Хало, много хубава идея, но е за мистика. Ползвам този метод, не точно този, но да кажем, ползвам подобен метод и определено Тарото, сянката, анимуса (и всякакви др такива неща) и хороскопа са доста обвръзани.
Хало, моя Анимус спи винаги зад Марс. По картите за общия случай, мисля, че принципно стои на мидпойнт. Венера участва в миндпойнта, друго главата ми не ражда, нещо Юпитер като идея интуицията ми го отхвърля.
Иначе да, трябва да има съзнаване на много неща. Дълго време работих над планетите индивидуално, така, както се работи над точно такива образувания като сянката и анимуса и преди време го извадих. Спи с Кулата под възглавницата + още една карта, която ще изтеглиш произволно от колодата и така направи 3 пъти, винаги с кулата, но всяка вечер сменяй подложната карта. Излиза, но малко ядосано. Но според мен е хубаво да се извади. Много жени, и тука говоря главно за хубави, умни, духовни жени често имат много кофти проблеми с анимуса и като цяло заради това си остават сами или привличат задници. Единствения начин да се промени това е да се реши проблема с Анимуса и да се насочи към градивното му използване и Кулата е единствената карта, която може да му размърда гъза. Това показва опита ми.