Грешиш! Слагала съм си много пъти аватари на смешни крави.
Защо все крави? Може би защото си упорита и инатлива :blink:
В будизма се свързва с просветление, а в други култури с богатство.
Защото съм зодия Телец.
Хайде, и аз си сложих картинка на актриса,която много харесвам.Специално за гадаенето се наканих най-после да добавя аватар.

Аз бих предположила Овен или Близнаци,даже към Близнаци ми клониш с това чувство за хумор,пък и не знам аз оставам с впечатлението,че основната ти професия е психолог.Не съм от отдавна във форума,но на такава/такъв ми намирисваш.И снощи прочетох,че никът ти всъщност е Хм,а не Ейч Ем,както аз си мислех

И се чудя това Ейч Ем съкращение на името ти ли е

,нещо специално ли значи

...пък то какво било

Много ми хареса и аватара на Лили,той беше първият,който ми направи впечатление във форума.Прилича ми на Арвен от "Властелина на пръстените".Красиво и нежно създание с много яки елфски уши,въпреки че цветът му е син и го асоциирам със студенина.Определено мисля че студенината е привидна,защото съществото е навело очи,може би от страх че те ще издадат, колко е крехко всъщност.Валя пък я асоциирам с огън от всякъде,затова и студа не и понася сигурно

Оушънборн,твоят аватар е на свободолюбив човек със семпъл вкус в облеклото и не знам защо,но ми се струва,че не обичаш бижута или ако обичаш те със сигурност са ненатрапчиви и не изпъкват толкова,може би дори слагаш малко грим,за да запазиш естественото си излъчване.