Сега се чудя... ммм, какъв ли му е аршинът? :confuse3: :haha: Заинтригувана съм!
Е, защо? Нека има!
Цитат на: The_One в Януари 29, 2012, 03:03:38 pmЕ, защо? Нека има! може да е застанал в гръб за заблуда
Много са ви къси аршините, я вижте моя педистал колко е голям! По- и най-велик съм от всички ви! :93:
Подобни теми, освен да ги обърнем на смях, какво друго ни остава :blink:
разводнихте тематаискам на Кивота дядо му имам предложение към управата- да не сменя памперсите на пишещите и да не се трият теми и мнения, за да можем да наблюдаваме конфликтите в развитие (липсват епизоди); Нека всеки сам да прецени с кого иска да си "играе";
Цитат на: venerra в Януари 29, 2012, 03:14:02 pmПодобни теми, освен да ги обърнем на смях, какво друго ни остава :blink:Това е най-добрата терапия (пренасочване на вниманието).
Цитат на: Lillie в Януари 29, 2012, 03:16:07 pmЦитат на: venerra в Януари 29, 2012, 03:14:02 pmПодобни теми, освен да ги обърнем на смях, какво друго ни остава :blink:Това е най-добрата терапия (пренасочване на вниманието). абе най-добрата терапия е космодиск, ама това е друга тема
сценарият не е затрит а скрит за да бъде изваден на следващият ретро марс - скандали ,прозаично
Докато им гледаме телата...,а не душата...все пътя ще е към астрала.
Мен умът винаги ме е привличал.