Здравей Гост

Милионер търси съпруга

• 160 Отговора
  • 20326 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Милионер търси съпруга
« Отговор #100 -: Януари 28, 2012, 07:31:04 pm »
Лили, имаш право, но Дарина не е само крехка. Тя изглежда умилително заради празноглавието и безпомощността, които излъчва, а не заради чувствителност, дълбочина и нежност.

Не знам, нали ви казах, че изобщо не съм гледала предаването.
Дори съвсем наскоро във форума разбрах за съществуването му. Изгледах две кратки клипчета, които не са достатъчни за задълбочен анализ на кандидатките.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #101 -: Януари 28, 2012, 07:33:50 pm »
Такива хорари не съм разглеждала досега и съответно нямам опит с тях. Тъй като питащата не е лично замесена във въпроса, мисля да поставя главните действащи лица в хорара по оста AC/DC (още повече че става дума за евентуална връзка/брак). Управителите на АС и DC са в сходящ квадрат, освен това между планетите в 1-ви и 7-ми дом предстои опозиция (опозиция Венера/Марс - може да има разминаване в чувства, начин на изразяването им, отношение към любовта и секса). Луната е подминала благоприятния секстил със Слънцето и ще се движи в знака без сходящи мажорни аспекти до опозицията си със Сатрун.

Мисля, че Дарина е прекалено свободолюбива и независима (Меркурий във Водолей), за да избере консервативния г-н (Юпитер в Телец). Луна в Овен (и в квинкокс с Марс в 1-ви дом) може да говори, че решението ще бъде взето доста спонтанно въз основа на емоции. Но момичето би трябвало да има ясна преценка за ситуацията (Меркурий във Водолей).

Мирабела, ако имаш картата на Дарина , би ли я сложила за да можем да се включим всички в едино адекватно астрологическо обсъждане. Аз лично нямам никакви лични данни на никое от момичетата. За Дарина някой спомена че има АЦ близнаци и това беше...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #102 -: Януари 28, 2012, 07:35:31 pm »
За съжаление нямам данни на никоя от трите останали участнички. :( Това, което писах по хорара на Фрея, си бяха мои свободни интепретацийки. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Януари 28, 2012, 07:39:20 pm »
Питайте Таро коя ще спечели.

Мен със сигурност не ме вълнува, но може да пробваме да го разберем и чрез медитация.  ;D Какво ще кажеш?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #104 -: Януари 28, 2012, 07:42:01 pm »
От друга страна - какви глупости съм писала по хорара! Та защо би била тя в предаването, ако не го беше избрала вече. Мисля, че той ще избере Дарина (най-логичният избор).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Януари 28, 2012, 07:46:11 pm »
Ти ще медитираш! Само гледай да не привлечеш някое от онези същества, които идват да правят секс с хората.

Не съм по тая част, не шавам в астрала, питай по-напредналите.  ;D
Но тая вечер като си лягам, ще се въоръжа с мухотрепачка, да ме пази.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #106 -: Януари 28, 2012, 09:01:19 pm »
От друга страна - какви глупости съм писала по хорара! Та защо би била тя в предаването, ако не го беше избрала вече. Мисля, че той ще избере Дарина (най-логичният избор).
И аз така си мисля. Тя поради една или друга причина иска да бъде избрана, да е с него.
И аз смятам, че тя ще спечели, което не значи задължително че ще се оженят.  :blink:

« Отговор #107 -: Януари 29, 2012, 02:05:14 pm »
Някой, ако има данните на последните 3 участнички, ще е интересно да им разгледаме картите. Опитах да намеря, но не можах. Няма значение коя ще избере Сираков. Като астрологичен казус е любопитно.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Януари 29, 2012, 02:08:23 pm »
Те никъде не ги обявяват тия данни, само за слънчевия знак се дава информация.
Но можеш да питаш Мариана Добранова, избрана е за астролог на това предаване.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #109 -: Януари 29, 2012, 02:11:46 pm »
Гледах я  ;D Мерси, ще пропусна

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #110 -: Януари 29, 2012, 02:17:15 pm »
Дарина ли ще избере Христо Сираков?

Нямам идея как да се ориентирам по картата, какво мислите вие по картата а...
Не следя много предаването. Гледала съм само 2-3, но по картата мисля, че няма да избере Дарина
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #111 -: Януари 29, 2012, 02:20:55 pm »
Аз заради усет и анализиране на психиката му мисля, че няма да избере Дарина. Затова исках да си сравня усета с астрологията и да видя до колко предположенията ми намират база в нея

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #112 -: Януари 29, 2012, 02:24:56 pm »
И трите могат да са му " внучки ", така, че не си избира съпруга,
а нещо съвсем друго....какво е то, ще се рабере по-късно  :-[

Христо – Стоте манекенки затъна в борчове – дължи 2 млн. евро на банките

http://skandalno.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%BE-32536
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #113 -: Януари 29, 2012, 02:37:49 pm »
Смятам, че господина доста хареса Илона, но тя отпадна заради това, че беше абсолютно незаинтересована. А и не мисля, че момичето участва от интерес към Христо, тя участва, за да се рекламира, да снима няколко корици след предаването и да се котира повече като модел. И каквото целеше, това получи.

Повечето от финалистите в предавания от този формат обикновено това печелят - участия в ТВ предавания, реклами, фотосесии. Така беше и с Биг брадърите, доколкото си спомням, на доста участнички от провинцията им се отвори път към София.  ;D

Ден до пладне са... ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #114 -: Януари 29, 2012, 02:40:57 pm »
а нещо съвсем друго....какво е то, ще се рабере по-късно  :-[

Христо – Стоте манекенки затъна в борчове – дължи 2 млн. евро на банките

http://skandalno.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%BE-32536

Той сигурно ще получи пари за участието си в предаването. Затова се преструва на милионер.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #115 -: Януари 29, 2012, 02:41:16 pm »

хехе, дядо търси внуче - трябва да прекръстят формата

май всички  не мсе го гледали баш това предаване- но изтината е, че не става за гледане
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #116 -: Януари 29, 2012, 02:44:54 pm »
Какво стана с тоя Д'артанян намери ли си жена? Коя избра от всичките пр...ки... :-\

« Отговор #117 -: Януари 29, 2012, 02:45:57 pm »
И аз подозирам, че състоянието му никак не е толкова голямо, колкото претендира. А че има заеми и от други места съм чувала, твърде вероятно е да е вярно. Той и едни други "заеми" има, че отдавна не е плащал ресто, но на тази тема не й е тук мястото.
Целта на участието му е не само да му платят, а и да си рекламира бизнеса, да предаде посланието "еййй сега ще се оправят нещата и ще си платя, не ме тормозете".

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #118 -: Януари 29, 2012, 02:46:30 pm »

хехе, дядо търси внуче - трябва да прекръстят формата

:rolf:      :rolf:      :haha:

------------------------------------------------------------------
" Той сигурно ще получи пари за участието си в предаването."
------------------------------------------------------------------