Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25801 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Гадаене по аватар
« -: Февруари 02, 2012, 08:36:38 am »
Аватарът е нашето "лице" пред форума, говори много за нас самите, за нашето състояние.
Предлагам тук всеки който пише коментар, да опише как възприема същността, състоянието на човека писал преди него. За какъв човек придобива усещане, как си го представя според аватара му.  :blink:

По интуиция ми се струва че може би Луната и Венера се проявяват при избора на на аватар.

Моля не обърквайте реда и не пропускайте да коментирате човека над вас! Дори и да поствате странични коментари не забравяйте да коментирате аватара! :blink: Ако сте го коментирали вече, изчакайте някой друг да пише или коментирайте пак.

/цъкайте 'предварителен преглед' за да проверите дали някой не ви е изпреварил докато публикувате./
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 09:33:08 am от Freya »

Re: Гадаене по аватар
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2012, 08:44:29 am »
Аватарът е нашето "лице" пред форума, говори много за нас самите, за нашето състояние.
Предлагам тук всеки който пише коментар, да опише как възприема същността, състоянието на човека писал преди него. За какъв човек придобива усещане, как си го представя според аватара му.  :blink:

По интуиция ми се струва че може би Луната и Венера се проявяват при избора на на аватар.

Freya това,аватара ти ми прилича на небе, предполагам,че обичаш свободата, оптимист си и си отворена към света. Това ми идва в главата като погледнах аватара ти :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2012, 08:45:15 am »
А които сме без такъв ?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2012, 08:49:21 am »
Които сте без, сте аутсайдери  :P Шегувам се...
Ами може би по никнейма... или вземи си сложи един аватар бре! Разкраси си профила  :blink:

Твоето име ми звучи едновременно екзотично, семпло, индивидуално и някакси унисекс  ;D Може би си сдържана.. като характер.

П.П. а и ти трябваше да коментираш поста над теб... на Валя аватара. Не трябва да остава некоментиран аватар/постинг, това е играта! :)
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 09:06:15 am от Freya »

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2012, 09:05:28 am »
... на Валя й е студено.  ;D

« Отговор #5 -: Февруари 02, 2012, 09:10:56 am »

МНОГО  ;D Всиччко включено на МАКС и белите мечки не искат да си ходят тюх  ;D

« Отговор #6 -: Февруари 02, 2012, 09:17:06 am »

МНОГО  ;D Всиччко включено на МАКС и белите мечки не искат да си ходят тюх  ;D

Честна, пряма и открита, щом си сложила снимката си за аватар. Но гледаш много подозрително. Подозрителна си към хората.
Много вярно  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2012, 09:24:17 am »
Валя, ти си човек, който най-вероятно иска да бъде приет от другите такъв какъвто е. Не искаш да се криеш или да се представяш под някакъв чужд образ или изображение. Ти искаш да си себе си, такава каквато си и във реалния живот. За това говори и никнейма ти.. ти дори си си написала и фамилията.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 09:33:18 am от Freya »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2012, 09:33:57 am »
Валя, ти си човек, който най-вероятно иска да бъде приет от другите такъв какъвто е. Не искаш да се криеш или да се представяш под някакъв чужд образ или изображение. Ти искаш да си себе си, такава каквато си и във реалния живот. За това говори и никнейма ти.. ти дори си си написала и фамилията.
Освен всичко това за Валето, бих добавила и че е много доверчива.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2012, 09:39:30 am »

Моля не обърквайте реда и не пропускайте да коментирате човека над вас! Дори и да поствате странични коментари не забравяйте да коментирате аватара :blink:

/цъкайте 'предварителен преглед' за да проверите дали някой не ви е изпреварил докато публикувате./

В момента транзитното Слънце е във Водолей и не се приемат никакви граници и ограничения.

Това не са ограничения, а целта на темата и на играта.

Твоя аватар (който специално си го сложи по случая) е с хумористична нотка. Ти не си човек, който обича да го коментират и определят, обикновено си от другата страна. За това си решила да си направиш майтап с нас и да сложиш една крава, която ни се плези!  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2012, 09:40:17 am »
Вече имаме една тема за аватарите, но нищо не пречи да се направи още една.
Аватарът на Хелото ме кефи.  ;D

Иначе някакво по-специално отношение към някой заради аватара му нямам, но ми прави впечатление, ако някой си го сменя всеки ден. Това какво би трябвало да говори за човека? А някой, който не обича да ги сменя?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Февруари 02, 2012, 09:43:00 am »
Освен всичко това за Валето, бих добавила и че е много доверчива.

Мда,не обичам маските и се стремя да бъда възможно най-пряма и честна и себе си  ;) Иначе да, доверчива съм,но после ме подхваща подозрителността  ;D

Хело, по аватара нищо немога да кажа  ;D Но от впечатлението,което имам е,че си философски настроена  ;)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2012, 09:51:16 am »
Грешиш! Слагала съм си много пъти аватари на смешни крави.
Защо все крави? Може би защото си упорита и инатлива  :blink:
В будизма се свързва с просветление, а в други култури с богатство.

