все по активни. А мъжете обратното... Може би защото ги надхвърляме като бройка. На един мъж поне три жени се падат средно... Та ние се борим за оцеляване
:rolf:
Freya, разбирам какво имаш предвид, но в случая не става въпрос за мъж, който не знае как да подходи - той няма нужда да го нападат, защото добре си напада сам :blink:
За тореадорите и бика съм много съгласна. Тук може би трябва да дефинираме какво означава провокация. За мен хващането за ръка, прегръщането и изобщо...всеки техен напън за физически контакт и обясняването той колко е готин, не са провокация. Провокациите са далеч по-деликатни и премерени жестове.
Не съм съгласна, че момичетата се държат така, защото били в неестествена среда. Само ще дам пример: бивша приятелка на мой добър приятел се преструваше, че се самоубива с аспирин, за да предизвика вниманието му. Лежала бездиханна на дивана и се правела, че мре. В момента, в който повишил тон и я изгонил, тя пъргаво станала, обула си обувките и изчезнала. А той умираше от смях докато разказваше какво е правила. Изводът е, че не обстановката е причина за тъпизмите в предаването. Момичетата са си такива. Най-лошото е, че в предаването дори се стараят. Представям си, ако се отпуснат.
За да не съм съвсем офтопик - без да гледаме картата на Сираков е очевидно, че има не добре аспектирана Луна. Има лична планета в Риби или силен Нептун. Може да има 5 дом в Дева