Здравей Гост

Майката СТРЕЛЕЦ

• 38 Отговора
  • 4738 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Майката СТРЕЛЕЦ
« -: Януари 29, 2012, 01:27:44 pm »
Конкретно и само за нея по темата...
Моите изводи до тук са направени...Всички онези , които имат майка -представител на слънчевия знак СТРЕЛЕЦ...рано или късно проектират това и в отношенията си с други представители на знака...
Наблюденията са ми в/у ТАДЖ и ДАЛИЯ...

ОЧАКВАМ И хм...ДА СЕ ВКЛЮЧИ...,ЗАЩОТО ТЯ ТЪРСИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ПОДСЪЗНАИЕТО....

Една тема...която е свързана с психологията на личността...И тук , ако поставим картите бихме могли да изкоментираме...защо, как...кога се случва тази ни реакция...От значение ...ли е нашата луна? Как можем да преосмислим !? До къде и как ни засягат проблемите с майката...,защо?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Майката СТРЕЛЕЦ
« Отговор #1 -: Януари 29, 2012, 01:31:04 pm »
Марайче, ни съм Далия, ни съм Малия - имам си нов ник. Ако обичаш, като ши ма споменаваш да е с него, щото тук Далия не виждам да има.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Януари 29, 2012, 01:36:12 pm »
Марайче, ни съм Далия, ни съм Малия - имам си нов ник. Ако обичаш, като ши ма споменаваш да е с него, щото тук Далия не виждам да има.

ИМЕТО СИ ЧОВЕК МЕНИ...-СТИЛА НИКОГА! :mellow:
Но щом държиш на новото си име...О.К.
Това да ти е грижата...Давай сега по същество...за майка ти- стрелеца!

Това едно към едно съм го чувала от майка ми десетки пъти. И тя е Стрелец. Досега подценявах слънчевия знак и мислех, че това със зодиите е краааайно субективно. Но явно не е без значение. Като наблюдавам Марая разбирам на какво се дължат хладните отношения с майка ми...и нежеланието да поддържам каквито и да било отношения.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5870.160.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #3 -: Януари 29, 2012, 01:38:41 pm »
добре, че майка ми не е стрелец  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #4 -: Януари 29, 2012, 01:39:26 pm »
Мани, мани щяха да та разсипят...  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 29, 2012, 01:57:33 pm »
Мани, мани щяха да та разсипят...  ;D

Кажи какъв ти е проблема с майка ти...Любопитно ми е...за да си направя изводи за децата! ;)
Не я отклонявай!

« Отговор #6 -: Януари 29, 2012, 03:31:19 pm »
Аз още нямам деца но мисля че с една майка Стрелец има много развлечения и забавления, но в същото време е доста нестабилно...не знам как ще бъде, ще видим :)

« Отговор #7 -: Януари 29, 2012, 03:57:51 pm »
кажете нещо и за бащата Стрелец  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #8 -: Януари 30, 2012, 10:10:28 am »
Моите изводи до тук са направени...Всички онези , които имат майка -представител на слънчевия знак СТРЕЛЕЦ...рано или късно проектират това и в отношенията си с други представители на знака...

Една тема...която е свързана с психологията на личността...И тук , ако поставим картите бихме могли да изкоментираме...защо, как...кога се случва тази ни реакция...От значение ...ли е нашата луна? Как можем да преосмислим !? До къде и как ни засягат проблемите с майката...,защо?

Ма кви майки, кви 5 лева, ма Марайо!? Ама какво общо имаш ти с майка ми аз не мога да разбера? Къде е тя, къде си ти!? Никаква база за сравнение! Ама никаква!
Вместо, разбираш ли!? да се замислиш, защо получаваш такова отношение и ако не можеш да го измислиш да попиташ в прав текст(в което няма нищо лошо) ти си тръгнала за проекции да ми говориш? Ама то така е най-лесно - бяга се от замислянето на собствените постъпки и думи последствията от тях. Ама ти не обичаш да се замисляш - никакъв проблем! Аз съм насреща да ти обясня, че отношението ти към астрологията и боклуците от личната ти драма, с които пълниш този форум, предизвикват моята реакция изпълнена с любов и желание тоя форум да не се занимава с тях, щото ти си имаш личен такъв! Там си прави каквото искаш!

Аз честно казано не виждам нищо лошо, след като сме се видяли 2 пъти лично и след като ми напълни главата с личните ти проблеми и за астрология почти не се говореше и след като виждам, че и на форумно ниво си такава и след като поставяш оценки на терариума(ей, научих една нова дума!) да ти кажа с лекота и най-чисто намерение, че си един боклук и че пълниш форума с личните ти боклуци. Къде е проблема не мога да разбера? Да не би да съм излъгал?