« Отговор #13 -: Февруари 02, 2012, 10:16:18 am »

Хело, по аватара нищо немога да кажа  ;D Но от впечатлението,което имам е,че си философски настроена  ;)

В какъв смисъл?

Просто така си мисля,някак си не ми се струва да си човек,който и най-малкото може да го растрои или поне не го показваш.По скоро примерно ако ти се случи нещо кофти търсиш поуката и продължаваш някак си философски ми се струва,че гледаш на нещата.Това ми мнение изхожда от постовете ти и най-вече интуиция   ;)

« Отговор #14 -: Февруари 02, 2012, 10:33:29 am »
Валя по твоя аватар бих казала че си много чувствителна, страстна в любовта, но на моменти много ревнива и несигурна. Способна си понякога да изпадаш в дълбоки пропасти чисто емоционално. Обичаш приятелите си, но малко те разбират. Случвало ти се е да се вплиташ в интриги, дори без да знаеш или искаш. Когато някой не ти харесва, много трудно си променяш мнението за него и рядко даваш шанс. Способна си на крайности в отношенията и чувствата. Работата не те плаши, справяш се. Обичаш купона, пътуванията. Вкъщи обаче ти е най-комфортно и там си в свой води.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2012, 10:36:23 am »
Грешиш! Слагала съм си много пъти аватари на смешни крави.
Защо все крави? Може би защото си упорита и инатлива  :blink:
В будизма се свързва с просветление, а в други култури с богатство.

Защото съм зодия Телец.

Хайде, и аз си сложих картинка на актриса,която много харесвам.Специално за гадаенето се наканих най-после да добавя аватар. ;D
Аз бих предположила Овен или Близнаци,даже към Близнаци ми клониш с това чувство за хумор,пък и не знам аз оставам с впечатлението,че основната ти професия е психолог.Не съм от отдавна във форума,но на такава/такъв ми намирисваш.И снощи прочетох,че никът ти всъщност е Хм,а не Ейч Ем,както аз си мислех  ;D ;D ;D ;D ;D И се чудя това Ейч Ем съкращение на името ти ли е :-\,нещо специално ли значи :-\...пък то какво било  ;D ;D ;D ;D ;D :P ;D Много ми хареса и аватара на Лили,той беше първият,който ми направи впечатление във форума.Прилича ми на Арвен от "Властелина на пръстените".Красиво и нежно създание с много яки елфски уши,въпреки че цветът му е син и го асоциирам със студенина.Определено мисля че студенината е привидна,защото съществото е навело очи,може би от страх че те ще издадат, колко е крехко всъщност.Валя пък я асоциирам с огън от всякъде,затова и студа не и понася сигурно  :P ;D ;D Оушънборн,твоят аватар е на свободолюбив човек със семпъл вкус в облеклото и не знам защо,но ми се струва,че не обичаш бижута или ако обичаш те със сигурност са ненатрапчиви и не изпъкват толкова,може би дори слагаш малко грим,за да запазиш естественото си излъчване.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 10:41:09 am от snow »
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Февруари 02, 2012, 10:40:13 am »
Красиво и нежно създание с много яки елфски уши,въпреки че цветът му е син и го асоциирам със студенина.Определено мисля че студенината е привидна,защото съществото е навело очи,може би от страх че те ще издадат, колко е крехко всъщност.

Благодаря  :blink:, а аз си мислех, че съм лилава.  ;D
(не харесвам студения син цвят, никога не нося дрехи в такава гама)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #17 -: Февруари 02, 2012, 10:40:26 am »
Oceanborn, според твоя аватар мисля, че си отворена за лек, неангажиращ чат, дори и малко флирт. Мечтателна и романтична. Приемаш хората такива, каквито са, без да ги съдиш.

п.с. опс ..ти пък го смени докато съм писала. та това важи за стария ти :)

в новия - агресия и ярост. на кого си ядосана?  ;D обичаш риска, безстрашна и смела.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2012, 10:44:11 am »
Freya, това топченце ми се струва, самотно и неориентирано и се чуди на къде да поеме.

« Отговор #19 -: Февруари 02, 2012, 10:44:35 am »
Венера,
горе долу обичам да флиртувам но бързо ми писва. Не стигам далече. Хората лесно ми стават безинтересни,особено мъжете. Мечтателна съм да, романтична донякъде. Мога да критикувам, да съдя не мога, всеки си знае какво му е отвътре. Както не обичам да ми се мешат на мен, така и аз гледам да не се мешам.

Не съм ядосана - картината показва страст мила :) Сила, желание за живот и свобода!