Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 27, 2013, 02:25:03 pmKaya, много фатално, много вамп Скорпионско влияние или…?Ремедеос, до цукалото точно ми то по тия форуми какво влияние да е а твоето ми прилича на поезия на руми
Kaya, много фатално, много вамп Скорпионско влияние или…?Ремедеос, до цукалото точно
На мен половината аватари не ми се показват. Проблемацията сигурно е в моя телевизор. На Соник избора ми навява идеи за сътворение на нещо магично. На Кая ми лъха на меланхолия.
Какъв Алфонс МуХа? На Ема аватара е по Диего Ривера
Цитат на: Freya в Февруари 05, 2012, 06:26:58 pmСтрахотна снимка между другото, много добре изглеждаш. Ще ми се да я видя в голям размер :blink:Аз като писах коментара, после се сетих че някъде беше писала за Плутон на Асц ти... и си викам каква Венера пък и аз.. ама ето че се оказах права Freya, кажи какво да те почерпя за комплимента Това не съм аз ))) Мисля, че е Моника Белучи.
Страхотна снимка между другото, много добре изглеждаш. Ще ми се да я видя в голям размер :blink:Аз като писах коментара, после се сетих че някъде беше писала за Плутон на Асц ти... и си викам каква Венера пък и аз.. ама ето че се оказах права
Това не е Монка Белучи, а Вивиан Лий
Соник, това някакъв светец ли е на Аватара ти ?
На Соник аватара напомня за алхимик, призоваващ огнени елементали.
Добре,какво е свещенодействието?Не се вижда
Изидора, това на снимката е Вивиан Лий — "Отнесени от вихъра" Не знам дали случайно си я избрала, но е натоварена със значение: женствена, уязвима, страстна…