П.п: човек, който пази лични бележки от преди 2г, в които се съдържа оплюване на трети лица, а не лична нападка, е кошче за боклуци. Нали се сещаш, че това те обуславя по някакъв начин?

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Януари 30, 2012, 10:24:07 am »
Тадж, много лично го приемаш. Марая изглежда й харесва да създава и провокира конфликти. Файда никаква няма от каквито и да е писания още по-малко с обиди ще постигнеш нещо градивно.  ;)
« Последна редакция: Януари 30, 2012, 11:51:33 am от Asol »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #10 -: Януари 30, 2012, 10:29:09 am »
Много бързо под ключ стават темите, след като такава е тенденцията, аз протестира срещу нея ;D, ще си се включа в тази.

мнение на Асол:
Цитат
За да го има това е необходимо да се спазва от всички отношението на взаимно уважение и толерантност. Винаги в една ситуация има две страни.
Колко щеше да е по-лесно ако всеки се опита да разбере позицията и на другия като се постави на негово място и бъде искрен плюс това да е градивно настроен. Дали е утопия ?   

Май, май.

Иначе, нищо ново не прочетох в затворената.

И ето що ми се нрави свободата на изразяване - прекрасно отражение на теб самия. Та, така.
За едни някой се заяжда, други считат изказа му за завоалиран, трети може през ум да им е минало, че имам разтроение на личността, всякакви варианти са възможни, защото в нета Човек предимно чете и вижда себе си!
Да си сложа удивителната, че нали характерно за огнювите, пък все съм извън тенденциите.  :P

А що така стоят нещата във виртуала, предполагам ще се сетите на база астрологично обяснение. Много е просто – само една свързана ос. И още един положителен момент: дава ти се шанс да покажеш различни пластове на това, което носиш, което си, имаш перфектна сцена да покажеш многообразието на собственото си Аз, било то качества, его, проблеми, потенциал, прочее. Даже и такива, за които ти самия не си подозирал.

Затова и съм „за” тема по идея на Тадж, че който има кво да си каже, да си го каже най-сетне и да се свършва. Ама в нея се предполага по-голям скок от на ниво скубане на различни косми по тялото.
Може да я наречем "бой и прозрения" - Уран в Овен. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #11 -: Януари 30, 2012, 11:02:20 am »

Ма кви майки, кви 5 лева, ма Марайо!? Ама какво общо имаш ти с майка ми аз не мога да разбера? Къде е тя, къде си ти!? Никаква база за сравнение! Ама никаква!
Вместо, разбираш ли!? да се замислиш, защо получаваш такова отношение и ако не можеш да го измислиш да попиташ в прав текст(в което няма нищо лошо) ти си тръгнала за проекции да ми говориш? Ама то така е най-лесно - бяга се от замислянето на собствените постъпки и думи последствията от тях. Ама ти не обичаш да се замисляш - никакъв проблем! Аз съм насреща да ти обясня, че отношението ти към астрологията и боклуците от личната ти драма, с които пълниш този форум, предизвикват моята реакция изпълнена с любов и желание тоя форум да не се занимава с тях, щото ти си имаш личен такъв! Там си прави каквото искаш!

Аз честно казано не виждам нищо лошо, след като сме се видяли 2 пъти лично и след като ми напълни главата с личните ти проблеми и за астрология почти не се говореше и след като виждам, че и на форумно ниво си такава и след като поставяш оценки на терариума(ей, научих една нова дума!) да ти кажа с лекота и най-чисто намерение, че си един боклук и че пълниш форума с личните ти боклуци. Къде е проблема не мога да разбера? Да не би да съм излъгал?

П.п: човек, който пази лични бележки от преди 2г, в които се съдържа оплюване на трети лица, а не лична нападка, е кошче за боклуци. Нали се сещаш, че това те обуславя по някакъв начин?

:72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 30, 2012, 11:02:20 am »
Цитат на: holanda
Не беше...,дори се хилихме...,до към 01 часа висяхме в едно заведение и доста се смяхме.... :rolleyes:
Брей...това момче....Тццц...,много ме е яд.... :'(

ясно . Ми...той си знае .
Иначе го хванах де,отговори ми . И си е прав,..в този форум няма много мъжко присъствие  ;)
Казваш,че сте се хилили..той ми писа ,че нещо си му уловила някои неща ,мислех ,че за тях ще пишеш и знаеш вероятните причини да му се доприиска да се ''зачеркне''  ..и се чудим дали ,верно,ги знаеш  ;D  :blink:

Астрологически разговори водя само с хора,които са астролози...или имат познания...макар и бегли...
За жалост всичко се плаща...Аз също съм си плащала ,за да се уча...И продължавам.... :-\
За жалост...не ми се иска да пускам лекцията за Венера...,за която получих толкова мнооого целувки от теб...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #13 -: Януари 30, 2012, 11:21:40 am »
По въпроса за еволюцията на съзнанието и е ли тя присъща само на Тадж-аловете ;D.

не се оправдавай :P ;D,следя ти постовете и интерпретацийте....
от малкото хора в сайта си ,които са наясно и имат точни интерпретаций....
погледни и разгледай,ще ти бъда наистина задължена и благодарна! :wub:

Диана ,ще чакам като маана небесна всяка лъжичка :58: :kissd:
много и сърдечно ти благодаря за посветеното и бъдещето посветено време...

о.к. благодаря ти предварително.
аз имам две книжки ,май и само те са излизали на нашия пазар по индийска астрология.
...
попитах те ,защото имаш професионален подход.
наред с това не си суха при интерпретацийте като ххх,личи си ,че не боравиш с клишета , а влагаш творчество и мисъл....
мисля ,че индийската астрология би могла да бъде проверяваща за западната ;D или обратното.
интересно е ,че и от двата вида се вадят сходни събития и насоки за индивида.
харесва ми изказа ти ,както и начина по който интерпретираш и мислиш....рядко ми харесва нещо ;) , обикновенно съм много критична и все пак венера в градус анарета в знака на сатурн :-[ , сериозна ценностна система ;D ;D

Цитатите по мой адрес към днешна дата са в заключена тема и не стават на линкове, ма сигурна съм, че ще си ги намерите сами.

ПС. Между другото, само за илюстрация на мястото на ХХХ в един от постовете, можеше да оставя името, или да си го донапиша, или да напиша няколко имена. Нали? ;)

Предлагам официално на администрацията да се забранят личните съобщения. А?

И с това приключвам, щото ама мноо ми писнА. Пък и Луната вече ми излезе.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 30, 2012, 11:26:53 am »
Цитат на: tadj-all
Ето ти го фистинглията. Оня дето му бъркат отзад в гъза с юмрук. Fist = юмрук.

22.04.1987

16:20/ София

Ето ти едно видео, но в този сайт има много такива, които онагледяват за какво иде реч. Ball busting - ритане на топките ;D

http://www.ballbustingtube.com/video/2768/extreme-ballbusters-01

Приятно гледане и да ти е сладко ;D

п.п: Излезнах в отпуск, така че тия дни ще се опитам да ти намеря онова видео, за което ти говорех ;)
 :wub:

ето това е сериозна астрологична тема..... ;D...Нали по тази Тадж....искаше да си говорим...

Цитат на: tadj-all
Цитат на: Марая

Всяко дете е желано и обичано , направено с любов! На всяка своя любов съм дала живот....
Една от дъщерите ми пише от време на време в сайта и е много добра...Тя е идниго...А най-малката -кристал , на 5г. сама рисуваше глифовете на планетите...Сега е на 11 и чете астрология... :-[ :-[
Никой не карам на сила да върши каквото и да било...Много съм либерална... ;D А и много хора от сайта са виждали децата ми и ги познават... ;D

A не им ли разясняваш?
А няма ли най-голямата сериозен интерес? Когато, ако правиш хороскоп на някого, не те ли наблюдават и да попиват от живата практика?

Индиго, кристал...нищо не ми говорят тези неща.
Иначе съм чувал за децата индиго, ама...звучи ми като измислица на съвремието...

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Януари 30, 2012, 11:31:09 am »
покрай включването на Diyana установих за пореден път, че на Скорпионския подход, само друг Скорпионски му е достоен  :blink: плюс малко Телец ...  ;)
« Последна редакция: Януари 30, 2012, 11:36:24 am от Grace »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #16 -: Януари 30, 2012, 11:36:36 am »
И достатъчно вИзнЪ, че да е астрологично оправдано изпроЗтяването и плиткоумието ;).
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

AH

• 2201
« Отговор #17 -: Януари 30, 2012, 11:40:29 am »
И достатъчно вИзнЪ, че да е астрологично оправдано изпроЗтяването и плиткоумието ;).

иначе ще си говорим на чужди езици:)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #18 -: Януари 30, 2012, 11:42:09 am »
Марая, очевидно повечето хора в началото те харесват, после се разочароват от теб. Може би трябва да си изясниш каква е причината да се получава така...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Януари 30, 2012, 11:48:15 am »
Имам по-приятни занимания...от това..кой харесва и кой не харесва...и кога и защо...
Така, че днес ще Ви бъде скучно... :P

Ако прочетеш темата...би следвало да разбереш...,че нищо не се търси по отношение на астрологията... ;D..,а сцена на която...да плюе и провокира...

Мисля, че в един конфликт има винаги няколко страни.... ;D