Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25699 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #140 -: Ноември 27, 2013, 08:47:35 pm »
Сладурка,преди два часа беше руса с червена одежда..

Да, него г генерирах от форума като имаше проблем с аватарите. За него казвам, че е лъвския асцедент, а този си е мой и много вярно казва mail ;)
много съм добра  ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #141 -: Ноември 27, 2013, 08:51:47 pm »
mail,ти със свинското аватарче,по-ме кефише :blink:Така си ми направена,тежка,прикрита,грух-грух :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Ноември 27, 2013, 08:53:34 pm »

Да, него г генерирах от форума като имаше проблем с аватарите. За него казвам, че е лъвския асцедент, а този си е мой и много вярно казва mail ;)

Не ти харесвам този аватар...От него не усещам позитива..,светлината на усмивката...и ВЯРАТА В УТРЕ!
Искам си стария..Плс...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #143 -: Ноември 27, 2013, 09:00:11 pm »
Сега си интегрирам властната и тъмна страна, ще постоя малко с този аватар ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Ноември 27, 2013, 09:26:21 pm »

много съм добра  ;D

Една арабска принцеса разказва...
Давай!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #145 -: Ноември 27, 2013, 10:09:14 pm »

много съм добра  ;D

Давай!

На моя умрял Меркурий в 12 дом в стрелец не му се отдават приказките ...посредата ще забравя началото  ;D
Просто се включих в играта :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Ноември 27, 2013, 10:27:37 pm »

много съм добра  ;D

Давай!

На моя умрял Меркурий в 12 дом в стрелец не му се отдават приказките ...посредата ще забравя началото  ;D
Просто се включих в играта :)

Мерка никога не е умрял..Особено в 12-ти..
Но след като ти харесва- играй....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #147 -: Ноември 28, 2013, 08:37:35 am »
А за този какво бихте казали?
картинаката няма фон, няма никакви странични елементи, които да отвличат вниманието от основното- искаш да забравиш миналото, да започнеш на чисто тук и сега.
розата плътно затворена в кръг - (кръгът няма начало и край) - вярваш в безкрая и вечността. би се заклела във вечна любов, само така би се чувствала цялостна.
готова си да приемеш всеки под крилото си, да го пазиш и защитаваш , но и да доминираш
/това символизира розата в кръг/.
нестандартно мислене.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #148 -: Ноември 28, 2013, 08:40:18 am »
А когато няма аватар?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #149 -: Ноември 28, 2013, 08:54:38 am »
А когато няма аватар?
ако потребителят се е регнал само да види туй-онуй, е нормално да няма аватар.
когато редовен потребител не слага аватар, това говори за недоверчивост,подозрителност,  липсата на аватар му гарантира безопаснот .
желание за контрол - получава се нещо такова - "аз те виждам, а ти мен- не".
може да показва също безразличие към другите
като цяло не си слагат аватар хората, които гледат на света като враждебно място и търсят безопасна среда, трудно се доверяват.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #150 -: Ноември 28, 2013, 08:59:25 am »
Интересно мнение, не очаквах точно такова, но благодаря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Ноември 28, 2013, 10:23:52 am »
А за този какво бихте казали?
картинаката няма фон, няма никакви странични елементи, които да отвличат вниманието от основното- искаш да забравиш миналото, да започнеш на чисто тук и сега.
розата плътно затворена в кръг - (кръгът няма начало и край) - вярваш в безкрая и вечността. би се заклела във вечна любов, само така би се чувствала цялостна.
готова си да приемеш всеки под крилото си, да го пазиш и защитаваш , но и да доминираш
/това символизира розата в кръг/.
нестандартно мислене.

Мерси...интересен прочит :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #152 -: Ноември 28, 2013, 10:31:41 am »
Венера, пробвай и моя, моля  :blink: имаш нестандартен подход, харесва ми.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #153 -: Ноември 28, 2013, 10:40:04 am »
ей и аз се зарибих:)  ;D искам и аз!:)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #154 -: Ноември 28, 2013, 10:49:34 am »
Венеррааа 1978 на мен предният ми аватар бе с Тимъти Олифант с костюм в едно подземие...Това за какво иде реч и на мен ми стана интересно, определено..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #155 -: Ноември 28, 2013, 11:02:03 am »
ей и аз се зарибих:)  ;D искам и аз!:)
От аватар ти лъха женственост и сексапил.Мацката на снимката позира.Вероятно е модел.Може би искаш блясък и внимание  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #156 -: Ноември 28, 2013, 11:06:44 am »
Джъст, по твоя аватар мисля че си висока около 170 см и най много 50 кг...Познах ли..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #157 -: Ноември 28, 2013, 11:08:30 am »
Джъст, по твоя аватар мисля че си висока около 170 см и най много 50 кг...Познах ли..?
Е,не е честно! Ти си ме виждал във ФБ  :P За височината си прав,иначе съм 51 кг.Малееее...Как позна  :wub:

« Отговор #158 -: Ноември 28, 2013, 11:09:50 am »
Е,не е честно! Ти си ме виждал във ФБ  :P За височината си прав,иначе съм 51 кг.Малееее...Как позна  :wub:
Виждал съ ти една снимка...Но как няма да позная, аз съм ти казвал че надушвам всичко...Абе умен, какво да кажа..:)))

« Отговор #159 -: Ноември 28, 2013, 11:10:38 am »
Виждал съ ти една снимка...Но как няма да позная, аз съм ти казвал че надушвам всичко...Абе умен, какво да кажа..:)))
Лъжеш!!! Имам отворени около 10-тина снимки  :P  :wub: