Много бързо под ключ стават темите, след като такава е тенденцията, аз протестира срещу нея

, ще си се включа в тази.
мнение на Асол:
За да го има това е необходимо да се спазва от всички отношението на взаимно уважение и толерантност. Винаги в една ситуация има две страни.
Колко щеше да е по-лесно ако всеки се опита да разбере позицията и на другия като се постави на негово място и бъде искрен плюс това да е градивно настроен. Дали е утопия ?
Май, май.
Иначе, нищо ново не прочетох в затворената.
И ето що ми се нрави свободата на изразяване - прекрасно отражение на теб самия. Та, така.
За едни някой се заяжда, други считат изказа му за завоалиран, трети може през ум да им е минало, че имам разтроение на личността, всякакви варианти са възможни, защото в нета Човек предимно чете и вижда себе си!
Да си сложа удивителната, че нали характерно за огнювите, пък все съм извън тенденциите.

А що така стоят нещата във виртуала, предполагам ще се сетите на база астрологично обяснение. Много е просто – само една свързана ос. И още един положителен момент: дава ти се шанс да покажеш различни пластове на това, което носиш, което си, имаш перфектна сцена да покажеш многообразието на собственото си Аз, било то качества, его, проблеми, потенциал, прочее. Даже и такива, за които ти самия не си подозирал.
Затова и съм „за” тема по идея на Тадж, че който има кво да си каже, да си го каже най-сетне и да се свършва. Ама в нея се предполага по-голям скок от на ниво скубане на различни косми по тялото.
Може да я наречем "бой и прозрения" - Уран в Овен.