Здравей Гост

.

• 9 Отговора
  • 1786 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Февруари 02, 2012, 07:16:07 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:45:28 pm от Hm »

*

Hm

• **
  • 1397
Мързи ли ви да напарвите 10 листчета с планетите и да теглите?

Тогава си начертайте таблица с 10 квадрата. Напишете с тях планетите или само начертайте глифа. После затворете очи, завъртете листа и след като сте задали въпроса, докато сте със затворени очи поставете пръста си на листа и вижте какво се е паднало.

*

Stella

• 7765
Аз не можах да разбера какво е мястото на хороскопът между тарото и анимуса.

:57:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Хало, много хубава идея, но е за мистика. Ползвам този метод, не точно този, но да кажем, ползвам подобен метод и определено Тарото, сянката, анимуса (и всякакви др такива неща) и хороскопа са доста обвръзани.
Хало, моя Анимус спи винаги зад Марс. По картите за общия случай, мисля, че принципно стои на мидпойнт. Венера участва в миндпойнта, друго главата ми не ражда, нещо Юпитер като идея интуицията ми го отхвърля.
Иначе да, трябва да има съзнаване на много неща. Дълго време работих над планетите индивидуално, така, както се работи над точно такива образувания като сянката и анимуса и преди време го извадих. Спи с Кулата под възглавницата + още една карта, която ще изтеглиш произволно от колодата и така направи 3 пъти, винаги с кулата, но всяка вечер сменяй подложната карта. Излиза, но малко ядосано. Но според мен е хубаво да се извади. Много жени, и тука говоря главно за хубави, умни, духовни жени често имат много кофти проблеми с анимуса и като цяло заради това си остават сами или привличат задници. Единствения начин да се промени това е да се реши проблема с Анимуса и да се насочи към градивното му използване и Кулата е единствената карта, която може да му размърда гъза. Това показва опита ми.

*

Hm

• **
  • 1397

Много жени, и тука говоря главно за хубави, умни, духовни жени често имат много кофти проблеми с анимуса и като цяло заради това си остават сами или привличат задници. Единствения начин да се промени това е да се реши проблема с Анимуса и да се насочи към градивното му използване

Ами, като са духовни, естествено, че ще имат проблеми с Анимуса си. Причината е, че духовността изисква човек да не проявява агресия. Когато тя се подтисне, тогава ще дойде отвън, чрез други хора.

Агресията в жената си е обвързана с мъжкия принцип. Добре е това да се изкара, за да не страда. Преди всичко да осъзнае собствената си агресия.

Анимусът е по Слънце и Марс. Не трябва да изпускаш Слънцето по знак и аспекти, когато търсиш Анимуса си.

Слънцето ми е кротка душа. Раче е, 10 дом е.  :-[ Най-много да иска да контролира някой емоционално, но за да стане това, трябва да ми пука достатъчно, което рядко се случва. Но с Марс имах доста големи проблеми, сега имам по-малко, но пак имам.  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
Слънцето ми е кротка душа. Раче е, 10 дом е.  :-[ Най-много да иска да контролира някой емоционално, но за да стане това, трябва да ми пука достатъчно, което рядко се случва. Но с Марс имах доста големи проблеми, сега имам по-малко, но пак имам.  :blink:

Срещаш ли прилепчиви момчета, които искат да се оженят?

О, не, точно обратното, срещам несериозни идиоти, които биха могли да се напикаят в присъствието ми, правят бегли, почти женски намеци и след няколко разочарования, реших да поема инициативата.  :rolleyes: Оказа се, че и бягат на това отгоре и се правят на важни. Ненужно нафукани, инфантилни, незрели в разбиранията си ... ей такива около мен с лопата да ги ринеш ...
А твоят анимус хало, къде е според теб?  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
О, не, точно обратното, срещам несериозни идиоти, които биха могли да се напикаят в присъствието ми, правят бегли, почти женски намеци и след няколко разочарования, реших да поема инициативата.  :rolleyes: Оказа се, че и бягат на това отгоре и се правят на важни. Ненужно нафукани, инфантилни, незрели в разбиранията си ... ей такива около мен с лопата да ги ринеш ...
А твоят анимус хало, къде е според теб?  :blink:

Няма да кажа.

Добре, ти си знаеш.  :blink: Ако искаш, можеш да направиш онова с Кулата, което казах, почти съм сигурна, че ще даде доста добър резултат, пък тогава, ако искаш, можеш да ми драснеш и да обменим по-обстойно опит.  :P